Lignage je napisal/-a:Očitno imajo francozi več okusa za barvne kombinacije in izbor lesa v notranjosti kot pa Nemci.
Kaj je tebi mogoče znan pojem " individualnost" ?
zupi13 je napisal/-a:kar se tiče kljuk v dveh nivojih: men se pa ne zdi nč takega da bi blo vredno grajat. poglejte alfo 156 pa 147 kje so jih mele zadaj? pa tanovga leona al kater seat ma tut skrito v C stebričku, pa je tut kr dobr izpadl. pač je neki novga in enim je to všeč, drugim pač ne. mogoče bodo pa ob osvežitvah modelov tut konkurenti začel podobno uporabljat....
Lignage je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Očitno imajo francozi več okusa za barvne kombinacije in izbor lesa v notranjosti kot pa Nemci.
Kaj je tebi mogoče znan pojem " individualnost" ?
Miha, zopet si pomešal jabolka in hruške, tako kot že ničkolikokrat.
Tokrat nisem govoril o individualnosti, ampak izključno o okusu.
lp, mm
tomzzi je napisal/-a:Zunanjost je kiks na velko. Vasj iz mojega pogleda. Notranjost je pa všečna. Če ne celo ubijalska.Kakšna bo pa kvaliteta bo pa čas povedal svoje.
Tomcatter je napisal/-a: Ja, osebno ful me moti da se odbijač in vse ostalo okoli preneha kjer je hod prtljažnih vrat, medtem ko me neprekinjen odbijač ki ima isto linijo od ene strani do druge (Q7) ne moti
Glede na število q7 res veliko ljudi rado zapravi ogromno dnara da se vozi v nakičenem avtu
drugmirko je napisal/-a:če smo se pa že začeli pogovarjat o kiču in okusu... ja Miha, prav maš, ko praviš, da sta okus in individualnost povezana. in to zato, ker je okus individualna kategorija. čist praktično.... Tomcatterju je Q7 lep in impozanten avto, meni je pa kičasta in nesorazmerna klobasa! njemu je C6 kičast brezveznež za katerim ne obrne glave dvakrat, meni je rahlo pujsast a še zmeraj zelo šarmanten individualnež :P
evo... okus je, kategorija vsakega posameznika! ni pa lastnost! individualnost oz. drugačnost, neenakost množici je lastnost. lahko si povsem individualen v svojem izgledu/početju/razmišljanju pa to še ne pomeni, da maš okus. oziroma, da je to kar počneš, kako zgledaš ali kaj mišliš okusno. čist lahko si individualnen in brez okusa...
drugmirko je napisal/-a:Linageov komentar "lesene" armature sem jaz razumel kot "manj vpadljiva" oziroma "manj kičasta" od primerljive nemške armature, za kar naj bi po njegovem bil zaslužen "boljši francoski okus"....
kič je pogost sinonim za "ne okus". čist točno pa kič opisuje estetsko osiromašen (mnogokrat tudi slabo izdelan) izdelek, katerega namen signalizirat lastnikov na novo pridobljeni status.
meni v ta opis idealno spada lesena armatura tazadnjega Passata :P :P in tudi tole se, vsej na naših prostorih, ujema z njo:Glede na število q7 res veliko ljudi rado zapravi ogromno dnara da se vozi v nakičenem avtu
...oziroma jo žalostno potrjuje. pa niti ne tolko zarad avta samega!
dojemanje kiča kot takega, pa spet spada v čisto individualno sfero posameznika.
Lignage je napisal/-a:Za konec pa še armatura nove Lagune v primerjavi s tisto v Passatu:
Ta primerjava pokaže ogromno razliko. V Laguni se točno vidi posluh za sodobnost (Lesen dodatek s kvadratki, ki ga poznamo iz VelSatisa, deluje moderno). Les v Passatu pa na žalost deluje kot bi bil vzet iz kakšnega srednjeveškega pohištva. Primerjajte še samo barvno usklajenost in izbor barv posameznih delov v notranjosti.
lp, mm
drugmirko je napisal/-a:če smo se pa že začeli pogovarjat o kiču in okusu... ja Miha, prav maš, ko praviš, da sta okus in individualnost povezana. in to zato, ker je okus individualna kategorija. čist praktično.... Tomcatterju je Q7 lep in impozanten avto, meni je pa kičasta in nesorazmerna klobasa! njemu je C6 kičast brezveznež za katerim ne obrne glave dvakrat, meni je rahlo pujsast a še zmeraj zelo šarmanten individualnež :P
evo... okus je, kategorija vsakega posameznika! ni pa lastnost! individualnost oz. drugačnost, neenakost množici je lastnost. lahko si povsem individualen v svojem izgledu/početju/razmišljanju pa to še ne pomeni, da maš okus. oziroma, da je to kar počneš, kako zgledaš ali kaj mišliš okusno. čist lahko si individualnen in brez okusa...
Linageov komentar "lesene" armature sem jaz razumel kot "manj vpadljiva" oziroma "manj kičasta" od primerljive nemške armature, za kar naj bi po njegovem bil zaslužen "boljši francoski okus"....
kič je pogost sinonim za "ne okus". čist točno pa kič opisuje estetsko osiromašen (mnogokrat tudi slabo izdelan) izdelek, katerega namen signalizirat lastnikov na novo pridobljeni status.
meni v ta opis idealno spada lesena armatura tazadnjega Passata :P :P;)
killah bee je napisal/-a: Okus je seveda stvar posameznika in rek 100 ljudi 100 čudi 100% velja.
killah bee je napisal/-a:Meni je nova Laguna všečna, saj je po dolgem času doprinesla k svežini v renojevi paleti vozil, da so začili razmišljati tudi v drugih smereh razvoja avtomobila.
LP P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov