Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe jul 08, 2005 6:35 pm

Men je pa grd. Zadn del me spominja na šank.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Pe jul 08, 2005 8:53 pm

Sh3bO je napisal/-a:Men je pa grd. Zadn del me spominja na šank.

Kaj ti je bad, ce je k šank? Maš saj kam pijaco za odlozit. Sicer pa avto je cudovit ze zaradi tega, ker je tako poseben.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe jul 08, 2005 10:35 pm

ena pripomba glede hidravlike. Kot veste, citroeni nimajo zapore diferenciala, kar pomeni, da ko počasi plezaš na kakšno skalo ali izboklino, drugo kolo obvezno izgubi stik s podlago (saj vzmetenje v višjih položajih zelo otrdi in drugega kolesa ne pritiska ob tla ampak ga drži v zraku), avto vrti drugo kolo, ki nima stika in tako brez moči ne more splezat gor. Z zaletom tega ne moreš naredit (guma, optika itd), delno si lahko pomagaš z zavoro (tudi ročno), v vsakem primeru pa kuriš sklopko. To sem večkrat doživel, na Hvaru in Mljetu sem plezal čez take skale, da so se vsi domačini čudili, kako sem lahko prišel čez, pri tem sem skoraj skuru sklopko in ga zakuhal in tega ne bi več ponavljal. Žal se isto zgodi tudi kdaj pozimi, ko več snega pod enim kolesom pri dvignjeni hidravliki povzroči izgubo oprijema, tako da sem moral kdaj celo na parkirišću vozit v normalni višini in drsat po trebuhu ali kurit sklopko z ročno zavoro. Ne vem, zakaj Citroen nikoli ni kombiniral hidravlike s 4x4 (razen kratko obdobje z bx-om), saj bi lahko delal luksuzne in udobne terence že pred 15-20 leti oz vsaj 10 let pred konkurenco.
Pa še to. Mislim, da bomo vsi presenečeni nad zadnjim delom C6. Najprej se mi je zdel nagravžen, ko sem se malo navadil in si stvar bolje ogledal, se mi zdi, da bo to ena zelo sexi ritka v klasičnem kupe stilu, komaj čakam videt to v živo. Tisti, ki ste to že videli, povejte ali sem zelo mem ali je tu kaj soli. lp

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po jul 11, 2005 9:44 pm

:oops: Dolžin A6 in C6 res nisem poznal in se posipam s pepelom, A6 je očitno daljši. A kolikor sem videl slike notranjosti, se mi zdi, da nudi C6 ogromno več prostora kot audi.

Čojko, Citroën ni zate, zato le uživaj v vožnji z oktavijo.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To jul 12, 2005 6:09 am

ni se sicer niti uradno v prodaji, pa kljub temu ena bolj divja spekulacija...
peugeot napoveduje za 608ico tudi v8 motor (yamahahin, znan in volva xc90), ki bi znal bit cez par let tudi tukaj top-motorizacija :o
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To jul 12, 2005 8:28 am

Prov zanimi se mi zdi tale zadek pr C6. Cist neki neobicajnega namrec. Prov hudo bo tole izpadl.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To jul 12, 2005 11:20 am

Okej, okej.... Ugotovil smo da je Audi bolsi nakup od citroena(skorajda ne morem verjet da sm to napisal ampak ocitno je). Audi mogoce niti ni tok dobro primerjava, ker je lih za kancek bolsi, obstajajo pa avti glede na katere je tudi Audi cist nesmiselno predrag. Tko, da je meni ta citroen cista brca v temo....

Acura RL:

300 Konjev

SH-AWD (4x4 pogon z moznostjo razdelitve moci 100% nazaj in 100% naprej in seveda vse druge kombinacije)

O opremljenosti pa o kakovosti sploh nebi pisal ker bi prevec uzalil Audi pa citroen...

Da kupis Audija moras bit po mojem malcek cuden pa malcek slovencek, da kupis pa c6 pa.... hmmm ce vam povem po pravici ne vidim razloga da bi ga kdorkoli kupil... Citroen fani nedvomno pravite da bi ga, ampak ga ne boste... Francoski avti visjega razreda naj bi bli vsaj poceni, c6 ni niti to....

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To jul 12, 2005 12:29 pm

Popolnega avta NI!! Ne citroen ne audi ne acura, GA NI. Kdor hoce hidravliko zlo mocno naj vzame citroena, kdor 4x4 pa audi, nekaj ti bo vedno manjkalo.
LP

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To jul 12, 2005 1:31 pm

C6 nikoli ne bo dosegel prodajnih številk A6, to je jasno vsakomur, bo pa zagotovo vsaj toliko uspešen kot so bili pretekli Citroeni višjega razreda.

Veliki Citroëni so posebneži, namenjeni posebnežem, in tako naj ostane za vedno.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To jul 12, 2005 2:03 pm

pa kaj vi vsi mislite da ma edini citroen hidravlicno podvozje?

tomcatter: kdo je reku da obstaja popoln avto? Jst samo pravm da nekateri ponujajo za svojo ceno vec kot drugi (vsaj po stevilkah ce ze ne po drugem).

(Joie, za take ljudi obstajajo tut "posebne" ustanove... :D :lol: (hec))

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To jul 12, 2005 5:51 pm

Kolikor je meni znano ima samo Citroën hidravlično podvozje.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Re: CITROEN C6- URADNO !

Napisal/-a mgas XLR To jul 12, 2005 6:16 pm

SAFRANE je napisal/-a:na evo ga!

Slika
Slika
Slika

ja kaj nej rečem ? Citroen je spet not! to je to! oblika je konc, tehnologija pa baje da je sploh čist ta huda! za motorje se pri Citroenu ne bojim, se nikdar niso kvarl...tko da če bo cenovna politika štimala, zna bit to spet tak hit k ta stari DS-i in CX-i !

BRAVO CITROEN! NEMCI SE LAHKO SAMO UČIJO OD VAS!

LP
JOHNY 8)

kaki nemci se učit francoz za knjige ne nemci
Slika

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Re: CITROEN C6- URADNO !

Napisal/-a Fluid Sr jul 13, 2005 12:53 am

mgas XLR je napisal/-a:
SAFRANE je napisal/-a:na evo ga!

!

BRAVO CITROEN! NEMCI SE LAHKO SAMO UČIJO OD VAS!

LP
JOHNY 8)

kaki nemci se učit francoz za knjige ne nemci

jao jao, zakaj mamo mi ločila pa to.... sorry za offtopic :?
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jul 13, 2005 1:02 am

treba je bistvo prepoznat brez detaljev. Tako kot je pri C6 bistvo na C !

Uporabniški avatar
mgas XLR
Novinec

Napisal/-a mgas XLR Sr jul 13, 2005 8:18 am

grdoba do groba
Slika

Uporabniški avatar
prstko
Novinec

Napisal/-a prstko Sr jul 13, 2005 9:01 am

mgas XLR je napisal/-a:grdoba do groba
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr jul 13, 2005 9:09 am

HajdukS je napisal/-a:pa kaj vi vsi mislite da ma edini citroen hidravlicno podvozje?

tomcatter: kdo je reku da obstaja popoln avto? Jst samo pravm da nekateri ponujajo za svojo ceno vec kot drugi (vsaj po stevilkah ce ze ne po drugem).

(Joie, za take ljudi obstajajo tut "posebne" ustanove... :D :lol: (hec))

Ja samo citroen ima hidravlično podvozje... Govorimo o hidravliki, ki jo je citroen zaščitil dooollllgggoooo nazaj...

Ja nekateri ponujajo avte nekateri pa tisto značko na nosu... :roll:

Uporabniški avatar
Citroenar
Nov uporabnik

Napisal/-a Citroenar Sr jul 13, 2005 9:51 am

Vsi tisti ki pravite da je c6 podoben audiju a6 se ne spoznate na koledar saj je bil c6 kar par let prej oblikovan kot audi a6 :lol:
Jaz mam rajš boljši avto, kot značko.
Seveda pa ima Audi tako veliko ceno le zaradi značke ne pa zaradi tehnologije...itd
Vsi Citroeni so taki, ko jih prvič vidiš...bljak ko jih vidiš večkrat...wawwww :shock:
Pri nemških avtomobilih pa, ko jih prvič vidiš...wauwww kaka mašina, ko jih vidiš večkrat pa je ko s KINDER JAČKA :lol: :lol: :lol: :!:
Pa naj kdo reče da ni res.
Nemški avtomobili so od zmeraj bili le za slepe in važne ljudi.
CITROEN

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Sr jul 13, 2005 11:15 am

Citroenar je napisal/-a:Vsi tisti ki pravite da je c6 podoben audiju a6 se ne spoznate na koledar saj je bil c6 kar par let prej oblikovan kot audi a6 :lol:
Jaz mam rajš boljši avto, kot značko.
Seveda pa ima Audi tako veliko ceno le zaradi značke ne pa zaradi tehnologije...itd
Vsi Citroeni so taki, ko jih prvič vidiš...bljak ko jih vidiš večkrat...wawwww :shock:
Pri nemških avtomobilih pa, ko jih prvič vidiš...wauwww kaka mašina, ko jih vidiš večkrat pa je ko s KINDER JAČKA :lol: :lol: :lol: :!:
Pa naj kdo reče da ni res.
Nemški avtomobili so od zmeraj bili le za slepe in važne ljudi.

Tvoj nick pove vse... Ah ja pa to hidravlično neki eno podvozje nj si ga kr vtaknejo nekam k je taka bedarija da večje ni.. Mislm zakva bi nekdo hotu da mu avto skače k prfuknjen na mestu - folk te pa gleda pa k da s en d****.

In sorry ampak men dozdej še nben Citroen ni naredu waw vtis, prou nasprotno - nagnusni so mi. :)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr jul 13, 2005 11:27 am

BMW Motorsport je napisal/-a:

Tvoj nick pove vse... Ah ja pa to hidravlično neki eno podvozje nj si ga kr vtaknejo nekam k je taka bedarija da večje ni.. Mislm zakva bi nekdo hotu da mu avto skače k prfuknjen na mestu - folk te pa gleda pa k da s en d****.

In sorry ampak men dozdej še nben Citroen ni naredu waw vtis, prou nasprotno - nagnusni so mi. :)

No očitno še nisi videl citroena, da govoriš, da je hidravlika za en drek, pa da nekaj skače....

Hohštapler kaj češ... ;)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov