Jorgi je napisal/-a:Bil je ogromen, bel, vesoljski, prostoren skoraj za zakonsko posteljo. Bil je...XM. Kolegica ga je skoraj vzela...a žal je bil predračun za popravilo (uganeš česa...) prevelik. Drugače pa svetoven avto, meni eden lepših serijskih avtov. In kljub temu, da ni tako lepo plaval čez luknje kot bi moral, je bilo preveč za moj želodec. Žal. Drugače bi si ga že sama omislila. Udobje je stvar posameznika.
Joie, ne tako suvereno o tem kaj sem probala in kaj ne. Vseeno mislim, da se premalo poznava oz sploh ne
Podobno je govoril moj tast, zapriseženi VW-jevec, ko sem ga popeljal s C6. Avtomobila niti pogledati ni hotel, nato je sicer skromno pripomnil, da ima zelo tih bencinski motor, a ko sem mu odvrnil, da je to dizel, mi ni verjel, najbrž si še danes misli, da ima živega butlja za zeta. Ko mi je na koncu rekel, da mu je slabo od mehkobe, mi je šlo samo še na smeh... Moč predsodkov je nepredstavljiva in premika gore.
No, pa saj ne rečem da sem jaz kaj boljši. Mene ne bodo živega prepričali, da je Opel dober avto, pa naj bo še tako odličen... Vidiš, taki smo.