drugmirko je napisal/-a:drugač pa... mi se dopade, da so se končno opogumli in vstopli v evropsli D segment tako kot se šika! brez "za malo dnarja za pol cifre več od avta kot pri konkurenci" bližnjic, ki so jih ubirali še nedavno in avtek vsaj na slikah deluje zelo samozavestno in zelo kompetitivno... tak na hitro bi mirno lahko reku, da mi je veliko bolj zanimiv in mogoče tudi lepši od recimo "novega" Passata al pa tistega Pug 508 dolgčasa ali Mondeo buhteljca... bo pa seveda za resnejšo podkrepitev rečenega treba videt in ocenit tudi v živo... z vso kompetentnostjo pa lahko mirno in že zdaj izjavim, da -tudi, če se s časom izkaže kot slabši in grši od svoje evropske konkurence- tole v nobenem pogledu ni niti približno več taka smijurija, kot je za svojo konkurenco še nedavno nazaj bla Sonata!
Tole je res velik skok naprej v primerjavi s Sonato, pa tudi na slikah meni deluje boljše kot Mondeo, Insignia, Laguna,...Mi je pa zanimivo, da nima enakega obraza kot karavanski, ...ker s temi dvojnimi kromiranimi režami spredaj res deluje podoben novemu C4: