[SlasH] je napisal/-a:Na http://www.channel4.com/4car je kratek opis RS-a.
Pravijo, da je imel prejšnji model boljšo lego, oz. bolj direkten volan, ter da je bil bolj zabaven za vozit.
Bomo videli..Kdaj pa pride k nam?
E=mc^2 je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:Na http://www.channel4.com/4car je kratek opis RS-a.
Pravijo, da je imel prejšnji model boljšo lego, oz. bolj direkten volan, ter da je bil bolj zabaven za vozit.
Bomo videli..Kdaj pa pride k nam?
Clio je pri nas naprodaj že ene 4 dni. Kar se pa tiče testov; novi RS je skoraj v vseh parametrih premagal starega, le volan je kot praviš ti nočna mora novih renaultov. Že pri cestnih različicah ne nudijo novi renaulti nobenih povratnih informacij.
metallic je napisal/-a:res je.![]()
1) ker je naprodaj (pomoje) samo za renault world series
2) ker je cestni dirkalnik.
Bo pa zagotov pršla tut rally varjanta.
PRODRIVE je napisal/-a:Kako da ne more biti dirkalnik,stvar je povsem jasna,ko bo Renault homologiral vse dele avta predpisane za določeno skupino pri FIA-i bodo seveda tudi dirkalnik predstavili.Npr Clio RS prejšnje generacije,ki ga je pri nas vozil na relijih Marko Jeram je spadal v skupino N3.
HajdukS je napisal/-a:PRODRIVE je napisal/-a:Kako da ne more biti dirkalnik,stvar je povsem jasna,ko bo Renault homologiral vse dele avta predpisane za določeno skupino pri FIA-i bodo seveda tudi dirkalnik predstavili.Npr Clio RS prejšnje generacije,ki ga je pri nas vozil na relijih Marko Jeram je spadal v skupino N3.
se pravi je road legal...
xaerox je napisal/-a:sam ce pa to pogledas sploh ni drag proti navadnemu golfu 5 tut z gti-jom bi se lah kosuuu in to zeloo..))
Sh3bO je napisal/-a:xaerox je napisal/-a:sam ce pa to pogledas sploh ni drag proti navadnemu golfu 5 tut z gti-jom bi se lah kosuuu in to zeloo..))
Pa Golf GTI je eno številko večji avto. Prej je konkurenca novemu Polotu GTI. Sicer je pa ta Clio nekaj čez 4,9 mio, Polo GTI pa 4,1 mio.
Sh3bO je napisal/-a:xaerox je napisal/-a:sam ce pa to pogledas sploh ni drag proti navadnemu golfu 5 tut z gti-jom bi se lah kosuuu in to zeloo..))
Pa Golf GTI je eno številko večji avto. Prej je konkurenca novemu Polotu GTI. Sicer je pa ta Clio nekaj čez 4,9 mio, Polo GTI pa 4,1 mio.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov