Ceed je napisal/-a:@Kael
Ne vem, to, da ga moraš pohodit do konca, da prideš do omejitve na AC ni več vožnja ampak mučenje avta in voznika. Največji problem je, ko nastane kak klanec pa ga moraš pred klancem stisnit do 7000RPM, da prideš do vrha. Sploh pa je problem, ko moraš koga prehitet, pa ga prehitevaš kot, da voziš tovornjaka.
lukp je napisal/-a:1.2 TSI 105 KM se že prodaja, stane pa 14.000 evrov. Dražji je za 1000 evrov od 1.4 85 KM.
http://www.volkswagen.si/files/si/downl ... ceniki.pdf
To so cene za highline.
Patrik_A3 je napisal/-a:simply je napisal/-a:Saj prihaja tudi 1.2 TSI z 105 KM. Optimalen motor + nižje zavarovanje.
Vgrajujejo ga že v A3, pa tudi Golf VI ga bo dobil.
kak dugo pa ta mlinček zdrži z tako težo avta?ker 1.2 se mi hudo malo zdi.
fiatpowered je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:simply je napisal/-a:Saj prihaja tudi 1.2 TSI z 105 KM. Optimalen motor + nižje zavarovanje.
Vgrajujejo ga že v A3, pa tudi Golf VI ga bo dobil.
kak dugo pa ta mlinček zdrži z tako težo avta?ker 1.2 se mi hudo malo zdi.
če so v jugotih, stoenkah, katrah, petkah mlinčki zdržali po 500k km, in še danes po 20 letih laufajo, potem bo tale 1.2 tsi glede na sodobnost zdržal vsaj še enkrat več, se pali miljon +
Sploh pa, pri motorju gledano z mehanične strani se nima kaj pokvarit, ob rednem servisiranju in vozniku s pošlihtanim podstrešjem, mar ne ?
ban je napisal/-a:simply je napisal/-a:Upam, da ga bodo tlačili v passata.
Nekje sem prebral, da bo to vstopni motor za passata, namesto 1.6
simply je napisal/-a:Pride pride, drugo leto jeseni. Noter pa 1.4 TSI, z 170KM oz.
Če bodo dali 180 jih bo na slo cestah največ 3.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov