Marek_ je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Zelo všeč mi je, da so se oblikovanja lotili na podoben način kot pri novem A3. Na prvi pogled me je mogoče malo razočaral, ampak potem sem se lotil ogledovanja detajlov, ki so super. Recimo liniji na sprednji havbi sta izbočeni v špico, lok nad vrati je vbočen, zadnje luči gledajo nekoliko ven v primerjavi z zgornjim delom havbe, spodnja linija vrat in pragi so lepo oblikovani... en kup diskretnih detajlov, ki se v živo ob "prelivanju" svetlobe po moje združijo v prepričljivo celoto.
Notranjost pa prej spominja na kakšnega večjega Audija, kot na avtomobil tega razreda.
P.S.: Če že primerjate s petico (ćeprav ne vem zakaj takšna "hvala", pa jo vozim), je dizajn sedmice za moje pojme na popolnoma drugem nivoju.
Res je, detajli so res lepo oblikovani, ampak vseeno mi od spredaj deluje popolnoma ponesrečeno. Pokrov motorja pada zelo nizko s čemer so hoteli doseči bolj dinamično obliko, problem je, da je ravno tako visok kot je bil prej in ob pogledu od spredaj velik del zavzema pokrov motorja kar ga naredi podobnega monovolumnu oz. nekaj vmes.
Kar se notranjosti tiče, ni pripomb, vendar se mi ne zdi tako brezkonkurenčna. Še posebej, ker je na fotogorafijah highline izvedba, ki je v enakem cenovnem rangu kot DS4.
http://www.lincah.com/wp-content/upload ... r-View.jpg
lejte, deca draga... vsaj kar se oblikovanja zunanjosti tiče, je tole "minimalistična šolska učna ura"!
za VSO eleganco, ki jo (če jo -bom sodil, ko ga vidim v živo) premore, se mora zahvalit temu, o čemer piše Tommy! oziroma, nedvomno gospodu da Silvi! če je ta gospod v čem dober, je dober točno v tem: s par minimalistično izčiščenimi in elegantnimi potezami zelo nevsiljivo dat avtu vsaj malo aristokratskeg karakterja, če ju že v osnovi ne premore!
problem je preprosto v tem, da ju Golf že v osnovi ne premore! ne kakega posebnega karakterja, ne elegance! in če ne bi meli da Silve oziroma, če bi švabeki to "delali sami", bi ta nova" vozilica" mela približno tako "navdahnjen" in "šarmanten" izgled, kot tisti brezobličnež od "trojke" ali oni napihnjeni "barbapapa" od "petice".... da Golfa+ niti ne omenjamo!