Joie de vivre! je napisal/-a:Tudi če ma šipe na kurbl, samo da je Nemec!!! Tomcatter, s svojim postom si demonstriral mentaliteto kupcev nemških avtomobilov.
Res je, C6 "popapa" audija A6 za šalo.
Čojko je napisal/-a:Dejstvi:
maloprodajne cene v D:
C6 V6 HDi 205 Biturbo FAP 45.500 €
A6 3.0 TDI QUATTRO 225KM 41.600 €
p.s. o mentaliteti pa raje ne bi.
[SlasH] je napisal/-a:bomo vidl po prvih primerjalnih testih kako bo "popapal" konkurenco..
na podlagi slik in številk pa je neumesno govoriti o tem, kateri je boljši..
eh, dejte no... kaj pa je 1% razlike v ceni pr tem denarju in razredu? pa tudi teh 15-20 konjev.... če bi jaz kupoval avto tega razreda mi to absolutno nebi blo pomembno. pomembnejše bi mi... no, mi je pomembnejše :P to, kak feeling mi pusti avto! na zunej, navznoter, za volanom... čeprav mi je C6 pustu rahlo grenak priokus (zaradi ogromnih fanovskih pričakovanj) bi ga vseeno mel rajši tudi, če bi bila nemška konkurenca boljša v čisto vsakem pogledu! ker so mi nemci rahlo dolgočasni! pri teh denarjih... mislim, ko kupuješ za svoj keš in ne na neke firme, lizinge in ostala slovenska preseravanja, si kupiš tisto kar ti paše in veseli!
ali.... če se že pogovarjamo o hudem dnarju vrženem za avto in mokrih sanjah povprečnega slovenskega obrtnik/hohštapler prepotentneža.... bi si jaz recimo raje kupu kakga Aston Martina kot pa kej iz asortimaja Porshe/Ferarri/Lambo. neglede, da majo verjetno vsi trije boljše vozne lastnosti, bolj hude mašine in so sploh kao zakon! mi ni pomembno, Aston mi bolj sede! C6 bodo, upam da, kupovali na tak način.