Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
89gasper
Novinec

Napisal/-a 89gasper Pe jan 15, 2010 9:54 pm

jaz si pa želim ravno obratno. me kar stisne ko vidim chryslerja, ki izgleda kot lancia.
sej res, da dela chrysler(razen kakšne izjeme) vedno bolj grozna vozila pa vseeno.
ko bi se fiat vsaj opekel s svojo potezo v ameriki. vendar, če ga bodo pa američani sprejeli, pa naj ga imajo ... zame se bo že našel nekaj starih škatelj ....
pa ne me zdaj napast. če že bi jaz raje videl, da se lancia prodajo kot to kar je in ne kot chrysler ...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jan 20, 2010 6:03 pm

Marchionne pravi, da se bosta morda Lancia in Chrysler združila že do konca leta, češ da imata luknje v razredih in se tako dopolnjujeta. Rebadgana Delta bo verjetno kar taka, kot je bila predstavljena, šla v prodajo. Lancia bo torej prisotna v ZDA samo kot Chrysler.
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... ?AR=246675
Cry, Lancia, cry :cry: :twisted:

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Sr jan 20, 2010 6:24 pm

esem je napisal/-a:Cry, Lancia, cry :cry: :twisted:

Duh imenovan Lancia ne bo nikoli umrl, tudi S. Marchionne ne bo na čelu Fiata večno. 8)
Fiat klub Slovenija

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr jan 20, 2010 6:30 pm

Tokrat si pa želim, da naj raje Lancio ukinejo, kot pa naredijo to bedarijo. Tale Marchionne je navaden "douchebag". Ker to je pa že višek neumnosti vse skup. Ne poznam osebe ki ve kaj je to Lancia in se nad tem ne bi zgražala.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr jan 20, 2010 7:17 pm

esem je napisal/-a:http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle.aspx?AR=246675
Cry, Lancia, cry :cry: :twisted:
:bonk :nae

Ko jih j**e, naj propadejo.
To ni dobro niti za It niti za Us znamko.
LP Rok

8AK
Novinec

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a 8AK Sr jan 20, 2010 9:02 pm

kaj vsi nek jamrate!? Itak so lanče že lep čas samo rebeđani fiati, bodo pa zdaj še krajzlerji, jebiga. Po vaši logiki bi potemtakem morali že leta 1993 ukinit Alfo! :bonk
Slika

Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr jan 20, 2010 9:41 pm

8AK je napisal/-a:kaj vsi nek jamrate!? Itak so lanče že lep čas samo rebeđani fiati, bodo pa zdaj še krajzlerji, jebiga. Po vaši logiki bi potemtakem morali že leta 1993 ukinit Alfo! :bonk

Eno je če vzamejo Fiat Brava in ga zrihtajo/preoblečejo v Lancio. Drugo je če bi vzeli Fiat Brava mu odstranili Fiatov znak in gor dali Lanciinega. Sicer pa Alfa 159, Alfa 166, Alfa 8C,... Lancia Thesis,.... nimajo z "rebadge-anjdem" Fiata popolnoma nič.

Mogoče zdaj razumeš zakaj jamramo!? Eno je če grejo pa zapravijo milijone evrov da nareijo Lancio Thesis, drugo pa ko grejo in Chrylerju 300C nadenejo Lanciin znak, vse ostalo pa pustijo. Malo si bil nesramen s svojim postom veš. Drugič vsaj preberi za kaj se gre.

8AK
Novinec

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a 8AK Sr jan 20, 2010 9:49 pm

v mislih sem imel predvsem 155, 145/6,147 pa tudi 156 in Gtv! Od novih pa mito in "giulietto".

Sm prebral vse. Ne razumem zakaj te toliko skrbi kaj se bo čez lužo prodajalo. Sej pri nas ne bo krajzler delte (vsaj upam :P ), za lančo 200C jim bo pa neizprosni evropski trg lepo povedal da so naredili bedarijo. Kar se ne prodaja je pri fiatu hitro ukinjeno kajne? :)
Slika

Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr jan 20, 2010 10:24 pm

Če bi vse prebal bi videl, da bo v Evropi Lancia 200C, Lancia 300C in Lancia Voyeger. Čez lužo pa Chrylser Delta in mogoče Chrysler Ypsilom.

Ne bi me motilo nič od tega, če bi vsakemu od teh modelov na novo zarisali tako eksterier kot interier. A problem je ravno v tem, da ne bojo kot kaže nič oblike spreminjali, samo logo bo drug.

In ne reči da to ni za bruhat (sicer je gor pripopana samo maska od Delte, ampak v resnici še taga ne bi bilo): Slika

Enostavno znamki pri dizajnu nimata nič skupnega. Identiteta enih in drugih je popolnoma poplnoma drugačna. Enostavno ni za mešat, kaj šele samo znake menjavat.

pikoli
Nov uporabnik

Napisal/-a pikoli Če jan 21, 2010 12:09 am

Nori so.. :? :shock:

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Če jan 21, 2010 10:38 am

To je res blesavo! Lahko še nekako razumem, da Lanci spremenijo ime na ameriškem trgu zaradi neprepoznavnosti znamke, čeprav mi je tudi to zelo blesavo! Avto naj ima značko in ime na vseh trgih enako, še posebej če gre za avtomobilsko firmo, ki ni k'r ena in brez tradicije! Če je v redu se bo že prijela! Še bolj blesavo mi je pa preimenovanje chryslerja, ki je v evropi dokaj poznan in že uveljavljen. Zaradi spremembe imena se prodaja zagotovo ne bo nič povečala.
Mah! Naj delaj kar hočejo. Itak so vsi že vse zafural!

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Če jan 21, 2010 4:54 pm

Sicer je pa tako, nobena juha se ne poje toliko vroča kot se skuha. Vsi sedaj samo špekuliramo kako bodo v bodoče zgledale Lancie. Upam pa da res ne bo tako ...

Slika

in

Slika
Fiat klub Slovenija

Uporabniški avatar
Blink-182-
Stalni uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Blink-182- Če jan 21, 2010 5:17 pm

Jaz dvomim da bodo lanchie take oblike kot chryslerji, tako neumni pa upam da res niso.
Jaz upam in mislim da bodo lancie ostale lancie in da bo le chrysler v bistvu lancia za ameriški trg, kar mene ne moti, privržence chryslerja pa vrjetno bo.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr feb 03, 2010 3:07 am

Jok in stok ob predvidenih novostih za 2011 in 2012

Fiat in Lancia v 2011-2012 (vir IT. avtoblog)

Po Automotive News bosta Fiat in Lancia v 2011-2012 predstavila te novosti:. Chrysler in Dodge bosta "izginila" iz Europe, začenši z 2011, seveda pa se bo nekaj modelov pojavilo s FIAT-ovo in Lanciino značko. Že letos pride Dodge Nitro restyling, ki bo v Eu prodajan kot novi FIAT-ov SUV.

V 2011 bo, poleg tretje gen. Lancie Ypsilon, debitirala tudi nova Fiat Panda, pričakuje se še tri Fiatove novosti, vse v kategoriji MPV. Ulysse bo nadomeščen z Dodge Journey-em (restyling), predvsem spredaj z nekaterimi Fiatovimi dizajnerskimi značilnostmi. Tudi Idea in Multipla bosta zamenjani z novo generacijo.

2012 bo v znamenju obujanja Lancie, predvsem v gornjih razredih. Praznina po Lybri in Thesis bo zapolnjena z dvema avtoma segmenta D in E, ki bosta izhajala iz novega Chrysler Sebringa in iz 300C. Srednji bo imel tudi CC (trdo) izvedbo. Chrysler Grand Voyager bo dobil Lancino masko - nova Lancia Phedra.

Skratka - konec je z ekstremnimi dizajnerskimi dosežki a la Thesis, žal. Pridejo pa zato nekako izpod nivoja, a zato poceni ameriške škatle. j*** te Marchionne! :twisted: :twisted: :evil:

Alfa Romeo ima manj trasirano oz zanesljivo prihodnost. Sergio Marchionne je kar po telefonu potrdil, da Alfa 159, GT, Brera in Spider ne bodo dobile naslednika, ker se razvoj (sedanjih) ni poplačal. O Alfi bo več znanega sredi aprila, ko pridejo na vrsto plani za 2012-2014. Šele takrat se bo vedelo, če bodo konceptni predlogi Pininfarine, Bertoneja in Giugiara za Alfo, ki bodo kmalu predstavljeni v Ženevi, ugledali luč traku.

BTW - VW si želi Alfe
Šef pravi, da je ekstremno zanimiva
http://www.autoblog.it/post/24938/volks ... teressante

pikoli
Nov uporabnik

Napisal/-a pikoli Sr feb 03, 2010 1:33 pm

Kr žalostn ratam, ko berem kaj delajo. :cry:
Pa kdo bo kupoval te Doge v evropi!? Tle te avtomobili ne funkcionirajo, prevelki, predrag bencinn,.. mah beda.

Uporabniški avatar
Sandi
Novinec

Napisal/-a Sandi Sr feb 03, 2010 6:37 pm

Upam da se to ne dogaja, in da se bomo zbudil iz tega :evil: :evil: :(
Sicr bl mal pišm, sm pa skoz tuki

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Sr feb 03, 2010 7:48 pm

Ja in kaj zdej? A bo treba do leta 2050 kupvat Alfe 159 l. 2009 pa thesise l. 2004 al kaj če bomo hotl met italijanski dizajn v najboljšem smislu besede? :D

Drugače pa res tuga tole, sploh tist Dodge Nitro ala Fiat mi je posebna cvetka. Je pa res recimo za Ulyseeja pa Phedro, da so že itak četverčki, tko da ne vem kok bo to res oh in sploh grozn, če bojo mel pač a brother from another mother :)

Meni je recimo zdajšnji Journey kar fletn avto (sam motorje ma bolj porazne), kako bo uspel pa Voyagerjev restyling za Lancio, bomo pa vidl ... Glede na to, da je bla Phedra (meni) najboljša od četverčkov, morda ne izpade slab avto ...

Mam pa skor raj, da propade Alfa, kot da jo kupi VW in nardi Yugota (beri Golfa) iz nje ... Ni mi pa jasno, kako da 159 ni "rentabilna", če jih je pa že pr ns kr precej - to je eden top 3 avtov v tem razredu za moje pojme!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Sr feb 03, 2010 8:28 pm

Upam, da vseh telih skurbanih skropucal nihče nebo kupoval!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 22 gostov