esem je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:Mojster Miha je napisal/-a:... tako kot niso strokovnjaki pogoj, da bo vrednotenje kakovostno

ok, naj ti bo... ni nujno, je pa zelo verjetno, da bo kakovostno. v vsakem primeru, pa bo vrednotenje veliko kompletnejše in bolj strokovno, če ga bodo opravili strokovnjaki, kot pa če se o "okusu" na enem "zakotnem forumu prereka tak trop jolbetov", kot smo mi...

:P
Spet zgolj tvoje mnenje - nič manj, nič več
Moje mnenje - lahko bi rekel tudi
osebne izkušnje so drugačne
V
določenih primerih bi jim brez kančka slabe vesti rekel "strokovnjaki"
LP
Ti govoriš o nekaj izjemah in potem posplošuješ ali kaj?
Kaj potem misliš o tem? Po tvojih besedah se torej ne strinjaš niti s tem?
drugmirko je napisal/-a:a pol so po tvoje Henry Fisker, Donato Coco, Murat Gunak, Henry Loyd, Patrick LeQuement, Ken Okuyama, Nakamura, Pininfarina, Bertone, Giugiaro... ajde Lešnik in vsi ostali ki so končali šole kot so Royal college of Art in podobne... en sam samcat trop samooklicanih kvazistrokovnjakov, ki ne počnejo nič drugega (in o vsem skupej tudi nič ne vejo), kot da obračajo besede? in na vseh teh silnih šolah za oblikovanje ne učijo nič drugega, kot to, kako čimbolj prepričljivo pametovat o nečem o čemer nimaš pojma.....
....verjetno je pa najboljše reč nič! :P
Že drugmirko je "zašel" (z nekaj primeri) izven debate - zato tak odgovor.
Osebne izkušnje (bolje rečeno družinske) so s področja gradbeništva - to kar delajo naši strokovnjaki meni enostavno ni všeč - pa lahko imajo s tega področja ne vem kakšno silno izobrazbo. Poznam nekaj praktičnih primerov, kjer je po izobrazbi čisto običajni zidar (seveda primerno talentiran, razgledan, sposoben ... ) naredil hišo (pa še nekaj "zadev") veliko bolje kot strokovnjaki - bila je (in je v veliki meri še danes) pravi AVANTIME.
In iz te prakse lahko potrdim - da so tisti strokovnjaki kot pravi drugmirko "trop jobletov" ali če uporabim besede f.taunus-a "trop samooklicanih kvazistrokovnjakov" ali kakršno koli besedo hočeš
Lahko bi rekel besedo dve tudi s področja, ki ga ti navajaš - ampak mislim, da je bolje, da v ta namen odpremo novo temo pa tam "vžgemo" debato. Kot "vidim" si imamo veliko za povedat
LP