in naj vam povem neki: men ta avto ni ušeč

Lp
De_Tomaso je napisal/-a:Samo malo zdaj me je Miha pa res spravil malo v zadrego.
Torej v prvih treh tednih se je na prvih treh trgih prodalo in pobralo naročil za nekaj čez 60000 novih 500tk. Torej nekje v enem letu se lahko pričakuje realno tam okoli 140000 prodanih malih fiatov. Torej se po Mihejevo matematiki proda minijev okoli 640000 na leto.
Če se res minijev proda 640000 na leto potem pa takoj in nemudoma priznam, da si nisem blizu s prodajnimi številkami.
V nasprotnem primeru pa bo pač "majster" Miha še enkrat dokazoval svjo res temeljito poznavanje avtomobilizma.
De_Tomaso je napisal/-a:Samo malo zdaj me je Miha pa res spravil malo v zadrego.
Torej v prvih treh tednih se je na prvih treh trgih prodalo in pobralo naročil za nekaj čez 60000 novih 500tk. Torej nekje v enem letu se lahko pričakuje realno tam okoli 140000 prodanih malih fiatov. Torej se po Mihejevo matematiki proda minijev okoli 640000 na leto.
Če se res minijev proda 640000 na leto potem pa takoj in nemudoma priznam, da si nisem blizu s prodajnimi številkami.
V nasprotnem primeru pa bo pač "majster" Miha še enkrat dokazoval svjo res temeljito poznavanje avtomobilizma.
Torej nekje v enem letu se lahko pričakuje realno tam okoli 140000 prodanih malih fiatov
De_Tomaso je napisal/-a:Miha kaj pomeni besedan NAČRTOVANO???
In kaj pomeni ta stavek:Torej nekje v enem letu se lahko pričakuje realno tam okoli 140000 prodanih malih fiatov
Ker če si jaz nisem na blizu s številkami, potem moram žal ugotoviti, da ti ne znaš brat. pa brez zamere prosim.
esem je napisal/-a:Miha, pejd spat! Namesto, da priznaš lapsus, nadaljuješ s smetenjem teme. Tipično...
BTW - Ti razlikuješ med letno prodajo, ko se avto uvaja v proizvodnjo in se ga začne prodajat šele v drugem polletju in celoletno prodajo utečenega izdelka?
Mojster Miha je napisal/-a:...., letna prodaja MINI-jev skoraj 4x večja, ....
Mojster Miha je napisal/-a:Da doseže letno prodajo MINI-jev, potrebuje FIAT 4 leta![]()
LP
adamovc je napisal/-a:
V juniju 2007 so prodali 22.465 minijev, v prvem polletju 2007 pa 107.576, kar pomeni, da jih bodo letos prodali okoli 220.000.
Mojster Miha je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Torej v prvih treh tednih se je na prvih treh trgih prodalo in pobralo naročil za nekaj čez 60000 novih 500tk. Torej nekje v enem letu se lahko pričakuje realno tam okoli 140000 prodanih malih fiatov. Torej se po Mihejevo matematiki proda minijev okoli 640000 na leto.
....
Lahko rečem zgolj, da si skregan s prodajnimi številkami, matematiko pa še čem
Zapisal si - navajam : " Že v prvih 3 tednih so prodali popolnoam vso načrtovano letno prodajo. Komentar ni več potreben "
Moj odgovor je bil, da je letna prodaja MINI-ja skoraj 4 x večja
Načrtovana letna prodaja "500" je bila 58.000 vozil - skoraj 4 x večja pa je prodaja MINI-ja - kar se ujema s številkami, ki jih je zapisal Adamovc
Tvoj izračun 58.000 x 4 = 640000 pa potrjuje tisto, kar sm zapisal na začetku.
LP
De_Tomaso je napisal/-a:Zidu se ne da nič dopovedat.
Vse imaš prav Miha, čisto vse ...
esem je napisal/-a:Miha, vidim, da so se gangliji preveč zapletli. Pomagal ti jih bom razplesti (čeprav je to bolj podobno vlečenju črev).
Za začetek
LP, esem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov