esem je napisal/-a:USB ključek v obliki Panamere
Take oblike je tudi običajen zagonski ključ za Panamero!

Tattoo- je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Danes nam je med vožnjo po lokalnih cestah med Radovljico in Kranjem nasproti pripeljal novi Panamera. To mora biti eden prvih dobavljenih primerkov. Za kakšno podrobnejšo analizo ni bilo časa, a v resničnosti pusti boljši vtis, kot na fotografijah. In tudi ni enostavno podaljšani 911 s petimi vrati - takoj sem ga prepoznal.
Prve Panamere so v SLO prišle že konec junija...
Avto pa v živo izgleda bistveno boljše, kot pa na slikah. Tudi zadnji del (ki se mi je na slikah zdel najbolj "problematičen") z izbočenimi / širokimi boki sploh ni tako napačen in v živo deluje res impozantno!Najbolj pa me je presenetila sama velikost Panamere...avto je v živo GROMOZANSKI in po proporcih daaaaleč od tega, da bi bil samo povečan in razpotegnjen 911! Za primer 19-colska platišča na Panameri izgledajo tako, kot na običajnem avtu kakšna 15-colska...
Je pa zanimanje za Panamero tudi v SLO neverjetno...danes sem bil kakšno uro v lokalu poleg Porschejevega salona v Ljubljani in klientela si je dobesedno podajala kljuko salona in testne Panamere 4S!![]()
![]()
Jože20 je napisal/-a:Js če bom kdaj imel dnarja viška, bom zihr odprl salon in servis Audijev ali kakšno tako premium firmo na katero slovenci padajo. To je biznis.
Jože20 je napisal/-a:OFFTOPIC:
Okej na SpeedyRS-u sm delau p*zdarije. Zaslužen block. To nism reku da nism.
Jože20 je napisal/-a:Tattoo je napisal/-a:Je pa zanimanje za Panamero tudi v SLO neverjetno...danes sem bil kakšno uro v lokalu poleg Porschejevega salona v Ljubljani in klientela si je dobesedno podajala kljuko salona in testne Panamere 4S!![]()
![]()
Seveda je zanimanje velko, sej to je tipično za Slovence. Treba se preseravat, pa magari je priliv dnarja samo za obrok lizinga na mesec.
Tattoo- je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:Tattoo je napisal/-a:Je pa zanimanje za Panamero tudi v SLO neverjetno...danes sem bil kakšno uro v lokalu poleg Porschejevega salona v Ljubljani in klientela si je dobesedno podajala kljuko salona in testne Panamere 4S!![]()
![]()
Seveda je zanimanje velko, sej to je tipično za Slovence. Treba se preseravat, pa magari je priliv dnarja samo za obrok lizinga na mesec.
Ampak ti pa znaš ljudi nasmejat!
Glede na to, da se je eden pripeljal z novim BMW7, drugi z CL 63 AMG, tretji pa z Cayenne Turbo mislim, da noben od teh kupcev nima ravno eksistenčnih problemov in ne zbirajo zadnjih evrov za mesečni obrok!![]()
Bolj tipično za Slovence je pa nekaj, kar se lepo vidi tudi iz tvojega posta...in sicer zavist do ljudi, ki si lahko privoščijo nekaj več! In ni bolj priročnega izgovora, kot pa (samo)prepričevanje o tem, da taki stradajo ob kruhu in vodi samo zato, da lahko pred hišo stoji nov avto!
Jože20 je napisal/-a:Js rajši kupujem nepremičnine, tako da še dobim kaj vn profita. Kdo lahko zdej komu zavida?
MacTron je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:Js rajši kupujem nepremičnine, tako da še dobim kaj vn profita. Kdo lahko zdej komu zavida?
off: Ves kaj, pocasi te imamo zadosti ...NIC se nisi spremenil glede SpeedyRSa itd...
Rajsi se prej nauci napisati konstruktivni post (z obeh plati) potem pa pisi o kaksnem
nakupu nepremicnin... lepo te prosim v zadnje!...
iz dveh plati v nadaljevanju samo za primer:
Blok je lahko za 1000€ in vec na mesec ali pa 250€ ...sedaj pa razmisli kako si ti butasto definiral.
Jože20 je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:Js rajši kupujem nepremičnine, tako da še dobim kaj vn profita. Kdo lahko zdej komu zavida?
off: Ves kaj, pocasi te imamo zadosti ...NIC se nisi spremenil glede SpeedyRSa itd...
Rajsi se prej nauci napisati konstruktivni post (z obeh plati) potem pa pisi o kaksnem
nakupu nepremicnin... lepo te prosim v zadnje!...
iz dveh plati v nadaljevanju samo za primer:
Blok je lahko za 1000€ in vec na mesec ali pa 250€ ...sedaj pa razmisli kako si ti butasto definiral.
Okej če te že zanima. Moji so mi kupili stanovanje 10 let nazaj v NM. Pred mesecom dni sem ga prodal, ter kupil 2 stanovanja v Metliki. Eno je v najemu, na mesec nosi 300€, drugem sem pa jaz pa boljša polovica. Sepravim dobivam lepo plačo za delo v revozu in še 300€ na mesec in še na svojem sem. Kdo zdej lahko komu zavida? Js tistemu v CL-u? Prosim te lepo tatoo![]()
In za ta dnar, ki sem ga dobil od prvega stanovanja, bi lahko si kupil nevem kakšen avto in bi biu podnajemnik.
martin_krpan je napisal/-a:Tovarna namerava prodati do 20.000 vozil na leto.
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov