Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To okt 23, 2007 1:29 pm

dobek je napisal/-a:in kaj ma xantia s prihajajocim c5? :?

pa nazaj v on-topic...

zraven knofa za vse stiri zmigavce pred sovoznikom, mi je pa dalec najbolj mimo tole:
ma kako pri pi*di lahko naredijo tako ogaben mehanizem za odpiranje prtlaznika...ne samo da prostor zaseda, pride mo naprej kot prtlaznik na loganu :evil:
pa ne me prepricevat, da zarad oblike ni bilo mozno dat enih obicnih teleskopov not?

ma dej ga no lomit dobek s tistim knofom za vse4 žmigavce.... kej ni blo v zadnjih dveh desetletjih zadost novinarskega jamranja o poziciji tega knofa vsakič, ko so ga odmaknli kam drugam za kej več kot za 2.12 cm od te pozicije....

za nosilce vrat prtlažnika se pa strinjam! j*bale jih "kljove" :evil: .

weta je napisal/-a:o marija...kaj je potem šele z ostalimi citroeni, če je xantia med najzaneslivejšimi.

imam izkušnje s xantio 1.8...edino gnije ne, vse ostalo pa?????

meni GS in AX (vsak po 20 let pri bajti in po 10 let v moji obdelavi) nista nigdar crknla. od moje sestra je po Saxsotu z veseljem prešaltala na C3 in razen rednih servisov pri nobenem še ni mela potrebe po mehaniku, "tast" pa ni hotel menjat službene Xantije, ki je mela že čez 300.000 km za ganc novo Opel Vectro!.... dali so mu jo na test za dva dni pa je reku, da ni za živo glavo ne menja :P ! je rajš s Xantio počakal, da mu je z razprodajnimi popusti zarad prihoda fejsliftanega, v "buđet" padel C5 prve generacije! pa ni nek citroen fan....
s C5 v teh par letih še ni mel problemov, Xantija ga je pa enkrat v Splitu "prenočila"! se ne spomnem več kaj je crknlo, spat je pa mogu zato, ker na servisu niso meli dela na lagerju in ne zarad kake hude okvare.... moj C2 s katerim sem zamenjal Axa (bog mu daj miren prezgodnji počitek :pray: ) ma pa še premalo kilometrov, da bi mu kej odpadlo al pa crknlo.... pa tudi videt ni, da bi kej kazalo na to....

evo, go figure kak je z drugimi citroeni... 8)
živeo drugmirkooooo!!!!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To okt 23, 2007 1:39 pm

citro_fan je napisal/-a:Najbrž bo tako res zaradi elektronike .... ampak pralnega stroja pa zaradi tega še zmeraj ne moreš stlačit v prtljažnik ... :roll: :evil:

Če kupiš pralni stroj ti ga pripeljejo domov zastonj ali ob manjšem doplačilu... Neboš pa vrjel kako lepo bo z gumbekom odpirat pa zapirat prtljažnik... Sploh ko imaš polne roke...

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To okt 23, 2007 1:42 pm

Še vedno rabiš eno, da stisneš gumbek :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To okt 23, 2007 1:49 pm

drugmirko je napisal/-a:ma dej ga no lomit dobek s tistim knofom za vse4 žmigavce.... kej ni blo v zadnjih dveh desetletjih zadost novinarskega jamranja o poziciji tega knofa vsakič, ko so ga odmaknli kam drugam za kej več kot za 2.12 cm od te pozicije....

mirko, ja, moti me, ce je predalec...
a ves kje je meni bila ultimativna pozicija, sploh za hitro udejstvovanje primerna? v prejesnjem twingu...golf zogica sred armature, ki si jo lahko mahnil kolikor mocno si jo hotel :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej To okt 23, 2007 1:51 pm

Ja pa lažje je gumbek stisnit ko pa vse vrečke al karkoli imaš odložit na tla se ti ne zdi? Saj dokler nimaš ne veš... Je pa dobra varijanta.

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej To okt 23, 2007 1:55 pm

Dobek če ti bo težko se malo pretegnit do tega gumbeka pa vedno ko boš hotel da se ti vklopijo žmigavci v sili zabremzal pa se bojo sami... :P

citro_fan
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a citro_fan To okt 23, 2007 2:04 pm

Bota je napisal/-a:Boš moral pa pogledat pri konkurenci

No-way .... a ne vidiš, da sem "citro-fan" :roll: 8)
Že dalj časa premišljam, ali naj bo naslednji še limuzina, ali karavan. No, sedaj me je Citroen rešil dileme :P :lol:
Vrata se sicer ne bodo sama odprla, se bo pa ritka spustila, da mi kakšne težke gajbice (recimo pirovsko kišto :pivo ) ne bo treba previsoko dvigovat ... :-P

A se morebiti že ve, kdaj bo to pri nas dobavljivo ? :vrum
udobno se peljati, to me veseli ...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To okt 23, 2007 3:29 pm

Jorgi je napisal/-a:Še vedno rabiš eno, da stisneš gumbek :P

Gotovo bo imel glasovno ukazovanje - npr radiu itd. En rač. maher se poglobi in na rač. za prepoznavo glasu in ukazovanje preveže še ta gumbek, pa bo odpiral prostoročno z glasom. S KRIKOM pa lahko aktivira vse 4 žmigavce! Zadovoljni? :P

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek To okt 23, 2007 3:38 pm

esem je napisal/-a: S KRIKOM pa lahko aktivira vse 4 žmigavce! Zadovoljni? :P

niti ne, ker bi potem stirje zmigavci pri meni pomenli, da mam v avtu sopotnike :oops:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To okt 23, 2007 7:00 pm

dobek je napisal/-a:
esem je napisal/-a: S KRIKOM pa lahko aktivira vse 4 žmigavce! Zadovoljni? :P

niti ne, ker bi potem stirje zmigavci pri meni pomenli, da mam v avtu sopotnike :oops:

glede na tiste dve prelepe kugle v tvojem avatarju upam, da si mislil sopotnice... :P
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky To okt 23, 2007 8:01 pm

se mi kr dopade, sploh karavan :)

Glede mehanizma za prtlažna vrata pa, tut novi A8 ma na gumbek odpiranje, pa ma teleskope, tak da more bit štos v nečem drugem(mogoče cenejša izdelava, kot pri teleskopih za el. odpiranje)
LP Rok

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To okt 23, 2007 10:02 pm

hmmm.... kam so zginli tisti zategnjeni in profilirani zici iz prezentacijskih fotk.... :? ?
tole niso glih najbolj ožmulene vezije, ker majo usnje in lcd televizije in dvoconske klime&other stuff..... zici zgledajo pa ko krofi :o :shock: :

Slika
Slika

evo, taki....na te sem mislu:

Slika

mi ni nič jasno.... tile zici meni zgledajo kot da n-krat boljše držijo telo, da o lepoti dizajna naspram tisti baročni oblazinjenosti zgoraj, kateri manjka sam še un "ultra" žamet iz prve generacije C5 pred sedmimi leti :evil: niti ne govorim..... oprema avta je pa očitno bolj "češka" od tiste zgoraj.....
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek To okt 23, 2007 10:49 pm

mogoce razlika zaradi razlicnih paketov opreme, tisti profilirani bi znali bit v "sport" verziji (charactere, al kaj ze bo)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr okt 24, 2007 8:33 am

ja..... najbrž. ampak te "luksuzna oprema" zici so bolj podobni vshajanemu testu al pa krofom, kot pa čemu, kar bi te v ovinkih držalo pri miru :( ! pa še grši so! drugmirko jih nebi ni za brdo karamele!
sem 100%, da je ta zic, oblečen v blago, tudi zic osnovnih oprem.... kolko oprem pa sploh je? ...tri?

je pa lepo, da jim je končno potegnlo, da je tudi pri zicih fajn met izbiro.... nisem pa prepričan, da bodo tolko fleksibilni da si bo športnejše zice (proti doplačilu) mogoče omislit tudi v avtu z "napačno" opremo....
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Sr okt 24, 2007 8:58 am

Drugmirko, pozabljaš očitno. Tile usnjeni zici so, kukr zgledajo neapetitlih, verjetno izredno udobni in dajejo še dodatno mehkobo ob sami vožnji. Saje veš, Citroen = ugodje. :P

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Sr okt 24, 2007 11:57 am

tebe se ocitno ni nihce zlozil v citroenu, da bi izkusila udobje sedezev, o katerem mas toliko za komentirat, a? :P :EE
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Sr okt 24, 2007 12:06 pm

priznam, te izkušnje s citroeni pa res nimam :P

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Sr okt 24, 2007 12:08 pm

probaj, pa potem komentiraj :P

ps
lahko pa das sliko na privat, mogoce se ponudim za probno "voznjo"
:EE
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Napisal/-a Jorgi Sr okt 24, 2007 12:26 pm

off-topic:fejst bova kregana za tole smetenje, sam si ne morem kaj, da ti ne odgovorim: se bojim, da bo ponujena probna vožnja prehitra, da bi lahko iz nje potegnila kaj konkretnega... :P

Ja ja saj vem: get a room ali temi ustrezno: get a citroen :P

on topic: kdaj bo tole v naših salonih?

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek Sr okt 24, 2007 12:36 pm

on topic: govori se menda o marcu '08, pri ans sigurno pozneje

off topic: za ene stvari si pa cas vzamem in ne rabim esem-ovih 4zmigavcev :P
SlikaSlika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov