gigoxxx je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:gigoxxx je napisal/-a:... an čudovitejši bolj s 5 vrati. Saj tako je bolj originalen. Če gledamo po zgodovini nism še vidu cx-a cupe al pa ds-a cupe al pa xm-a cupe. C6 je sam vrh citroenove flote in zato naj ostane limuzina. Ministri in predsedniki so se vozili v DS-ih in CX-ih, ki so bili limunizine ne pa športni kupeji.
Ne bo držalo popolnoma. Kot sem že uvodoma navedel bi imeli za novega kupeja tudi zgodovinsko inspiracijo in to je SM (v sodelovanju z Maseratijem), ki je nasta na podlagi CXa. Ta:

Sicer pa pozdravljen na forumu
LP,
don CONSIGLIO
Nakaži mi kje pišejo o dokončnem sprejetju odločitve izdelave C6 Cupe. Link? naslov?.. karkoli. Da se na lastne oči prepričam. Me zanima tudi, če bojo to speljali kakšna bo začetna cena cupeja, če vemo da je za C6 lim. okrog 40.000 EUR.
Poglej, v tej rubriki našega foruma ne razpravljamo samo o uradnih novicah, ki prihajajo iz avtomobilskih hiš, ampak poskušamo biti tudi korak naprej in napovedovati morebitne še neuradne novice iz tega sveta. To nedvomno implicira, da se sem pa tja tudi zmotimo, saj velikokrat povzemamo namige in špekulacije iz različnih specializiranih forumov. Seveda tudi sami (tisti, ki teme odpiramo) poskušamo kritično presoditi o verjetnosti določenih informacij (na nekaterih forumih recimo špekulirajo tudi o Fabii cabrio ipd., česar sam ne bi niti komentiral...)
O konkretni temi ne bi prav preveč dolgovezil, saj sem vir navedel že v prvem postu in če se ti ne zdijo kredibilni, je to pač tvoje mnenje in ga spoštujem, vendar ga pač ne delim. Enako se ne želim spuščati v polemike s tabo, amoak se mi je zdelo, da je prav, da kot moderator dotične rubrike razložim novemu članu logiko fukcioniranja in filozofijo rubrike, o kateri razpravljamo.
Pa še enkrat dobrodošel
LP,
don CONSIGLIO