kljukec je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:
mimogrede... Nizizemci so kak teden nazaj objavli cene za C3 Pikaso... osnovne opreme naj bi ble tri, motorji štirje, cene pa v odvosnosti od kombinacije od 16.995 evrov do 25.295 evrov. tisto kar je bistveno je to, da se njihova država obnaša rahlo "Jugoslovansko" in so avti pri njih za ene 20-30% dražji kot pa pri nas... kar ob upoštevanju kakega "gospodarska kriza " popusta počasi riše nasmešek na moj, kupovno zainteresiran, obraz. računejte si pa sami, oziroma No1, ti si še forumsko frišno nadobuden, poguglej, preračunaj in postni v tapravi thread... meni se ne da :P
sm tudi sam gledal motorizacijo, ki pa mi je vsaj kar se tiče slaba
1.4 motor ima kar 6,8 porabe in le 95km
tudi 1.6 ima isto porabo in če se nemotim 120 km
če primerjamo kiin (ceed SW) 1.4 motor s 109 km in 6,1 porabe je kot kaže to za PSA tehnološko čudo
škoda
za punco bi bil idealen tale malček z renojevo mašino 1.2 TCE s 100 km in 5,9 porabe (v modusu)
dizli bodo verjetno izven njenga budgeta
lp
metallic je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:
mimogrede... Nizizemci so kak teden nazaj objavli cene za C3 Pikaso... osnovne opreme naj bi ble tri, motorji štirje, cene pa v odvosnosti od kombinacije od 16.995 evrov do 25.295 evrov. tisto kar je bistveno je to, da se njihova država obnaša rahlo "Jugoslovansko" in so avti pri njih za ene 20-30% dražji kot pa pri nas... kar ob upoštevanju kakega "gospodarska kriza " popusta počasi riše nasmešek na moj, kupovno zainteresiran, obraz. računejte si pa sami, oziroma No1, ti si še forumsko frišno nadobuden, poguglej, preračunaj in postni v tapravi thread... meni se ne da :P
sm tudi sam gledal motorizacijo, ki pa mi je vsaj kar se tiče slaba
1.4 motor ima kar 6,8 porabe in le 95km
tudi 1.6 ima isto porabo in če se nemotim 120 km
če primerjamo kiin (ceed SW) 1.4 motor s 109 km in 6,1 porabe je kot kaže to za PSA tehnološko čudo
škoda
za punco bi bil idealen tale malček z renojevo mašino 1.2 TCE s 100 km in 5,9 porabe (v modusu)
dizli bodo verjetno izven njenga budgeta
lp
Pa ne, da verjameš tem podatkom o porabi?
Lignage je napisal/-a:Motorja naj bi bila dva, in sicer:
- Vti, 120 konj
- Hdi, 110 konj
Vir vseh slik je Worldscoop.forumpro.fr.
Bo v redu, CITROENAR ŠT 1![]()
esem je napisal/-a:To isto je bilo večinsko mnenje že v debatah o starih C2, C3 in C4 by Loeb modelih. Žal - glede na motorje - gre spet samo za šminko in marketing (pomanjkljiv). Če bi resno mislili, bi že na začetku ponudili vsaj en turbobencinar. Spet bomo kleli...![]()
![]()
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 20 gostov