Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Sr mar 21, 2007 6:49 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
Mojster Miha je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Mojster Miha, občudujem tvojo samozavest, ampak včasih si že preveč zaljubljen vase, se ti ne zdi? Nihče ni vseved, niti Bog.

V smeh me spravljaš

Normalno, da sm samozavesten - na podlagi svojega znanja, izkušenj ... na kratko veliko vem o avtomobilizmu. Kar ne pomeni, da vem čisto vse - zgolj (veliko) več od povprečja. Tista o vsevedu je zgolj tvoja pogruntavščina.
Kot ta zadnja : da sm zaljubljen vase - na podlagi česa sklepaš - da nisi ti, pa to drugim pripisuješ ;)

Jst zgolj : imam sebe rad, ker če ne boš imel sebe rad ... saj veš pregovor.

Imam pa zate - moderatorja - predlog : poskrbi, da bodo tu tisti z malo oz pomanjkljivim znanjem napedovali v "učenosti" o avtomobilizmu. To bo (oz bi) pomembno prispevalo k dvigu nivoja (beri:strokovnosti) debat

LP

Pa kdo misliš da si ti?

Sicer imaš ogromno kreposti, tudi strokovnost in izkušnje, ampak še pred omenjenima stoji bolestna PREVZETNOST.

Forum je in bo odprt za vse, za stručkote in bučkote.

207 SW je zgolj karoserijska varianta 207, ki prihaja z istega traku kot 207, tako da teh dveh modelov nima smisla ločevati. Tudi če 207 SW doseže zgolj 10% delež vseh 207, je to še vedno masovni izdelek.

LP,
Martin

A zdej te moti prevzetnost - če ti sam ne nisi na takem nivoju strokovnosti, nimaš takšnih izkušenj ... Če jih nimaš tvoj problem - in ne se tolažit s tem, da je nekdo tak pa tak.
Forum govori o avtomobilizmu - tu ni prostora za medicino al kamor pač sodi to tvoje "žigosanje" ljudi. Dej se sprijaznit s tem, pa raje se kej o avtomobilizmu nauči

Sicer pa: glede masovne proizvodnje - ti lahko imenuješ masovno prodajo tudi zgolj nekaj avtomobilov, ali pa majhen procent - ne bom se obremenjval s tem, kaj ti razumeš in kaj ne. Mogoče pa boš kdaj vzel v roke kakšno knjigo ali prebral kakšno informacijo o trženju - in boš videl da ... mah nč - najprej si preberi.

LP

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr mar 21, 2007 7:02 pm

ti bi se rad argumentirano pogovarjal- zakaj pa ti ne argumentiraš pojma masovna proizvodnja?- k smo vsi na forumu (razen TEBE seveda) kreteni k ne poznamo osnovnih pojmov
sam še neki me zanima- ti trdiš, da ne more bit prodajna polomija, ker jih itak ne bojo velik nardil?
a je SW petičnež?
kaj pa A6 AVANT- kokr jst vem, jih je več kot limuzin, pa vseeno jih verjetno letno naredijo manj kot 206SW- oz. 207- kaj je pol A6 butični izdelek?
lp

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Sr mar 21, 2007 7:09 pm

ni mi lep preveč je na špic narejen

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Sr mar 21, 2007 7:38 pm

kljukec je napisal/-a:ti bi se rad argumentirano pogovarjal- zakaj pa ti ne argumentiraš pojma masovna proizvodnja?- k smo vsi na forumu (razen TEBE seveda) kreteni k ne poznamo osnovnih pojmov
sam še neki me zanima- ti trdiš, da ne more bit prodajna polomija, ker jih itak ne bojo velik nardil?
a je SW petičnež?
kaj pa A6 AVANT- kokr jst vem, jih je več kot limuzin, pa vseeno jih verjetno letno naredijo manj kot 206SW- oz. 207- kaj je pol A6 butični izdelek?
lp

Zate bo držala tista o kako si že napisal - citiram : " kretenih, ki ne poznajo osnovnih pojmov" - poglej si eno stran nazaj pa boš videl, da sm ravno tebi odgovoril kaj je zame masovna prodaja. Osnova vsake debate oz polemike je, da se je treba o stvari informirat, jo prebrat. Lastnost : kritizirat in napdat brez da bi si stvar prebral ... mah - ni vredna komentarja.

O tem kaj je prodajna polomija in kaj ne : glej lahko postrežem z veliko podatki, lahko opišem ... - ampak trenutno, glede na "klimo" v tej debati, je po mojem prepričanju brez pomena. Če kdo razume oz želi razumet bo namreč razumel z preprostimi besedami, če pa noče razumet tudi podatki, dejstva ... ne pomagajo.

LP

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr mar 21, 2007 9:26 pm

Mojster Miha je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:ti bi se rad argumentirano pogovarjal- zakaj pa ti ne argumentiraš pojma masovna proizvodnja?- k smo vsi na forumu (razen TEBE seveda) kreteni k ne poznamo osnovnih pojmov
a je SW petičnež?
lp

Zate bo držala tista o kako si že napisal - citiram : " kretenih, ki ne poznajo osnovnih pojmov" - poglej si eno stran nazaj pa boš videl, da sm ravno tebi odgovoril kaj je zame masovna prodaja. Osnova vsake debate oz polemike je, da se je treba o stvari informirat, jo prebrat. Lastnost : kritizirat in napdat brez da bi si stvar prebral ... mah - ni vredna komentarja.

O tem kaj je prodajna polomija in kaj ne : glej lahko postrežem z veliko podatki, lahko opišem ... - ampak trenutno, glede na "klimo" v tej debati, je po mojem prepričanju brez pomena. Če kdo razume oz želi razumet bo namreč razumel z preprostimi besedami, če pa noče razumet tudi podatki, dejstva ... ne pomagajo.

LP

hvala za kompliment
tvoji podatki in dejstva so pa sam meta podatki- dej dejansko kej pametnega napiš, pa se vpraši, če si res pametnejši od vseh ostalih
če je tvoj odgovor pritrdilen- se postav pred špegu pa se tolč po prsih : jst sm bog- čeprov si že napisal da smatraš, da nisi- pol predvidevam, da si glede na vrhunsko znanje njegov bljižni sorodnik

p.s. glede tvojega odgovora na prejšni strani- verjetno sm tudi nepismen, saj ne vidim nobenega dobrega argumenta pri tvojih tezah- le tvoj kvazi ekspertizem
lp

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr mar 21, 2007 10:09 pm

Marsikateri forumaš je pametnejši od tebe, Mojster Miha, mene, Kljukca in še koga, pa vseeno ne drži Boga za j***a.

Ti poleg vsega še hladnokrvno žališ, zato si zaslužiš rumeni karton, tvoja strokovnost gor ali dol.

LP,
Martin

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Sr maj 16, 2007 5:55 pm

207 SW pripravljen na prve kupce:
Slika
Slika
Slika
Slika

Ni tako napačen. Samo da je nekam visok - spominja me na 4007.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr maj 16, 2007 6:13 pm

...Evo, sedaj vem, na kaj me spominja sprednja maska pri vseh ta novih pugijih. Na štrlečo spodnjo vrsto zob korigirano z zobnim aparatom :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr maj 16, 2007 11:13 pm

Oh my. :?

Kam bodo pa naslednjo generacijo napihnil?
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če maj 17, 2007 2:28 am

V naslednji generaciji bodo sprednje in zadnje luči šle do vrat - morda pa še malo čez :P

Imajo pa še možnost (kar se začuda še nihče ni spomnil, bo pa zato Pežo spet prvi :P), da na streho postavijo prozorno "tankovsko" kupolo - za otroke, da bodo lahko sodelovali v vizualnem spremljanju prometa (in dinamičnem spremljanju nesreč). S tem bodo Pežoje elegantno napihnili v višino. :evil: :P :idea: :?: ;)

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Če maj 17, 2007 7:27 am

esem, pa to je naravnost fantastična ideja! :lol:

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Če maj 17, 2007 9:24 am

Pri naslednji seriji, bodo sprednje luči potegnili do strehe, zadnje pa do sprednjih vrat. Tako bodo dosegli zastavljene cilje.

@esem.... Mislim, da ta ideja ni tako napačna, naj še otroci začnejo spremljati kakšne bedarije se dogajajo na cest. :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po jun 04, 2007 2:39 pm

Slika
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po jun 04, 2007 2:44 pm

o fak :shock: ..206 sw mi je bil ( oz mi je ) edn lepših " maloserijiskih" oz " nišnih" da ne rečem butičnih :lol: ( mojster miha.press) malih karavančkov, tole čudo pa niti ne morem komentirat, je pa res da me je dokončno prebudil pogled na ta " stvor". Vsaj zaspal ne bo nihče na cesti če bo več novodobnih peugeotov :lol:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
cliort
Novinec

Napisal/-a cliort Po jun 04, 2007 3:16 pm

A zadnja luč, mogoče tud naprej sveti..... :roll:
A se samo meni zdi al so te zadnje luči grde ku ....

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Po jun 04, 2007 3:56 pm

Še nekaj slikic:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Kobilica:

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Po jun 04, 2007 5:41 pm

Novodobni spaček :P Kej tako oblikovno razštelanega pa že dolgo ne. In kaj so želeli povedati z zadkom... da so ga oblikovali tridimenzionalno, potem pa obrnili za 90 stopinj in povozili z valarjem...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po jun 04, 2007 6:20 pm

In tako malo mu manjka, pa bi bil lep. Peugeot zadnje čase kaže samo neokusno pretiravanje z izpeljavo nekaterih idej, ki so na začetku bile nove/sveže/zanimive/lepe (npr začetni poskusi s shark masko), nato pa s pretiranim forsiranjem ideje uničujejo celo stare ideje. Poglejmo zadaj 407 SW - je brez dvoma lep. Pri 207 SW jim je uspelo osnovno idejo 407 SW-ja tako nategnit, da so uspeli sproducirat pravega spačka (danke Jorgi). Le kaj imajo P. šefi v očeh, da tako povdarjajo zadnje luči? Lok C stebrička se začne praktično že pri B stebričku, z. luči raje sploh ne bi komentiral - smo se že takoj zgražali. Najbolje, da prepustimo sodbo gasilcem - morebiti se jim bodo zdele zadnje luči bolj uporabne kot nam smrtnikom. :roll:

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Napisal/-a martin_krpan Če avg 23, 2007 4:26 pm

Na osnovi 207SW je Peugeot predstavil še njega avanturistično verzijo Outdoor:
Slika
Slika
Slika
Slika

Motorji so bencinski 1.4 in 1.6 (73-120 KM) ter 1.6 dizel v različicah z 90 in 110 konji.
Kobilica:

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če avg 23, 2007 4:37 pm

pa je šla po vodi še ena možnost za lepega pežoja :roll:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov