tomzzi je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Sem prebral tvoj post in ker te imam za zelo kredibilnega me firbca zakaj si pobrisal post in se pridružuješ uporabniku @gosic? Tega od tebe , ki vedno poveš svoje mnenje ni bilo za pričakovat. Pač si napisal kaj misliš in vedno si za tem stal in tudi utemeljiv tvojo tezo??????? Ne razumem.![]()
lp
off:
Razlog včerajšnjega zbrisa posta je to, da nekako nisem videl smisla več pisat. Pridružil se nisem uporabniku @gosic, ker sem kmalu po objavi posta že razmišljal, da izbrišem.
Njegov post ni vplival na mojo odločitev.
Svoje mnenje bom pa še vedno podal. Takšno kot je. Pa če komu odgovarja ali ne. Kot sem ga do zdaj. Če se pa kdo počuti "prizadetega" če napišem kakšno kritiko... Bog mu pomagaj.![]()
To je moje mnenje o takih ljudeh. In kot opažam jih je tukaj kar nekaj ki jih to "osebno" prizadene. Oziroma žal ne vidijo dlje od njim ljube znamke. Tako kot ne želijo priznat zelo očitne stvari ki se jih kritizira.
Češ to pa ni res oziroma to pa ni mogoče. Ne bom nobenga posebej izpostavil.
Nisem značkar. Menda je to videt tudi v mojih postih. Ne vem. Upam, da je to zaznat. Nisem tiho. In če imam problem to tudi ne skrivam ampak skritiziram.
Kar pa se tiče plastike v Octavii in Golfu zadaj pa imam še vedno isto mnenje pa če se vsi na trepalnice postavte. Kdor to pravičuje z:To šlatanje notranjsoti, a se med vožnjo ustaviš na bus postaji in zlezeš na zadnjo klop in začneš otipavat obloge na zadnjih vratih, ter se čudiš da niso iz mehke plastike ampak iz trde?
aliAvto je "namenjen" družinam in v tem primeru voziš zadaj mularijo, ki uspejo posvinjat vse kar je na dosegu rok in še malo naprej.
Prosim lepo...![]()
Meni je že smešno ko vidim poste določenih uporabnikov.
lp
Točno o tem sem jaz pisal, pa je bila zadeva pobrisana. Saj razumem, da nekateri med seboj kofetkajo in se bojijo zamerit drug drugemu. Ampak še vedno ne štekam, da so bli francozi, japonci in korejci vedno plastik fantastik. Ampak zdaj, ko pa je pri tej znamki, je pa vse ok.