Indel je napisal/-a:Me pa čudi da Angleži dobijo audi a3 Tdi že za 21.000 funtov. Pri nas se pa začne cena pri 24.500eur. Vsi pa vemo kakšna je povprečna plača v Angliji(2600eur neto), kakšna pa pri nas(1000eur neto).
J.McLane je napisal/-a:Če prav razuemm Mazda 1.5 in verjetno A3 1.4 TSI? Kako pa kaj ta razlika med motorjema, verjetno je Audijev motor uporabniku prijaznejši?
Al_Capone je napisal/-a:9.000€ je pa že kar konkretna razlika.
Tattoo- je napisal/-a:Al_Capone je napisal/-a:9.000€ je pa že kar konkretna razlika.
Če delaš primerjave na napačnih osnovah so tudi odgovori pač napačni...v programiranju pravijo garbage in, garbage out!
Pepo25 je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Al_Capone je napisal/-a:9.000€ je pa že kar konkretna razlika.
Če delaš primerjave na napačnih osnovah so tudi odgovori pač napačni...v programiranju pravijo garbage in, garbage out!
Če bi dobro prebral moj post bi videl da sem primerjal dva konkretna avtomobila na dvorišču in oba tudi opisal.
Lahko pa drugace...
Osnovna Mazda3 limuzina 1.5 challenge (avt. klima, tempomat, večfunkcijski usnjen volan, lita platišča....) stane 16.300 EUR.
Osnovni A3 sportback 1.2 brez tempomata, brez litih platišč, osnovni radio, navaden plastičen volan.... 22.000 EUR.
Osnovni A3 limuzina 1.4 brez tempomata, brez litih platišč, brez večfunkcijskega usnjenega volana 25.000 EUR!!!
Lp
darkside je napisal/-a:ko bojo pičke vedle da slab traktor pride tolko kot dober bmw bojo začele malo drugače razmišlat
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost