Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Ne feb 24, 2008 8:03 pm

Vse lepo in prav, obširna predstavitev (tudi Evota X in nove STI-ke), ampak če bi jst japonsk razumu bi blo pa še boljš :lol: Se da pa vseeno marsikej iz filma vidt...

Link do torrenta:
http://www.btmon.com/Other/Unsorted/Bes ... rrent.html

Lp!

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Ne feb 24, 2008 9:56 pm

faceless
Nov uporabnik

Napisal/-a faceless Po feb 25, 2008 11:46 am

Super res... Nekateri vemo to ze dolgo casa, nekateri si nikoli ne bojo priznali....

PS: aja, pa kreteni eni, po sportnosti primerjajo avte ki so podobni po ceni. Kaksni cudaki, ane? Sej vsi vemo da je m3 nek poseben razred (razred m3, v katerem ne sme bit drugega avta, ker mora bit m3 najhitrejsi v svojem razredu)... :P :lol:

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To apr 08, 2008 5:45 pm

Bodoči Nissan GT-R Spec-V:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Razvijal naj bi med 550 in 600 konjev.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To apr 08, 2008 10:50 pm

Tok se trudiju pa dodelujejo tale avto da mi počasi postaja dobesedno beden. piflar's paradise :roll:
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr apr 09, 2008 12:52 am

Tomcatter je napisal/-a:Tok se trudiju pa dodelujejo tale avto da mi počasi postaja dobesedno beden. piflar's paradise :roll:

Res je beden! Ima sicer eno samo napako (napačna znamka), a zato je še toliko bolj beden! :roll: :roll:

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Sr apr 09, 2008 1:22 am

offtopic:
spet voham tomcatterja.
A znaš sploh en normalen post napisat v neAudi temo. :roll:
Bi pa mimogrede prosil Tomcatterja da mi pove alternativo za tega Nissana. Pri tem naj pa cena ne odstopa več kot 20%... Jaz jo ne vidim (pa ne mi z raznimi M3, RS5 in podobnimi igračkami)...

Tomcatter je napisal/-a:Tok se trudiju pa dodelujejo tale avto da mi počasi postaja dobesedno beden. piflar's paradise :roll:

:roll: :?: A se ti ne da dopovedati da je to ena druga verzija. pišuka kok je šele beden Audi s tem R8 (ki ga mimogrede ta Nissan na progi poje - ki je proti temu Nissanu pravi pussymobil), ki že par mesecev utruja z nekimi novimi verzijami pa še vedno nič. A moraš v vsako temo kjer je kaj drugega kot Audi napisati eno debilnost? :roll: Potem pa drugi ne maramo neke določene znamke....

Al te moti morda to ker tale Nissan poje R8 na progi za malico v vsakem primeru? Morda ne bi škodilo da še Audi malo "dodela" ta svoj "bolid" da se bo lahko kosal s tem Nissanom - pa mislim da samo povečanje konjev ne bo dovolj - tudi če jih dodajo še 300. :twisted:

ontopic:
Hehe bodo imeli razni Porscheji in Ferrariji sploh kakšno alternativo temu SpecV? Pustimo razne Carrere GT in Enzote, ker niso več v prodaji. :P :twisted:

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr apr 09, 2008 9:00 am

Alternativa GT-R je lahko Corvetta Z06. :)

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr apr 09, 2008 11:06 am

Daj Dr.M3 malo jezik glej preden pišeš u pet krasne, ker kot prvo sploh ne mislim da je avto slab ali kaj takega ali da obstaja boljše za isti dnar (kar sem siguren da se tudi kje dobi), rekel sem samo da se mi zdi beden ker ga tok dodelujejo. Kot razvajen otrok ki mu starši vse dajo. Pa oprosti ker sem spregledal tvoje "dopovedovanje"

Kot drugo pa mi R8 sploh ni neki oh in sploh zato preden se zabiješ direkt v nekaj o značkarstvu malo pomisli če mogoče nimaš prav. 911 mi je recimo dosti bolj pri srcu.

In ja, znam napisat normaln post v ne-audi temo, zanima me bolj če se znaš ti ne-obesit na vsako mnenje ki ga imam
Slika

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Sr apr 09, 2008 11:53 am

Dejch je napisal/-a:Alternativa GT-R je lahko Corvetta Z06. :)

:lol:

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Sr apr 09, 2008 12:00 pm

RR je napisal/-a:

Alternativa GT-Ru sem js s sestrinim puntom, 1.2(65km)

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Sr apr 09, 2008 12:33 pm

snikerson je napisal/-a:
RR je napisal/-a:

To naj bi bilo smešno... al kako?

faceless
Nov uporabnik

Napisal/-a faceless Sr apr 09, 2008 12:55 pm

RR je napisal/-a:

Predvsem mi je carsko od nissana, da ma j***a dat ven tak serijski avto. Se pravi avto ki ga lahko kupi in vozi tudi normalen zemljan. Ena cist skromna tovarnica, ki dela predvsem cenovno dosegljive avtomobile izda tako zver. Pove dosti o skriti dobri mehaniki, premisljenosti, izkusnjah, produkcijski naprednosti itd. Ne pa tako kot ene tovarne ki samo opletajo z marketinskimi lazmi, triki in zlepljenimi neserijskimi izdelki, ki naj bi bili "ponos njihovega uveljavljenega sportnega imena". ;)

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Sr apr 09, 2008 1:38 pm

Pavel_P je napisal/-a:
snikerson je napisal/-a:
RR je napisal/-a:

To naj bi bilo smešno... al kako?

Sarkazem stric, sarkazem!

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Sr apr 09, 2008 1:49 pm

snikerson je napisal/-a:Sarkazem stric, sarkazem!

Sory, sem narobe razumel, ker veliko na a.com bi jih tole skoraj resno mislilo :D

faceless je napisal/-a:
RR je napisal/-a:

Predvsem mi je carsko od nissana, da ma j***a dat ven tak serijski avto. Se pravi avto ki ga lahko kupi in vozi tudi normalen zemljan. Ena cist skromna tovarnica, ki dela predvsem cenovno dosegljive avtomobile izda tako zver. Pove dosti o skriti dobri mehaniki, premisljenosti, izkusnjah, produkcijski naprednosti itd. Ne pa tako kot ene tovarne ki samo opletajo z marketinskimi lazmi, triki in zlepljenimi neserijskimi izdelki, ki naj bi bili "ponos njihovega uveljavljenega sportnega imena". ;)

Lepo povedano :tomidelej:

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Sr apr 09, 2008 1:53 pm

@Pavel_P ni pene :D :D

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr apr 09, 2008 6:39 pm

Dobr ne vem kaj je tok smešnega, ampak Z06 je konkurencn in pika. Ni all elektronik, ampak bol mehanik. Zadeva je hitra, pocen in dela. 8)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr apr 09, 2008 6:51 pm

Dejch je napisal/-a:Dobr ne vem kaj je tok smešnega, ampak Z06 je konkurencn in pika. Ni all elektronik, ampak bol mehanik. Zadeva je hitra, pocen in dela. 8)

.do naslednjega ovinka. So ga testirali tu na best motoring; pa ne proti GT-R in je zadeva pošteno plesala. Tudi na stezi se je pokazal bolj v ozadju. Ni to prava konkurenca.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr apr 09, 2008 9:53 pm

Da se ne pogovarjamo o tem, da so pri tistem famoznem krogu od GT-Rja, gume ki jih j evatomobil uporabljal še vedno javna tajna in da so končno ravnino čisto slučajno pozabili celotno merit. Torej začeli so meritev na enem koncu, cilj pa so postavili na drugem koncu ;)

Zgolj marketing skrbi za kao superiornost novega nissana, dejanski podatki pa kažejo, da je težka krava za katero je zelo malo verjetno, da bo hitrejši od raznih lahkih pol dirkalnih verzij Porschejev ter raznih Superlager in Scuderij iz okolice Modene.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr apr 09, 2008 9:54 pm

INFINITI je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Dobr ne vem kaj je tok smešnega, ampak Z06 je konkurencn in pika. Ni all elektronik, ampak bol mehanik. Zadeva je hitra, pocen in dela. 8)

.do naslednjega ovinka. So ga testirali tu na best motoring; pa ne proti GT-R in je zadeva pošteno plesala. Tudi na stezi se je pokazal bolj v ozadju. Ni to prava konkurenca.

Ravno zaradi takih testov je tako tezko jemat BM resno. Par testov s tujimi proizvajalci in ves, da bo zmagu avto s 150KM manj na progi kokr je Twin Ring Motegi, ki je prakticno sestavljen iz dolgih ravnin, ter direktnih ovinkov. Sploh pa Z06, ki je dragulj za svoj denar in trd k svina, ter neprimeren za normalno voznjo, bodo na BM govoril, da ni natweekan kokr treba. ;) Sicer pa GT-R je malce prevelik Hype, mislm da bi se od Nissana blo treba naucit kako pihat na dušco. Iz tega avto so dobesedno naredil mit, se predn je prakticno mogoce avto kupt. Dobra marketinška poteza, saj zdaj se predn je sploh preverjen ljudje vrjamejo, da je neki space shuttle z nezemljansko tehnologijo. :roll: Nism vidu niti 10% tok reklame za GT2 ali 430 Scuderio, pa nista nic manj impresivna, verjetno sta še bolj.
Super avto je GT-R sam tale Hype, ti ga pa prow zagab, ker je totalno zapretiravan v vseh pogledih.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost