martk je napisal/-a:Mam občutek da še vedno ne razumeš, da smisel foruma ni iskanje podobnosti z drugimi avtomobili. V vsaki temi se najdete mandeljci, ki na predstavljenem avtu najdejo zadek od tega, luči od onega, notranjost od tretjega, kot da ste ameriko odkrili... Koga briga. Pleh pa 4 kolesa delajo že toliko let, da enkrat na 5 let naredijo nekaj, kar ni ničemur drugemu podobno. Pa še takrat se vsi zgražajo.
Pa ne laskaj si, da se počutim ogroženega, samo sit sem tistega iz mojega prvega stavka zgoraj. Če nočeš razumet, pa nič.
LP
Martin
Ne, ti ne razumeš - v temi je predstavljena impreza, ki jo lahko komentira vsak uporabnik foruma. In če me zadaj spominja na accenta, me pač spominja. Preseneča me le dejstvo, da so zadek vseeno oblikovali tako, ko pa bi tudi z le nekaj drugačnimi potezami bil veliko skladnejši s sprednjim koncem. Jaz pa sem sit takih kot si ti, popolnoma razgledanih in objektivnih odraslih mož. In še enkrat, o čem tema tu u bistvu gre? Gre morda za kaj drugega kot predstavitev novega modela? Torej je moj komentar o zadku povsem na mestu. Če pa bi bil naslov teme: Vozne karakteristike impreze STI (al whatever), bi se pa tazga komentarja vzdržu.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.