Vidim da se bunite da ni slik

nekaj na hitro ampak res na hitro, avto je testni peljal sem se cca. 1km je pa 1.4 bencinar comfort oprema, prvi vtis je super izboljšali so vse kar me je motilo pri prejšnjem.
Položaj sedenja je precej bolj "evropski"(nižje se sedi kot prej), volan je malenkost bolj trd kar mi je osebno bolje sicer še vedno ni tak kot pri VW-ju ampak je pa boljši kot prej, sam motor je kar poskočen za 1.4 100km in je neverjetno tih prav čudno je že skoraj ko tudi pri polnem pospeševanju ni glasen. Podvozje je vrhunsko čvrsto, ampak hkrati dovolj udobno, materiali v notranjosti so vsaj en razred boljši kot v prejšnjem.
Edino kar me moti so pri konkretnem te gume Hankook eko nekaj, ki so glasne.
@yashica: to s kvaliteto končne izdelave se verjetno hecaš ne ? Nevem zakaj bi bila slabša kot pri kasnejših modelih? Za te stvari so predserijski modeli ki gredo potem na uničenje
Kot je že nekdo zapisal da sploh ni grd na teh jeklenih platiščih, je res sploh s tole barvo ki je na slikah, do sedaj sem videl še belega, svetlo modrega, sivega, svetlo rjavega vse barve mu pašejo, je pa res da je bel malce pust na teh felgah tako da ju3 gredo na drugega testnega 17". Tistega bom tako ali tako poslikal na boljših lokacijah.
Za zdaj pa tole: