pskoda je napisal/-a:Ne vem kdo govori, ampak vedno se omenja mazda in premium
Nemci na žalost imajo prevlado ne glede kaj delajo () na našem trgu, kar se lepo vidi če se malo zapelješ po naših prelepih cestah
Dizli bodo še kar nekaj let in ko bodo šli v pozabo bodo šli tudi bencinarji oz vsi na notranje izgorevanje
spektr je napisal/-a:
Itak bodo pa čez n let dizli šli v pozabo...
pskoda je napisal/-a:Jaz pač imam tak mišljenje in tudi sem med tistimi 5% ali kolikor že praviš, čeprav osebno mislim, da je nas dosti več.
Da nima neka znamka v ponudbi več kot 150hp dizla je sramota, ker jih stane toćno en drekk.
Še recimo 7 let stara lacia delta je imela v ponudbi 1.9 190hp dizla
pskoda je napisal/-a:Jaz pač imam tak mišljenje in tudi sem med tistimi 5% ali kolikor že praviš, čeprav osebno mislim, da je nas dosti več.
Da nima neka znamka v ponudbi več kot 150hp dizla je sramota, ker jih stane toćno en drekk.
Še recimo 7 let stara lacia delta je imela v ponudbi 1.9 190hp dizla
pskoda je napisal/-a:Kolikor jaz vem ima mazda 2.2 dizel motor z 380Nm in ne 2.0
Mazdin 2.2 motor razvije samo 175hp, vwjev 2.0 tdi pa 240hp in da ne govorim o auto menjalnikih kjer je mazda katastrofa na žalost in zvočno izolacijo, ki je sploh katastrofa
Mazda se bo morala zelo trudit, da bo prišla v premium razred, ker trenutno so samo cene premium
ps.: vsi so podlegli turbinam in tudi mazda bo prej kot slej oz kolikor jaz vem bodo že naslednji modeli imeli tudi bencinarji turbo.
ps1.: ne me narobe razumet. Nisem privrženec nobene znamke in tudi nobene ne zagovarjam. Vse imajo + in -
tomzzi je napisal/-a:A se pri Mazdi dobi kaj popusta?
Kaj pa cene servisev za Mazdo 3 G120 recimo? Me zanima če ima kdo podatke iz prve roke.
tomzzi je napisal/-a:A se pri Mazdi dobi kaj popusta?
Kaj pa cene servisev za Mazdo 3 G120 recimo? Me zanima če ima kdo podatke iz prve roke.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost