Jap, ali pa tebe že dolgo frustrira, da eni ne bi nikoli imeli Golfa.
Tak vzorec obnašanja se itak dogaja vedno pri fenih določene znamke/stranke/ideologije. To je podobno kot vernike najbolj frustrirajo neverniki aka krivoverci. Redkeje pa je obratno, čeprav verniki/cerkev vedno hoče/jo sebe predstavit kot žrtev oz. krivdo naprtit drugi strani. Podobno kot se v tej temi ti sprašuješ od kje ljudem frustracije glede Golfa (torej se postavljaš v vlogo žrtve), čeprav vlada v Sloveniji ravno obratno stanje, kajti slednja je zelo progolfovska.
Mrsiakteri golf feni se čisto razpičijo če jim kdo odgovori v stilu; Lej, jaz pa Golfa ne bi nikoli imel in ga tudi ne bom. Takoj dobiš nazaj odgovor, češ kaj je s tabo narobe, saj to je vendar ja najboljši avto. Kako si lahko ne želiš kaj tako izredno dobrega? VW dela najboljše avte, kaj je s tabo narobe?
Njhova težava je, da si v glavi niso zmožni sestavit ali se vživet v alternativno razmišljanje svojemu (drugačni pogleni na svet, drugačne prioritete, drugačen subjektiven smisel in namen avta). Podobne odgovore dobiš tudi če rečem kakšnemu drugemu fenu nekaj z negativnim priokusom glede njegovega objekta malikovanja.
Ko pa enkrat to človek preraste oz. preseže samege sabe (na žalost to večini ne uspe do konca življenja), se samo nasmeji in si misli svoje. Takrat je uspešno premagal frustracije, ki jih je imel ker so ostali ljudje videli njegov objekt malikovanja kot nekaj, kar ima prevladujoče negavitne lastnosti.
Jaz nimam problema z ljudmi ki vozijo Golfe, znam pa povedat zakaj ga jaz ne bi nikoli vozil. Če tommy mene in meni podobno misleče ljudi zaradi tega smatra za frustrirane, pa naj me.
Verjetno bo bolj resnica v tem, da nasportnike označujejo za frustirance, da se potem sami ne počutijo kot edini zafrustrianci oz. da se ne počutjo osamljene v svojih kompleksih. Konec koncev vsak človek do neke mere to počne, saj ne želi biti sam v svojih tegobah, ampak išče ljudi ki imajo podobne težave, eni osebki po tem hrepenijo bolj drugi spet manj (npr. individualisti).