Joie de vivre! je napisal/-a: Trdim, da je varen vsaj toliko kot tvoj e36.
Hja, optimist... (oz. pesimist...

Potem vsaki družini priporočas, naj si uvozi 10 let starega BMW-ja iz Nemčije?
Nixxon je napisal/-a:Ubogi reveži. Kako sem vedel da se boste spotaknili ob avto v mojem podpisu.Nikjer ga nisem omenjal, tako da ne vem zakaj ga omenjate.
Mislil sem bolj v smislu: zakaj ne kupi raje rabljenega Ford Focusa, Hondo civic, Nissan Almero, Fiat Mareo, Golfa ali nekaj podobnega. Dobi se jih za približno ta denar, tako da je definitivno bolj varen avto za miljonpapol. Ampak, slovenčki, samo da je nov ane, pa magari totalno brez opreme, z garancijo, kar v praksi pomeni samo obisk pooblaščenih Renojevih nategatorskih servisov (vem iz prve roke).
Ampak, ko ste že omenili moj avto: trdim da je moj avto cenejši za vzdrževat kot nova Dacia Logan. In da ima aktivno varnost svetlobna leta pred Loganom in večino Renojev.
Potem vsaki družini priporočas, naj si uvozi 10 let starega BMW-ja iz Nemčije?
Jim ne, nebi pa bila slaba ideja.
Joie de vivre! je napisal/-a:Spet posploševanja in neumnosti. Slovenčki uvozimo ogromno rabljenih avtomobilov, biznis raznim prekupčevalcem in baraban cveti, kilometri se vrtijo nazaj v milijonskih številkah, novim avtomobilom pa prodaja stagnira... Tvoje mnenje o Slovenčkih, Nixxon, je očitno povsem napačno. Tvoji "Slovenčki" so bolj podobni tebi kot nam.
metallic je napisal/-a:Kako to mislš, mal večji kredit pa 2 bajte?![]()
![]()
![]()
Tema je o loganu (in e36)...
PS, kolegica enak razmišlja, ne dam več k par 100k za avto in v 1 letu je mela že 3 (z besedo: tri). I wonder why...![]()
Joie de vivre! je napisal/-a:Potem vsaki družini priporočas, naj si uvozi 10 let starega BMW-ja iz Nemčije?
Tvoje besede so polne predsodkov, posploševanj in nemškutarskega šovinizma.
Dacia Logan je sodoben avtomobil, sestavljen iz aktualnih komponent (Clio II in Nissan Micra), dosegel je *** na EuroNCAP-u, kar ga uvršča kot najvarnejše vozilo za 1,6 mio na svetu. Trdim, da je varen vsaj toliko kot tvoj e36.
LP,
Joie
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov