speedfight je napisal/-a:Izredno lep avto! Ima mogoče kdo mere avta? Ker mi deluje precej golomazno velkSo spet dal not tist brezčutn volan, kjer se vrti samo zunanji obroč?
lp
enzospotenzo je napisal/-a:...brezčuten?...si že probal? ...meni se zdi (ta brezčuten volan) po dveletni uporabi prav super.V bistvu sploh ne veš da je kaj drugače, le gumbe (sploh hupo) imaš vedno na pravem mestu :P
Poizkusi pa povej!
Tomcatter je napisal/-a:enzospotenzo je napisal/-a:...brezčuten?...si že probal? ...meni se zdi (ta brezčuten volan) po dveletni uporabi prav super.V bistvu sploh ne veš da je kaj drugače, le gumbe (sploh hupo) imaš vedno na pravem mestu :P
Poizkusi pa povej!
A ni glih obratno? da maš potem hupo, glasnost... vedno na napačnem mestu razen ko voziš naravnost?
dobek je napisal/-a:zanimajo me pa najbolj sedezi,na slikah so videt lepo konturirani, kako pa bo to v zivo videt in cutit, pa se pustim presenetit...:
dobek je napisal/-a:in pa presenecenje, v zadnjem autobildu soga se nemci nekam sumljivo hvalili
Lignage je napisal/-a:In rezultat bo naslednji:
Prvi bo Passat, druga Vectra, tretji pa C5.
Sicer bo zaključek tak, da je C5 zelo dober avto, vendar še ne dovolj, da bi ujel nemško konkurenco.
Akterji (avtomobili) so vedno novi in novi, zgodba in sklepna misel pa vedno isti. Brezveze
xandrej je napisal/-a:Če pa hidravlika ''crkuje'' skoz.![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov