lizard je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Kakrokoli, motorji bodo super, sploh 1.8 TBi MultiAir 235 konjev :P, verjetno eden najbolših motorjev v razredu.
Ampak Alfisti ste mi pa sploh legende...še predno so konkreten motor sploh začeli proizvajati, vi že veste, da gre za najboljši motor v razredu!
Samo da se ne bo na koncu spet ponovila enaka zgodba, kot smo jo že doživeli s 159 GTA in MiTo GTA...veliko obljub, realizacije pa nobene!

Jah kaj ti naj povem na to. Motor 1.8 TBi v 159ki je špica, edini motor, ki ima podobno dobro krivljo navora je nov VAG-ov 2.0 TFSI v A4-ki, vse ostalo je zadaj. Res odlične zmogljivosti enega in drugega motorja potrjujejo testi. In zdaj bo tale 1.8 dobil še MultiAir, ki pa je na testih itak že pokazal koliko zmore (MiTo 1.4 Multiar 170 km). Tako, da ne vem katera znamka razen VAG-a ima tu sploh konkurenčen motor. In zate to ni potem eden najboljših motorjev v svojem razredu? Drugič vsekakor lahko vsaj malo razmisliš, predno se začneš posmehovat sogovronikom in raje napiši kakšen konstruktiven post.
Po čem pa sklepaš da sem alfist?
EDIT: Ups moja napaka, 235 konjski 1.8 TBi še ne bo imel MultiAira. Vseeno pa verjetno ne bo slabši kot 200 konjska verzija.
Edino, kar sem hotel v svojem komentarju poudariti je, da so to vse samo ena brezpredmetna ugibanja kaj bo, ko bo in če sploh bo!

Najprej je potrebno počakati, da motor sploh začnejo proizvajati, potem bomo pa lahko ocenjevali kako dober je motor in ali je merilo v svojem razredu...ker vse prevečkrat smo pri Alfi že poslušali razne senzacionalistične napovedi o
top-end izvedbah / motorjih / pogonu in vznesene komentarje po raznih forumih, kako bo npr. 159 GTA deklasirala BMW M3 / Audi RS4 / Mercedes AMG, bridka realnost je bila pa potem diametralno drugačna, saj o 159 GTA ni bilo ne duha ne sluha...in enaka zgodba se je potem zopet ponovila tudi v primeru MiTo GTA!
Jože20 je napisal/-a:Pusti brezveze, po njegovem VAGu nemore biti nič konkurenca, ker je VAG čisto izven lige.
In kdo je tebe kaj vprašal...sploh pa ni nihče nikjer omenjal VAGa?!

Če pa že misliš nekaj pametovati, pa to raje počni v temah o recikliranih jogurtovih lončkih na katere se baje spoznaš...
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway