drugmirko je napisal/-a:vendar... mislim, da ga, ko si ga enkrat ogledam v živo, nikoli več ne bom pogledal za njim!
King1 je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:vendar... mislim, da ga, ko si ga enkrat ogledam v živo, nikoli več ne bom pogledal za njim!
Ker verjamem v kredibilnost tvojih izjav bodi tako fer in ko ga prvič pretipaš napiši ali ga boš še kdaj pogledal.![]()
lp
p.s. kar pa se avta samega tiče pa je je meni všeč. Pač nisem neki fan nekih popačenih in nabuhlih linij. Mi zgledajo kot, da bi jih pičil roj čebel.![]()
p.s.1 sej mel ga itak ne bom, ker mi je premajhen. Tudi takrat ko bo zunaj desetka.
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:vendar... mislim, da ga, ko si ga enkrat ogledam v živo, nikoli več ne bom pogledal za njim!
Ker verjamem v kredibilnost tvojih izjav bodi tako fer in ko ga prvič pretipaš napiši ali ga boš še kdaj pogledal.![]()
lp
p.s. kar pa se avta samega tiče pa je je meni všeč. Pač nisem neki fan nekih popačenih in nabuhlih linij. Mi zgledajo kot, da bi jih pičil roj čebel.![]()
p.s.1 sej mel ga itak ne bom, ker mi je premajhen. Tudi takrat ko bo zunaj desetka.
Men je pa všeč, bi ga mel najraje od vseh avtov v razredu trenutno
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:vendar... mislim, da ga, ko si ga enkrat ogledam v živo, nikoli več ne bom pogledal za njim!
lp
Men je pa všeč, bi ga mel najraje od vseh avtov v razredu trenutno
![]()
![]()
dobro, da te poznam.
![]()
lp
martin_krpan je napisal/-a:Jaz sem razočaran. Ne da bi pričakoval kaj bolj naprednega, a na prvih fotografijah mi je prav grd.
thunderbolt je napisal/-a:Kaj zdaj, kakšen je update iz predstavitve? Zgornje slike so prave ali ne?
Marek_ je napisal/-a:So na tistem modrem 19ke?
Gapiii je napisal/-a:Tole bi loh bil facelift 6ke ne pa spet nova cifra.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov