Kaktus je napisal/-a:Pomoje da ga bodo takrat predstavili.
Ker če smo čisto pošteni, so zaspali - konkurenca ima avtomobile že nekaj časa "na prodajnih policah".
Mojster Miha je napisal/-a:metallic je napisal/-a:jesen je pariz. Pomoje da bo takrat no.
Tu sta dve vprašanji - najprej ali je oz bo avto na krato pripravjen do jeseni, drugo je "teža" samega sejma in Ženeva je tu v prednosti
LP
fifi je napisal/-a:Kasneje pa se zna ponudba motorjev še razširiti, še posebej za Scenic verzijo Twingota, ki bo po mojem malo večji in težji in mu bo kakšen malce močnejši motor tudi prav prišel.
rok46 je napisal/-a:js sm si ga dodobra pogledou 2 dni nazaj...not se mi zdi da ma manj placa k zdajšnji,za radio je isto narejeno,pod kotom pač,notranjost je pa podobna modusu.števci so glih tko na sredini,oblika podobna,konzola pa tud dokaj podobna...prve lučke ma po cliotu,so dost podobne,zadnje pa po nissanu micri,če me spomin ne vara...luškan bo
speedfight je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:js sm si ga dodobra pogledou 2 dni nazaj...not se mi zdi da ma manj placa k zdajšnji,za radio je isto narejeno,pod kotom pač,notranjost je pa podobna modusu.števci so glih tko na sredini,oblika podobna,konzola pa tud dokaj podobna...prve lučke ma po cliotu,so dost podobne,zadnje pa po nissanu micri,če me spomin ne vara...luškan bo
zelo grob opis..nikejr ni nobnga cliota na twingu, mogoče mal micre zadi, sm tud ne velik
![]()
metallic je napisal/-a:Sej je napisu verzij twingota.Ena bo klasična, potem pa mogoče (pomoje ni šans) še kkšn mpv, itd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov