Grandtour je lepši... Vsaj meni osebno
metallic je napisal/-a:Glede avta, lep, v tem trenutku najlepši, takoj za 159. Bojda jih nameravajo prodat 170k letno... wtf?!
metallic je napisal/-a:Ne vem sicer, a folk na forumih ne zna brat, ko pravjo, da se je stara prodajala slabo, ampak dejstvo je, da so jih v prvih 2. letih prodal več kot pol milijona in cifro milijon je dosegla hitreje kot recimo 6. Ki se prodaja po celem svetu, za razliko od lagune...
Glede avta, lep, v tem trenutku najlepši, takoj za 159. Bojda jih nameravajo prodat 170k letno... wtf?!
Mojster Miha je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Ne vem sicer, a folk na forumih ne zna brat, ko pravjo, da se je stara prodajala slabo, ampak dejstvo je, da so jih v prvih 2. letih prodal več kot pol milijona in cifro milijon je dosegla hitreje kot recimo 6. Ki se prodaja po celem svetu, za razliko od lagune...
Glede avta, lep, v tem trenutku najlepši, takoj za 159. Bojda jih nameravajo prodat 170k letno... wtf?!
Slaba prodaja :
- slednjo poudarja sam RENAULT v "spremnem" gradivu novinke
Sicer pa: lepo bi bilo najt kakšno statistiko, ter pogledat kaj pomeni tiste pol milijona napram konkurenci. Mislim, da PASSAT-a, ki je skoraj tradicionalno na vrhu ni nikoli ogrozila, kaj šele presegla.
LP
bass je napisal/-a:Vidim, da ti ni jasno, da se "pogovarjaš" z die-hard TopGear fanom, ki je povrh vsega še alfist.
Motiš se. Koncept se je vedno imenoval brera in ne 159, v 95% je oblika brere enaka konceptu brera, tvoje mnenje s stališča estetike me niti ne zanima, cel svet ve, da je estetsko gledano brera trenutno najbolj dovršen avto na tržišču (če izvzamemo superavte, pa še od teh marsikaterega poseka)
Vtipkaj v googla "alfa 159 concept" in poskusi najti fotko. Po drugi strani, če vpišeš "alfa brera concept", je situacija mnogo boljša, kajne?
Get up to date.
Se opravičujem za OT, včasih je potrebno razsvetljenje.
drugmirko je napisal/-a:....čakte malo! kak zdej huda notranjost?!?!![]()
![]()
ko pa Bangle pr BMWju naredi take hribčke in poličke oblekene v les, je pa grdo ko stara kredenca od stare mame ?!
karavan je kul, še posebej rit gledana z boka! in definitivno (tudi pričakovano) na spodobnih slikicah zgleda boljše! kak bo zgledala v realnosti in kakšno bo mela prezenco bomo pa vidli kmalu... mirno pa lahko rečem, da ma veliko več karakterja in samozavesti od zdejšnje! in pri temu sploh ni pomembno če mi je všeč al pa ne!
Lignage je napisal/-a:Medtem ko so sprednji deli novih Audijev res kičasti (q7, a5), pa tega ne opaziš![]()
Lignage je napisal/-a:Ne morem verjet, da si ti zdi grandtour kičast![]()
Lignage je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:....čakte malo! kak zdej huda notranjost?!?!![]()
![]()
ko pa Bangle pr BMWju naredi take hribčke in poličke oblekene v les, je pa grdo ko stara kredenca od stare mame ?!
Skor bi se lahko tako reklo.
Očitno imajo francozi več okusa za barvne kombinacije in izbor lesa v notranjosti kot pa Nemci. Meni se zdi včasih, kot da bi za notranjost kakšne nemške premijske znamke skrbeli ljudje, ki se ukvarjajo z izdelavo pogrebne opreme, predvsem s tapeciranjem krst.
Tudi notranjost VelSatisa, ki so jo velikokrat grajali vse počez, se meni zdi iz tega stališča boljša kot pa v kateremkoli prestižnem nemškem avtu.
Tako, da meni ta armatura v Laguni, kljub temu, da oblikovno izgleda podobno tisti v BMW-ju, deluje precej lepše.karavan je kul, še posebej rit gledana z boka! in definitivno (tudi pričakovano) na spodobnih slikicah zgleda boljše! kak bo zgledala v realnosti in kakšno bo mela prezenco bomo pa vidli kmalu... mirno pa lahko rečem, da ma veliko več karakterja in samozavesti od zdejšnje! in pri temu sploh ni pomembno če mi je všeč al pa ne!
Se strinjam glede karakterja. Pa tudi to, da karavan dobro izgleda. Verjetno jih bodo prodali več kot Lagune berline.
Drugače pa če sem malo malenkosten, bi lahko napisal, da bi bila lahko oblika sprednjih luči nekoliko lepša, take kot so izgledajo oblikovane nekoliko nedinamično. Druga stvar, ki je pa malo moteča za oči, so pa vratne kljuke in tista stranska črta. Boljše bi bilo če bi jo potegnili nekoliko drugače, bolj ravno, in bi kljuke postavili v enako višino. Čeprav, mogoče to niti sčasoma ne bo več moteče...
Iz prodajnih številk avtov v srednjem razredu, ki sem jih objavil v zato namenjeni temi, pa lahko ugotovimo, da se Laguna precej slabše prodaja kot pa recimo domači konkurent Peugeot 407. Kar pa se po eni strani zdi tudi povsem logično.
lp, mm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov