Tudi z moje strani čestitke za nakup, avtomobil je super, mašina prava, prav tako oprema.
Me je pa presenetilo, ko sem prebral kake izkušnje si imel s Hyundai salonom - stric bo namreč ravno s Kie presedlal na Hyundai-a in to v veliki meri zaradi odnosa v salonu oz zaradi servisa, ampak pustimo zdaj to. Je precej odvisno od prodajalca, referenta,.. Ne dvomim pa, da se ti je to zgodilo, ampak mogoče še bolje, da se ti je - tako si še lažje zožal izbor na Sportage-a
Kar se 4WD vs 2WD pogona, pri tem tipu vozil tiče - nevem kake izkušnje ima kdo od vas, ampak za moje pojme se še kako splača vzeti 4WD, pa četudi pri "softiču" ala Sportage ipd. Sej doplačilo ni nevem kako zelo hudo. Seveda je odvisno od tega, koliko se kdo vozi in kje se vozi. Po Sloveniji večinoma niti ni take frke, ceste se relativno hitro očistijo, teoretično se lahko voziš tudi z letnimi

Se pa zna včasih zatakniti zvečer, ko se vračaš domov ali ko greš zjutraj ob 5h v službo (recimo kot pri nas, ko te pričaka 15, 20cm snega v hrib). Če pa se bolj pogosto zapelješ v kake države z ne ravno najbolje očiščenimi cestami, pa sploh občutiš razliko. Tip gume seveda precej pripomorejo k občutku.
Tiguan je tudi meni kul, ampak mene ravno notranjost pri Tiguanu moti.. Kot bi sedel v nekem dostavniku (precej odvisno od preme, okej). Kaj pa vem