[SlasH] je napisal/-a:AMG Kompressor je napisal/-a:no no Tinček, mislim da je izjava kr na mestu!!! tudi sam sem peljal mnoge nove in stare BMWje, tako da ti lahko povem da so prejšne generacije na področju počutja v notranjosti v prednosti!!!
Glede tvojga M6 (ki si ga lati tvoj očka) ti pa lahko samo to povem, da k se delaš tko fensi in se je s tabo nemogoče zapeljati, me je peljal novi lastnik 650i srebrne barve in morm rečt da je proti M6 bolj prestižen in ima lepši zvok ter dosti bolj uživaš v vožnji, sej se tut na teb vid da ti ta motor neustreza kajti motor M6 je tak da dela le če ga ornk pohodš, drugače je zaradi malo navor pri nizkih obratih v primerjavi z 650i nemočen!!! pa ta lastnik 650i ga bo odpeljal k Alpini na vgraditev Kompressorja, ki bo potegnil iz 4.8 V8 mašince vn ene 540KM in 720Nm kar bo ob pošastnem zvoku pomagalo še da bo M6 zaostal!
pa ne mi rečt da je 520Nm ki jih premore M6 veliko! seveda je če jih imaš od 1500rpm naprej na voljo, to pa da so navoljo šele od 6000rpm naprej pa pomeni da bi moral tak motor v manjši avto in ne v luksuzni kupe serije 6!!!
LP, pa brez zamere
Rahla fovšija![]()
Motor iz M5/M6 so lani, če se ne motim, proglasili za najboljši atmosferski motor..
joj...ze ene 15krat sm pogledu tole in ne morm da se nasmejem zravn...M6 bo nemočen v primerjavi z 650i....lol...sam to so take bedarije kt da bi jst napisu da bo moj kelga jutr kupu buggatija pa ga bo navil na 3000konjev z čipom od nintendota...hahaha
650i ma 360konjev pa 5.3s do 100 pa 1732kg
M6 ma 507konjev(na testu je graf pokazal 530konjev) 4.5 do 100 pa 1710kg
M3(coupe) ma pa 333konjev 4.8s do 100 pa 1550kg...
zdej mi pa povej kako bo 650i k je težji, počasnejši...prehitel M6 ko se mu še M3 ne more niti mal približat pa je dost bolš(o-100) pa lažji po specifikacijah od 650i...do sto še nekak zravn proba pelat, pol se pa M6 odlep od m3 kaj šele od 650i, pa to je preizkušen v živo...pa ne 5minut ampak smo probaval 3ure...lp