tomzzi je napisal/-a:V tej barvi ni slab. Sicer zadek oziroma zadnje luči mi še vedno niso nevem kako lepe. Ni pa spet tako napačno kot sem sprva mislil.
before je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:V tej barvi ni slab. Sicer zadek oziroma zadnje luči mi še vedno niso nevem kako lepe. Ni pa spet tako napačno kot sem sprva mislil.
Ko boš enkrat videl novega Focusa z zadnjimi LED lučmi, boš zelo verjetno spremenil mnenje.
before je napisal/-a:Seveda je oblika enaka, a ko so luči prižgane svetijo različno. In te luči niso stvar prihodnosti ampak sedanjosti. Bo pa videti tovrstnih luči res bolj malo, saj so serijsko vgrajene le v vozila na nivoju opreme "Titanium" in kot opcija za dokup pri opremi "Sport". Vozila z opremo "Ambience" in "Trend", katerih bo najbrž velika večina, pa imajo klasične zadnje luči.
King1 je napisal/-a:Me veseli, da si zadovoljen. Naj ti služi.![]()
lp
before je napisal/-a:Mislim, da sem kar obširno opisal svoje vtise prvih 1000 km druženja z novim Ford Focusom 1,6 Ecoboost 134kW/182kM Titanium. Če pa koga zanima še kakšna podrobnost, ki je nisem omenil, pa naj kar vpraša. Z veseljem odgovorim.
sašo5 je napisal/-a:before je napisal/-a:Mislim, da sem kar obširno opisal svoje vtise prvih 1000 km druženja z novim Ford Focusom 1,6 Ecoboost 134kW/182kM Titanium. Če pa koga zanima še kakšna podrobnost, ki je nisem omenil, pa naj kar vpraša. Z veseljem odgovorim.
kolk ma to čudo končno?
Lepo, da si zadovoljen; resnično vsaj papirnato, mora bit ta motorček prva liga
PS. tankaš verjetno 100bi rekel, da je tudi priporočena...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov