RaVeN je napisal/-a:adis je napisal/-a:osnovni model gor ali pa dol dejstvo je, da je teh 36.000€ enostavno PREVEČ in ja, kdor bo plačal ta znesek za oznako R je šu*ak, ker enostavno golf ni tok vreden pa naj ma oznako R R
X2
mihaing je napisal/-a:No ker se odločam za nakup novega GTI-ja, sem v petek dobil ponudbo, za petvratni model, modre barve, z navigacijo, 18col platišči, .... za 28.000EUR.
To je 19.000 eur manj kot opremljeni R model, a kar je najhuje ima samo 60KM več, kar pa absolutno ni opravičljivo nakupa. Edina dobra stran R modela je 4-motion.
FLINK je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:No ker se odločam za nakup novega GTI-ja, sem v petek dobil ponudbo, za petvratni model, modre barve, z navigacijo, 18col platišči, .... za 28.000EUR.
To je 19.000 eur manj kot opremljeni R model, a kar je najhuje ima samo 60KM več, kar pa absolutno ni opravičljivo nakupa. Edina dobra stran R modela je 4-motion.
Za dobrih 200KM dat 28000eur.....bedarija.
mihaing je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:No ker se odločam za nakup novega GTI-ja, sem v petek dobil ponudbo, za petvratni model, modre barve, z navigacijo, 18col platišči, .... za 28.000EUR.
Za dobrih 200KM dat 28000eur.....bedarija.
No saj konji tukaj ne igrajo niti velike vloge. Važno je dobro počutje in kakovost izdelave ki pa, roko na srce v svojem razredu prevladuje z veliko prednostjo. GTI nudi praktičnost in občasno izživljanje jeze, ter še vedno neki stil in spoštovanje.
Če bi hotel kupiti avto za divjati v tem cenovnem razredu bi to bil 335, ampak nimam potrebe po čef.... stylu
Jerch_ je napisal/-a:Mihaing ti pa take streljaš, da bom krepal..
vso kredibilnost si si pokvaril že v temi ko si kupoval mazdo6. takrat ti je bilo 160konjski dizel preveč in bi se zadovoljil s 120. potem si kar naenkrat iz čistega mira začel zagovarjati i30.
Nevem, če se tvoje zavajanje nadaljuje z golfom, mogoče si spremenil službo in nimaš več dolgih relacij.. dvomim pa, da si čez noč spremenil okus in boš željenih, sanjajočih 120konjev zamenjal za 210.. poleg tega gre pa še za lažji avto.
še toliko bolj smešen si ker sem ti konstruktivno predlagal nek avto in si rekel, da ni vreden.. da bi ga preplačal. itd.
fant/gospod.. zbudi se. upam, da ni kakšna substanca kriva za tvoje poste.
vsekakor pa poslikaj avto, ko ga boš kupil. razen če se zgodba ne bo ponovila..
simply je napisal/-a:Če se ne motim je cena na sliki za osnovni model z DSG menjalnikom?
Doplačilo za DSG je cca 2500EUR in cca. 2000EUR za 4 motion. Brez tega bi bil avtomobil okrog 4000EUR cenejši.
Mihaing : koliko so ti dali popusta oz. ali je vozilo na zalogi - lahko tudi na ZS.
mihaing je napisal/-a:No ker se odločam za nakup novega GTI-ja, sem v petek dobil ponudbo, za petvratni model, modre barve, z navigacijo, 18col platišči, .... za 28.000EUR.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov