Dr.M3 je napisal/-a:smernika v ogledalih

in kaj je tukaj neka jaka oprema. To da ima žmigavce? Pač je dizajniran tako da jih ima v ogledalih. Preveč zagreti fani ste včasih malce smešni. :P
Sej sem si mislil da bo tole nekdo omenil, jst sem to dodal ker je mene in mojo družino ta dizajn že enkrat rešil pred nesrečo na avtocesti tko da se strinjaš ali ne, jaz to štejem kot velik + pa tudi če ni bilo mišljeno kot varnostna oprema (zgodba ni tak zanimiva da bi se jo splačalo opisat

)
Mick Jerry mislim da je dal glavni argument na razlog za skopo opremo... me zanima koliko vas je tu, ki bi dali nekaj vam nepotrebnega stran zastonj, če so vam prejemniki pripravljeni plačat

firmam je še vedno glavni denar in vedno bo tako (ne nobena firma ne proizvaja avtomobilov s srcem in dušo in ljubeznijo) in Lexus je tisti ki se mora prilagajat da prodaja, ne pa Nemci, ki zaenkrat še vedno postavljajo merilsko palico... po mojem bi Lexus bil prav tako oropan kot ABMi če bi se tako tudi prodajal. Nihče ne ščiti nemce za ponujanje tako obranih avtov, ampak tu vam je razlog zakaj to počnejo in, če bi si vi s tem kruh služili, dvomim da bi kateri od vas bil tako radodaren da bi ponujal več opreme ko pa prodaja teče brez problema in je vedno višja.
Dizli pri VAGu pa so bili vedno hvaljeni in napredni, in 95% kupcem je bolj pomembna nizka potrošnja kot pa rjovenje kot V8, ker to enostavno ni. Poleg tega, koliko je meni znano je navadni 2.0TDI močnejši in hitrejši od več kot polovice avtomobilov na naših cestah.