Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Sr jun 01, 2005 8:06 am

don CONSIGLIO je napisal/-a:@drugmirko: ja, a ti niso zdej dovolili, da pišeš v angleščini? Sm pa opazoval ene humoreske v temi o Breri Cabrio. Babelfish je kanta :lol: Jst mam to srečo, da š kar razumem špansko in znam tudikaj napisat, tako da sem kar reden tam.

don CONSIGLIO

so, so... oni so čist cool. sem jih kako leto sam gledal, pol so pa nekje sneli in forum nalimali skene slikic iz cajtnga, ki sem jih skup limal v Uleadovem PhotoImpactu (dokler mi je še delal :evil: ), sem se pa registriral... simpatični fanti, sam bi mogu malo bl telenovele gledat, da bi skup z babelfishem, kej več zastopu :mrgreen: :mrgreen:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr jun 01, 2005 8:08 am

dobek je napisal/-a:@mirko: ena zelja pa se ti bo zlgeda le izpolnila (tista o risankah...saj ves kje je bila debata) :EE

long live gustav!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

čeprav bi to, če že ne na pravi forum, moral napisat vsej v C2 Batman temo :P .
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr jun 01, 2005 8:14 am

Mick Jerry je napisal/-a:No jst mislm na tiste majhne sexi luči in linijo, ko se blatniki tako nesramno razširijo, pa nizka havba, to me spominja na 406 coupe.

Joie de vivre! je napisal/-a:Mene bolj spominja na Xantio in Xsaro, prednje luči pa je povzel Saxo.

lahko bi rekli, da mata obadva prav, ker po eni od "teorij zarote" je 406 v bistvu Xantia Coupe 8) :

Below is the beautiful Xantia Coupé which has never been put into production although a remarkably similar vehicle, sans hydraulics and chevrons is sold as the Peugeot 406 Coupé.
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
misomm
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a misomm Sr jun 01, 2005 8:30 am

tale avto je pa res grd maska je ful grda. Zadnji del je še sprejemljiv.
sej citroeni so itaq na slabšem zato k ne znajo narest lepga avta!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr jun 01, 2005 8:35 am

misomm je napisal/-a:tale avto je pa res grd maska je ful grda. Zadnji del je še sprejemljiv.
sej citroeni so itaq na slabšem zato k ne znajo narest lepga avta!

ja, ja... kr avatar si poglej :P :mrgreen: .... že pedeset let isti avto delajo, morda zato, ker za kej drugega nimajo domišlije... :mrgreen: ;)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Sr jun 01, 2005 8:49 am

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Sr jun 01, 2005 10:27 am

gigoxxx je napisal/-a:
don CONSIGLIO je napisal/-a:
gigoxxx je napisal/-a:... an čudovitejši bolj s 5 vrati. Saj tako je bolj originalen. Če gledamo po zgodovini nism še vidu cx-a cupe al pa ds-a cupe al pa xm-a cupe. C6 je sam vrh citroenove flote in zato naj ostane limuzina. Ministri in predsedniki so se vozili v DS-ih in CX-ih, ki so bili limunizine ne pa športni kupeji.

Ne bo držalo popolnoma. Kot sem že uvodoma navedel bi imeli za novega kupeja tudi zgodovinsko inspiracijo in to je SM (v sodelovanju z Maseratijem), ki je nasta na podlagi CXa. Ta:

Slika

Sicer pa pozdravljen na forumu :tomidelej:

LP,
don CONSIGLIO

Nakaži mi kje pišejo o dokončnem sprejetju odločitve izdelave C6 Cupe. Link? naslov?.. karkoli. Da se na lastne oči prepričam. Me zanima tudi, če bojo to speljali kakšna bo začetna cena cupeja, če vemo da je za C6 lim. okrog 40.000 EUR.

Poglej, v tej rubriki našega foruma ne razpravljamo samo o uradnih novicah, ki prihajajo iz avtomobilskih hiš, ampak poskušamo biti tudi korak naprej in napovedovati morebitne še neuradne novice iz tega sveta. To nedvomno implicira, da se sem pa tja tudi zmotimo, saj velikokrat povzemamo namige in špekulacije iz različnih specializiranih forumov. Seveda tudi sami (tisti, ki teme odpiramo) poskušamo kritično presoditi o verjetnosti določenih informacij (na nekaterih forumih recimo špekulirajo tudi o Fabii cabrio ipd., česar sam ne bi niti komentiral...)

O konkretni temi ne bi prav preveč dolgovezil, saj sem vir navedel že v prvem postu in če se ti ne zdijo kredibilni, je to pač tvoje mnenje in ga spoštujem, vendar ga pač ne delim. Enako se ne želim spuščati v polemike s tabo, amoak se mi je zdelo, da je prav, da kot moderator dotične rubrike razložim novemu članu logiko fukcioniranja in filozofijo rubrike, o kateri razpravljamo.

Pa še enkrat dobrodošel ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr jun 01, 2005 2:49 pm

drugmirko je napisal/-a:long live gustav!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

čeprav bi to, če že ne na pravi forum, moral napisat vsej v C2 Batman temo :P .

ne...zakaj?
batman je filmska finta (ob prihodu "..begins" v kinoteke), tam je pa bila debata o posebnih cartoon serijah ;) :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

gigoxxx
Nov uporabnik

Napisal/-a gigoxxx Sr jun 01, 2005 9:26 pm

gigoxxx je napisal/-a:
gigoxxx je napisal/-a:... an čudovitejši bolj s 5 vrati. Saj tako je bolj originalen. Če gledamo po zgodovini nism še vidu cx-a cupe al pa ds-a cupe al pa xm-a cupe. C6 je sam vrh citroenove flote in zato naj ostane limuzina. Ministri in predsedniki so se vozili v DS-ih in CX-ih, ki so bili limunizine ne pa športni kupeji.

Ne bo držalo popolnoma. Kot sem že uvodoma navedel bi imeli za novega kupeja tudi zgodovinsko inspiracijo in to je SM (v sodelovanju z Maseratijem), ki je nasta na podlagi CXa. Ta:

Slika

Sicer pa pozdravljen na forumu :tomidelej:

LP,
don CONSIGLIO

Najprej se zahvaljujem za dobrodošlico na tem forumu. Že dalj časa spremljam stvari, ki se dogajajo na vaši internetni strani in na vaših rubrikah. V pogovor sem stopil ker ste navajali dejstva, ki jih nisem nikoli prej slišal o citroenih. Sam pa imam nekaj malo pojma o slednjih. Zgodovine pač ne poznam dobro zato so vse nove informacije (če niso preverjene) zame nekredibilne - vsaj dokler ni dokazano nasprotno. Obljubim pa da bom sam lahko preveril verodostojnosrt informacij.
Zgodovina citroenov je zanme nareč sama po sebi zelo zanimiva in jo zelo vneto spremljam.

Nakaži mi kje pišejo o dokončnem sprejetju odločitve izdelave C6 Cupe. Link? naslov?.. karkoli. Da se na lastne oči prepričam. Me zanima tudi, če bojo to speljali kakšna bo začetna cena cupeja, če vemo da je za C6 lim. okrog 40.000 EUR.

Poglej, v tej rubriki našega foruma ne razpravljamo samo o uradnih novicah, ki prihajajo iz avtomobilskih hiš, ampak poskušamo biti tudi korak naprej in napovedovati morebitne še neuradne novice iz tega sveta. To nedvomno implicira, da se sem pa tja tudi zmotimo, saj velikokrat povzemamo namige in špekulacije iz različnih specializiranih forumov. Seveda tudi sami (tisti, ki teme odpiramo) poskušamo kritično presoditi o verjetnosti določenih informacij (na nekaterih forumih recimo špekulirajo tudi o Fabii cabrio ipd., česar sam ne bi niti komentiral...)

O konkretni temi ne bi prav preveč dolgovezil, saj sem vir navedel že v prvem postu in če se ti ne zdijo kredibilni, je to pač tvoje mnenje in ga spoštujem, vendar ga pač ne delim. Enako se ne želim spuščati v polemike s tabo, amoak se mi je zdelo, da je prav, da kot moderator dotične rubrike razložim novemu članu logiko fukcioniranja in filozofijo rubrike, o kateri razpravljamo.

Pa še enkrat dobrodošel ;)

LP,
don CONSIGLIO

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive So jun 11, 2005 4:32 pm

Prve slike na cesti: avto je res prekrasen!

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko So jun 11, 2005 6:29 pm

:shock: kje si ga pa vidu? in upam, da res zgleda dobro....

sicer pa, ko sem v Parizu prvič v življenju vidu VelSatisa sem tudi na rit padel, tu pr nas pa zgleda ko krava s sedlom :P :mrgreen: . no, meni ne, večini folka pa... definitivno pa bl paše na pariške ulice kot pa v kak naš Duplek... :P
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne jun 12, 2005 9:02 am

Tole je dost lepš od Vel Satisa IMHO, samo ritka... no ja, vsak ma svoj okus... :)
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Ne jun 12, 2005 2:31 pm

Exclusive, ne vidim sličic!!

LP,
Joie

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jun 12, 2005 3:31 pm

desna tipka-------->pokaži sliko

je kr v redu. sam temu pa ne visi noben kabel spodaj dol. :lol:

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Sr jun 29, 2005 1:32 pm

Evo, vsi tisti, ki ste jamrali, kako drag bo - uradni nemški cenik za C6:

C6 3.0 V6 42.500 €
C6 3.0 V6 Pallas 45.500 €
C6 3.0 V6 Exclusive 51.900 €
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP 45.500 €
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP Pallas 48.500 €
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP Exclusive 54.900 €

Vsi imajo avtomatski menjalnik serijsko.

Avto se torej giblje v rajonu A6, MB E in BMW 5, ne pa razred višje, kot ste zmajali z glavo nekateri.

Se že vidim, kako ga bom čez enih 20-30 let restavriral v svoji garaži...

LP,
Joie de Vivre!!!!!!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr jun 29, 2005 1:51 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Se že vidim, kako ga bom čez enih 20-30 let restavriral v svoji garaži...

jaz si ga bom pa cez ene 15 let privoscil, enga takega zvozenega.. :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Če jun 30, 2005 11:28 am

Kaj zdaj ste vsi vtihnili? C6 stane toliko kot bolje opremljen A4 3.0, he he. Vive la France!

LP,
Joie

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Če jul 07, 2005 11:06 pm

Tale se mi pa niti mal ne dopade, po notranjasti ne, po zunanjosti mi je pa se hujsi, ko sm pa cene vidu se mi je pa do konca zameru. Za 42.000 dobis zelo dobro opremljenega A6 (2.0 TDI motor seveda), kjer pa zame ni primerjave.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Pe jul 08, 2005 8:20 am

Tomcatter je napisal/-a:Tale se mi pa niti mal ne dopade, po notranjasti ne, po zunanjosti mi je pa se hujsi, ko sm pa cene vidu se mi je pa do konca zameru. Za 42.000 dobis zelo dobro opremljenega A6 (2.0 TDI motor seveda), kjer pa zame ni primerjave.

tudi vredu! enimblondinke, drugim rdečelaske... tudi razred vozila za primerjavo si z A6 lepo pocilou. nikakor se pa ne morem strinjat z motorjem! primerjat 2.0 TDI z 3.0 V6 bencincem je popolna neumnost. še če ga primejaš z 2.7 V6 HDI je butasto. tvoja primerjavaje približno, ko da primerjaš 1.4l Xsaro z 2.0 TDI Golfom. al pa Golfa 1.6 z Golfom GTI.
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Pe jul 08, 2005 9:52 am

Tomcatter je napisal/-a:Tale se mi pa niti mal ne dopade, po notranjasti ne, po zunanjosti mi je pa se hujsi, ko sm pa cene vidu se mi je pa do konca zameru. Za 42.000 dobis zelo dobro opremljenega A6 (2.0 TDI motor seveda), kjer pa zame ni primerjave.

Prou maš. Med tema dvema res ni primerjave. ;) C6 ga popapa. (v tem primeru, da ne bo pomote). 8)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov