Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Če okt 22, 2009 7:13 am

esem je napisal/-a:USB ključek v obliki Panamere

Slika

Take oblike je tudi običajen zagonski ključ za Panamero! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 Če okt 22, 2009 11:12 am

Tattoo- je napisal/-a:
martin_krpan je napisal/-a:Danes nam je med vožnjo po lokalnih cestah med Radovljico in Kranjem nasproti pripeljal novi Panamera. To mora biti eden prvih dobavljenih primerkov. Za kakšno podrobnejšo analizo ni bilo časa, a v resničnosti pusti boljši vtis, kot na fotografijah. In tudi ni enostavno podaljšani 911 s petimi vrati - takoj sem ga prepoznal.

Prve Panamere so v SLO prišle že konec junija...

Avto pa v živo izgleda bistveno boljše, kot pa na slikah. Tudi zadnji del (ki se mi je na slikah zdel najbolj "problematičen") z izbočenimi / širokimi boki sploh ni tako napačen in v živo deluje res impozantno! :twisted: Najbolj pa me je presenetila sama velikost Panamere...avto je v živo GROMOZANSKI in po proporcih daaaaleč od tega, da bi bil samo povečan in razpotegnjen 911! Za primer 19-colska platišča na Panameri izgledajo tako, kot na običajnem avtu kakšna 15-colska...

Je pa zanimanje za Panamero tudi v SLO neverjetno...danes sem bil kakšno uro v lokalu poleg Porschejevega salona v Ljubljani in klientela si je dobesedno podajala kljuko salona in testne Panamere 4S! :shock: :lol: :shock:

Seveda je zanimanje velko, sej to je tipično za Slovence. Treba se preseravat, pa magari je priliv dnarja samo za obrok lizinga na mesec.

Js če bom kdaj imel dnarja viška, bom zihr odprl salon in servis Audijev ali kakšno tako premium firmo na katero slovenci padajo. To je biznis.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če okt 22, 2009 11:16 am

Jože20 je napisal/-a:Js če bom kdaj imel dnarja viška, bom zihr odprl salon in servis Audijev ali kakšno tako premium firmo na katero slovenci padajo. To je biznis.

ja, samo tebe čakajo :roll: :lol:

kr hitr se "prijavi" - skenslal bojo Berusa, pa tebi velecenjeno ponudili servisiranje in prodajo audi/vw :arrow: in "perje" bo letelo....

Jože20 je napisal/-a:OFFTOPIC:

Okej na SpeedyRS-u sm delau p*zdarije. Zaslužen block. To nism reku da nism.

tud z "pepčekom" ne boš dolgo zdržal.....

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Če okt 22, 2009 12:36 pm

Sem videl avto v živo in moram reči, da zgleda veliko bolje kot na slikah. MEni deluje zelo impozantno.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
ddean1
Novinec

Napisal/-a ddean1 Če okt 22, 2009 2:22 pm

Sem ga imel priložnost voziti. Pelje se presenetljivo dobro (za to maso) seveda pa še zdaleč ne tako vodljivo kot 911. Armatura je malce ''vesoljska'' vendar nekako sovpada z samim konceptom avtomobila. Če bi se odločal za tak avto bi počakal na Aston Martina.
Bodi prijazen-vsakdo, ki ga srečaš, bije težak boj.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Napisal/-a Tattoo- Če okt 22, 2009 3:22 pm

Jože20 je napisal/-a:
Tattoo je napisal/-a:Je pa zanimanje za Panamero tudi v SLO neverjetno...danes sem bil kakšno uro v lokalu poleg Porschejevega salona v Ljubljani in klientela si je dobesedno podajala kljuko salona in testne Panamere 4S! :shock: :lol: :shock:

Seveda je zanimanje velko, sej to je tipično za Slovence. Treba se preseravat, pa magari je priliv dnarja samo za obrok lizinga na mesec.

Ampak ti pa znaš ljudi nasmejat! ;)

Glede na to, da se je eden pripeljal z novim BMW7, drugi z CL 63 AMG, tretji pa z Cayenne Turbo mislim, da noben od teh kupcev nima ravno eksistenčnih problemov in ne zbirajo zadnjih evrov za mesečni obrok! :lol:

Bolj tipično za Slovence je pa nekaj, kar se lepo vidi tudi iz tvojega posta...in sicer zavist do ljudi, ki si lahko privoščijo nekaj več! In ni bolj priročnega izgovora, kot pa (samo)prepričevanje o tem, da taki stradajo ob kruhu in vodi samo zato, da lahko pred hišo stoji nov avto! :roll:
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 Če okt 22, 2009 4:02 pm

Tattoo- je napisal/-a:
Jože20 je napisal/-a:
Tattoo je napisal/-a:Je pa zanimanje za Panamero tudi v SLO neverjetno...danes sem bil kakšno uro v lokalu poleg Porschejevega salona v Ljubljani in klientela si je dobesedno podajala kljuko salona in testne Panamere 4S! :shock: :lol: :shock:

Ampak ti pa znaš ljudi nasmejat! ;)

Glede na to, da se je eden pripeljal z novim BMW7, drugi z CL 63 AMG, tretji pa z Cayenne Turbo mislim, da noben od teh kupcev nima ravno eksistenčnih problemov in ne zbirajo zadnjih evrov za mesečni obrok! :lol:

Bolj tipično za Slovence je pa nekaj, kar se lepo vidi tudi iz tvojega posta...in sicer zavist do ljudi, ki si lahko privoščijo nekaj več! In ni bolj priročnega izgovora, kot pa (samo)prepričevanje o tem, da taki stradajo ob kruhu in vodi samo zato, da lahko pred hišo stoji nov avto! :roll:

Si se pelal čez Fužine kdaj? Tisto je tipični primer, tam vidiš zgoraj naštete avtomobile, živijo pa v blokih. Samo za primer, "ima toga još".

Sicer pa sploh nevem zakaj bi zavidau takim ljudjem? Rajši se jim smejem, keri bedaki so da tolk dnarja zmečejo in kolk ga zgubijo v parih letih. No dobro, sej če ga imajo preveč, pa naj ga zgubljajo na luksuzu. Js se odlično počutim v svojem Meganu, še boljše se pa bom počutil v novem RS-u :twisted:

Js rajši kupujem nepremičnine, tako da še dobim kaj vn profita. Kdo lahko zdej komu zavida?
Zadnjič spremenil Jože20, dne Če okt 22, 2009 4:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če okt 22, 2009 4:07 pm

Jože20 je napisal/-a:Js rajši kupujem nepremičnine, tako da še dobim kaj vn profita. Kdo lahko zdej komu zavida?

off: Ves kaj, pocasi te imamo zadosti ...NIC se nisi spremenil glede SpeedyRSa itd...
Rajsi se prej nauci napisati konstruktivni post (z obeh plati) potem pa pisi o kaksnem
nakupu nepremicnin... lepo te prosim v zadnje!...

iz dveh plati v nadaljevanju samo za primer:
Blok je lahko za 1000€ in vec na mesec ali pa 250€ ...sedaj pa razmisli kako si ti butasto definiral.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 Če okt 22, 2009 4:19 pm

MacTron je napisal/-a:
Jože20 je napisal/-a:Js rajši kupujem nepremičnine, tako da še dobim kaj vn profita. Kdo lahko zdej komu zavida?

off: Ves kaj, pocasi te imamo zadosti ...NIC se nisi spremenil glede SpeedyRSa itd...
Rajsi se prej nauci napisati konstruktivni post (z obeh plati) potem pa pisi o kaksnem

Blok je lahko za 1000€ in vec na mesec ali pa 250€ ...sedaj pa razmisli kako si ti butasto definiral.

Okej če te že zanima. Moji so mi kupili stanovanje 10 let nazaj v NM. Pred mesecom dni sem ga prodal, ter kupil 2 stanovanja v Metliki. Eno je v najemu, na mesec nosi 300€, drugem sem pa jaz pa boljša polovica. Sepravim dobivam lepo plačo za delo v revozu in še 300€ na mesec in še na svojem sem. Kdo zdej lahko komu zavida? Js tistemu v CL-u? Prosim te lepo tatoo :twisted:

In za ta dnar, ki sem ga dobil od prvega stanovanja, bi lahko si kupil nevem kakšen avto in bi biu podnajemnik.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če okt 22, 2009 4:31 pm

Joze20 off: Tole je dokaj zgovorno, vendar se vedno si mimo posta, ki si ga napisal zgoraj
namrec pisal si o tem, da imajo ljudje v blokih taksne avtomobile ...izpostavil si pa blok
(zanemarljivo) in jaz sem ti povedal 2 plati bloka, pa ceprav zivim v hisi znam razporediti
kaj se lahko rece in kaj je zaljivo.

To kar si sedaj povedal je cisto tvoja stvar in po eni strani si naredil prav, vendar vedno
glej dve strani nikoli v samo eno... in s spodnjm postom si zopet malo zasel v tisto prvo "JAZ".
V splosnem se vedno nisi to ti, pac pa so ti tvoji starsi omogocili nadaljnje (seveda po izbiri).
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če okt 22, 2009 5:44 pm

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

BOKI81
Novinec

Napisal/-a BOKI81 Sr nov 11, 2009 6:13 am

Jože20 je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:

Okej če te že zanima. Moji so mi kupili stanovanje 10 let nazaj v NM. Pred mesecom dni sem ga prodal, ter kupil 2 stanovanja v Metliki. Eno je v najemu, na mesec nosi 300€, drugem sem pa jaz pa boljša polovica. Sepravim dobivam lepo plačo za delo v revozu in še 300€ na mesec in še na svojem sem. Kdo zdej lahko komu zavida? Js tistemu v CL-u? Prosim te lepo tatoo :twisted:

In za ta dnar, ki sem ga dobil od prvega stanovanja, bi lahko si kupil nevem kakšen avto in bi biu podnajemnik.

OFF: Mactron ne bit jezen :))))
Sam jože ti pa si en tipičen primer enga orng pip pip pip pip pip pip ;) ...Moji so mi kupil stanovanje, moji so mi kupil autučka, moji so mi kupil dons poln voziček hrane da mam kej jest, moji so mi kupil.......bla bla....Glej ena stvar je v življenju : Eni si lahk privoščjo Megana eni pa pač Panamero.OK ;) In nobenga tle nezanima kaj so ti tvoji kupil, pa da glumiš enga nepremičninskega mogotca al kaj že....voziš pa Megana uuuuuu.....si pa res mogotec ni kej :-P
Pa prosim ne odgovarjaj na moj post
Lp[/b]

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Pe dec 11, 2009 6:07 pm

FAB Design Porsche Panamera Widebody :jao:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

http://www.autobild.de/artikel/fab-desi ... now=90#mmg
Kobilica:

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Napisal/-a Tattoo- Pe dec 11, 2009 6:14 pm

martin_krpan je napisal/-a:FAB Design Porsche Panamera Widebody

:rofl

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe dec 11, 2009 9:12 pm

off:
@jože20: lahko se zahvališ svojim staršem, da imaš 2 stanovanja ( v enem živiš, drugega imaš v najemu).

na tvojem mestu, nebi na veliko razglabljal kako si dobil stanovanje....

in glede tistih, ki vozijo cls-a itd., nekateri od teh vlagajo v veliko bolj profitne zadeve kot je to ena nepremičnina ;)

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Po dec 14, 2009 7:10 pm

V treh mesecih od začetka prodaje so proizvedli že 10.000 Panamer. Najbolje prodajan je model 4S. Tovarna namerava prodati do 20.000 vozil na leto.

http://www.imotormag.co.uk/news/381151/ ... ready.html
Kobilica:

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Napisal/-a Tattoo- Po dec 14, 2009 10:28 pm

martin_krpan je napisal/-a:Tovarna namerava prodati do 20.000 vozil na leto.

Mislim, da je v članku napaka in tovarna predvideva občutno večjo prodajo, kot pa samo 20.000 Panamer letno...v aktualni slovenski izdaji revije EVO je kratek pogovor z vodjo razvoja Panamere Dr. Michaelom Steinerjem, ki je namreč povedal sledeče:

"...prvi prodajni rezultati so obetavni in celoten projekt je narejen tako, da je lahko Panamera povsem "pozitivna" tudi ob zgolj 20.000 prodanih primerkih, kar se bo nedvomno zgodilo."

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan To feb 16, 2010 5:07 pm

Za manj premožne (ali bolj varčne) bosta kmalu na voljotudi Panamera in Panamera 4, ki ju bo poganjal 3,6 litrski V6 z 300 konji (gre za prenovljen motor iz Cayenna). Svetovna premiera avtomobilov bo 23. aprila na Kitajskem.

http://www.autoblog.com/2010/02/16/pors ... n-beijing/

promo video:
http://www.youtube.com/watch?v=EoCEhWe4kFU
Kobilica:

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved To feb 16, 2010 6:35 pm

Čakamo še 2.0 tdi v panameri.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov