Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Re: 2012 VW Golf VII.

Napisal/-a Kalos To sep 04, 2012 7:04 pm

Sploh se ne morem odločiti če mi je všeč ali ne. Mogoče z malo drugačnimi proporci, bi me celo prepričal...
Slika

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 To sep 04, 2012 7:30 pm

Pa je to sigurno sedaj to in ne še eden izmed fotošopov? Če je, potem bi rad videl še kakšno manj opremljeno različico, ki jih bo v SLO tradicionalno največ, ker na vseh dosedanjih slikah so samo nabildane verzije s full opremo, pri katerih se tudi sam ne morem odločit ali mi je všeč ali ne. Predvsem tudi mene bega prednji konec. Hoče biti dinamičen in agresiven pa zgleda kot da mu ne uspeva najbolje oz. kot da se jim je nekje zalomilo. Več slik bo treba videt. :D
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To sep 04, 2012 7:31 pm

drugmirko je napisal/-a:vendar... mislim, da ga, ko si ga enkrat ogledam v živo, nikoli več ne bom pogledal za njim!

Ker verjamem v kredibilnost tvojih izjav bodi tako fer in ko ga prvič pretipaš napiši ali ga boš še kdaj pogledal. ;)

lp

p.s. kar pa se avta samega tiče pa je je meni všeč. Pač nisem neki fan nekih popačenih in nabuhlih linij. Mi zgledajo kot, da bi jih pičil roj čebel. ;)
p.s.1 sej mel ga itak ne bom, ker mi je premajhen. Tudi takrat ko bo zunaj desetka. =P

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To sep 04, 2012 7:38 pm

King1 je napisal/-a:
drugmirko je napisal/-a:vendar... mislim, da ga, ko si ga enkrat ogledam v živo, nikoli več ne bom pogledal za njim!

Ker verjamem v kredibilnost tvojih izjav bodi tako fer in ko ga prvič pretipaš napiši ali ga boš še kdaj pogledal. ;)

lp

p.s. kar pa se avta samega tiče pa je je meni všeč. Pač nisem neki fan nekih popačenih in nabuhlih linij. Mi zgledajo kot, da bi jih pičil roj čebel. ;)
p.s.1 sej mel ga itak ne bom, ker mi je premajhen. Tudi takrat ko bo zunaj desetka. =P

Men je pa všeč, bi ga mel najraje od vseh avtov v razredu trenutno
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To sep 04, 2012 7:43 pm

maniaxxx je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

:D :D :D dobro, da te poznam. ;)

lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To sep 04, 2012 7:44 pm

in to z 1.2TSI, ki bo imel 150 konj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

..ja ja, pretiravam..
Slika

Uporabniški avatar
LeQuack
Novinec

Napisal/-a LeQuack To sep 04, 2012 7:50 pm

Največje razočaranje je črna lakirana plastika na armaturki, zelo poceni deluje in seveda se lepo vidita prah in prstni odtisi, sploh v okolici radia. Slaba odločitev po mojem mnenju.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To sep 04, 2012 7:51 pm

King1 je napisal/-a:
maniaxxx je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

:D :D :D dobro, da te poznam. ;)

lp

Kaj če je vse res :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ To sep 04, 2012 7:51 pm

@IcEm4n :cry

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore To sep 04, 2012 8:10 pm

Današnjega dneva sem se veselil, ker sem pričakoval, da bodo končno naredlili lep avto. In so me razočarali. Kar ne morem verjeti, da postaja to ljudsko vozilce iz generacije v generacijo grše. Že top oprema deluje "švoh", kakšen bo komaj trendline???? (upam, da bodo spremenili vsaj radkape, ki so pri šestici "za pokozlat").

Upam, da bo kmalu zunaj osmica, ki bi šla oblikovno v smer Golfa V., ki je bil najlepši v zgodovini te znamke (tudi v trendline opremi, GT sport pa je bil TOP!).

Vseved
Novinec

Napisal/-a Vseved To sep 04, 2012 8:19 pm

na 1. pogled: nič posebnega, pač golf
...ko pa še 1x dodobra pregledaš vse slike v detajle pa ti postane všeč, nekakšna nenakičena sodobna klasika. To je to. 8)

Za tiste, ki jim je ta oblika dolgočasna pa bo VW zagotovo naredil športnejše in vpadljivejše pakete (R-line itd.).

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To sep 04, 2012 8:35 pm

Če avto v osnovi ni lep, je lahko še nevemkako opremljen, mu nič ne pomaga. Takšno je moje mnenje.

Drugače pa, mene oblikovno niti ni razočaral, je pa tudi res da nisem imel velikih pričakovanj. Fino bi bilo, če bi imel vsaj nekaj tiste svežine, ki jo ima najmanjši model Up!. Predvsem zadnji del avta mi je sila pust, tista črta med lučmi pa brezvezna. Lahko bi se kaj drugega spomnili. Po drugi strani mi je zelo všeč to, da ni spackan, kot npr. 308, ali pa C4. Všeč mi je tudi to, da v notranjosti ni azijskega filinga kot v Focusu ali v Astri. Kot sem že rekel, kritike bi bile lahko upravičene, če bi bila konkurenca v čem izrazito na boljšem, ampak trenutno je precej zmedena in meglena in Golf je tako na boljšem. :)

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi To sep 04, 2012 8:53 pm

martin_krpan je napisal/-a:Jaz sem razočaran. Ne da bi pričakoval kaj bolj naprednega, a na prvih fotografijah mi je prav grd.

+1

Ni tistega občutka nečesa novega ki bi pritegnilo pozornost. Če prav pomislim mi je celo trenutni skorajda lepši. Tale mi je pod določenim kotom zadaj sicer lepši a me nikakor ne prepriča kot celota. Spredaj je pa grd. Vsaj na teh fotkah.

Sem pa pričakoval več. Velik lepšega naslednika. Saj VW zna naredit lep avto kar so dokazali z Golf 5 ki je kot celota všečen a ne nekaj kar bi izstopalo. Tole je pa švoh. Zelo švoh.
Pa ni problem v "dolgočasnosti" ali nevpadljivosti oblike. Čudno izgleda!

thunderbolt
Uporabnik

Napisal/-a thunderbolt To sep 04, 2012 8:55 pm

Kaj zdaj, kakšen je update iz predstavitve? Zgornje slike so prave ali ne?

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- To sep 04, 2012 8:57 pm

thunderbolt je napisal/-a:Kaj zdaj, kakšen je update iz predstavitve? Zgornje slike so prave ali ne?

Jup, to je to! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ To sep 04, 2012 8:59 pm

So na tistem modrem 19ke?

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- To sep 04, 2012 9:02 pm

Marek_ je napisal/-a:So na tistem modrem 19ke?

Mislim da 18''...povem jutri zagotovo!
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii To sep 04, 2012 9:29 pm

Tole bi loh bil facelift 6ke ne pa spet nova cifra.

thunderbolt
Uporabnik

Napisal/-a thunderbolt To sep 04, 2012 9:36 pm

Gapiii je napisal/-a:Tole bi loh bil facelift 6ke ne pa spet nova cifra.

Kar je za renault ph. 2, je za VW nova generacija :twisted: :lol:
Bo pa treba za kakšno bolj utemeljeno mnenje stvar videt v živo, z bolj plebejsko opremo.

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran To sep 04, 2012 10:06 pm

Ne vem ka je na golfu v tako lepega, da nekateri to jemljete kot najlepsega do zdaj. Kaj bo politika pri golfu 18 + felne kot pri astri??
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov