Ja je zgodba za novo temo in se popolnoma strinjam s tabo.Čeprav se bodo našli nekateri ki bodo rekli da smo samo "fouš" Volkswagnu.Bi pa jaz že napovedal da bo naslednje leto zmagala nova Jetta.esem je napisal/-a:Zgodba za novo temo?
Ja je zgodba za novo temo in se popolnoma strinjam s tabo.Čeprav se bodo našli nekateri ki bodo rekli da smo samo "fouš" Volkswagnu.Bi pa jaz že napovedal da bo naslednje leto zmagala nova Jetta.esem je napisal/-a:Zgodba za novo temo?
Če boš pogledal na avto net je precej testnih Passatov(naštel sem jih 17esem je napisal/-a:Morda še - komu so bili prodani prvi Passati - večinoma posameznikom ali uslužbencem zastopnika oz povezanim firmam (npr rent-a-car, taxi, "enodnevne" registracije...)?
esem je napisal/-a:
Ne pozabimo - zadaj niso majhni denarji. Če (samo) zaradi tega naziva (Slo avto leta) - tudi s pomočjo solidnega marketinga - prodajo v dveh letih 500 Passatov več (letos so upali na 1100 avtov), je to najmanj 10 milijonov evrov, ki kanejo v žep VW-ju namesto konkurenci. Dovolj denarja, da je tak milo rečeno dvomljiv izbor možna snov za Gorana Klemenčiča?
Tudi pri Giulieti je vprašanje če so jih prodali 50,prav tako Audijev kisem jih na avto netu naštel testnih okoli 15zany je napisal/-a: če pa o številkah, pa krepko dvomim da je giulieta dosegla prodajo 50 primerkov ?
W|zz je napisal/-a:Oh zarote zarote..
Sej so bralci tudi passatu največ točk namenili. Imo so vsi bralci podkupljeni.
In če je pri ljudeh vw izgled dokaj priljubljen in se pač nimajo želje neki ven metat in pozornost vzbujat zaradi oblike, potem je pač tako splošno mnenje, da je dost všečen, pa se lah fashion fagi žrete kolikor hočete..
Sej mi je osebno vseeno za passata in ne dam roke v ogenj da popolnoma vse štima, sam itak je vedno ista zgodba, pa tolk enga začudenja pa pritožb, ko vw zmaga. Potem pa na enmu testu scirocco premaga focusa rs, na best motoringu premaga lancerja in imprezo, na top gear in fifth gear je golf avto leta, očitno so po celem svetu podkupljeni vsi, tle pri nas se pa potem čudi folk, ko je golf avto leta v državi, kjer ta avto splooh ni zelo priljubljen. Res čudno. S passatom je pa letos spet podobna zgodba...
Pri evropskihavtomobilih lete prepričljivo vodiFiat z 9 avtomobili sledi Renault z 6 VW p ima le 2 avtomobila med evropski avto leta.carloabarth je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Oh zarote zarote..
Sej so bralci tudi passatu največ točk namenili. Imo so vsi bralci podkupljeni.
In če je pri ljudeh vw izgled dokaj priljubljen in se pač nimajo želje neki ven metat in pozornost vzbujat zaradi oblike, potem je pač tako splošno mnenje, da je dost všečen, pa se lah fashion fagi žrete kolikor hočete..
Sej mi je osebno vseeno za passata in ne dam roke v ogenj da popolnoma vse štima, sam itak je vedno ista zgodba, pa tolk enga začudenja pa pritožb, ko vw zmaga. Potem pa na enmu testu scirocco premaga focusa rs, na best motoringu premaga lancerja in imprezo, na top gear in fifth gear je golf avto leta, očitno so po celem svetu podkupljeni vsi, tle pri nas se pa potem čudi folk, ko je golf avto leta v državi, kjer ta avto splooh ni zelo priljubljen. Res čudno. S passatom je pa letos spet podobna zgodba...
Zanimivo med nominiranci za evropski avto leta 2011 ga pa ni, so pa bili trije iz seznama za slovenski avto leta (alfa, opel in pa citroen).
GTI 211 je napisal/-a:itak da je nekaj narobe, če je že 3 zapored zmagal VW. Je pač lep in tako meni večina sodelujočih
. Kaj moremo
drugo leto bo pa zmago odnesla JETTA![]()
W|zz je napisal/-a:Js ne vem kaj se tok na to komisijo obešate. Jaz bi komisiji dal še manjši pomen. A je naslov slučajno Najboljši avto leta po strokovnem mnenju? Ali pa Najbolj nov avto leta? Al pa Najbolj dostopen avto leta? Mislim, da ne. Naslov je Slovenski avto leta, torej nekaj, kar bo ustrezalo željam Slovencev in kar bo predstavljalo javno mnenje. In kater avto je zmagal v glasovanju bralcev? Passat. Prebivalci, bralci, "mi", smo izglasovali passata. Ne vem zakaj je potrebno tolk neki nergat, če je pa tudi večina Slovencev pri glasovanju za Slovenski avto leta pač takega mnenja..
Jerch_ je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Js ne vem kaj se tok na to komisijo obešate. Jaz bi komisiji dal še manjši pomen. A je naslov slučajno Najboljši avto leta po strokovnem mnenju? Ali pa Najbolj nov avto leta? Al pa Najbolj dostopen avto leta? Mislim, da ne. Naslov je Slovenski avto leta, torej nekaj, kar bo ustrezalo željam Slovencev in kar bo predstavljalo javno mnenje. In kater avto je zmagal v glasovanju bralcev? Passat. Prebivalci, bralci, "mi", smo izglasovali passata. Ne vem zakaj je potrebno tolk neki nergat, če je pa tudi večina Slovencev pri glasovanju za Slovenski avto leta pač takega mnenja..
že dejstvo, da ncap ni opravljal testov, ker gre za enak avto kot 2005 3C model, pove nekaj.. nisem rekel pa, da je bil 3C slab avto.
veste kaj me čudi.. kako to, da ni zmagal seat EXEO, ko je prišel ven? Veš kaj se mi zdi W|zz... da ga je večina Slovencev pri glasovanju zamenjala za starega A4
GTI 211 je napisal/-a:itak da je nekaj narobe, če je že 3 zapored zmagal VW. Je pač lep in tako meni večina sodelujočih
. Kaj moremo
drugo leto bo pa zmago odnesla JETTA![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost