mihaing je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:WRC555 je napisal/-a:Polo ima to smolo, da je njegov vecji brat Golf GTI veliko bolj popularen na nasem trgu.
Nerazumem, kaj misliš rečops:
Mislim da ma polo večjo smolo, ker je Clio RS tako zelo popularen po Europi.
Ne mi ne razumemo tebe. Kupci VW koncerna se ne ozirajo za Renaultom (beri- se ne ozirajo), ker renault nima nič več kar lahko dobiš pri VW, torej...
VW GTI ima sloves (upravičeno- če ne poznaš zgodovine raje ne komentiraj), golf je resda nekaj dražji (beri-ne dosti), prostornejši in ponuja nekoliko več zabave, lažje ga prodaš, več dodatne opreme,.....
Gosic je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:WRC555 je napisal/-a:Polo ima to smolo, da je njegov vecji brat Golf GTI veliko bolj popularen na nasem trgu.
Nerazumem, kaj misliš rečops:
Mislim da ma polo večjo smolo, ker je Clio RS tako zelo popularen po Europi.
Ne mi ne razumemo tebe. Kupci VW koncerna se ne ozirajo za Renaultom (beri- se ne ozirajo), ker renault nima nič več kar lahko dobiš pri VW, torej...
VW GTI ima sloves (upravičeno- če ne poznaš zgodovine raje ne komentiraj), golf je resda nekaj dražji (beri-ne dosti), prostornejši in ponuja nekoliko več zabave, lažje ga prodaš, več dodatne opreme,.....
Madonca si pa čist vw fanovc ratal. Je to kaj v povezavi z cepivom proti h1n1?
rini je napisal/-a:Ima kdo izkušnje z 1.2 tsi motorjem v Polotu?
Ga je kdo že vozil?
adis je napisal/-a:rini je napisal/-a:Ima kdo izkušnje z 1.2 tsi motorjem v Polotu?
Ga je kdo že vozil?
kolikor jaz vem ta še ni v prodaji...
Jože20 je napisal/-a:adis je napisal/-a:rini je napisal/-a:Ima kdo izkušnje z 1.2 tsi motorjem v Polotu?
Ga je kdo že vozil?
kolikor jaz vem ta še ni v prodaji...
Dokler tega motorja še ni v Polotu lahko za referenco probaš Cliota 1.2 TCe, saj imata skoraj identične tehnične podatke.
Kakor koli že, 1.2 TCe kar lepo leti v Cliotu, v Polotu pa bo glih tako. Edino poraba je problem, kar je problem vseh "modernih downsized" motorje in sicer ob priganjanju poraba kar lepo naraste. Pri normalni vožnji je pa skorj na nivoju dizla.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost