drugmirko je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a: [HAHA... zdj si nas pa preprical... kot 1., majo v wrc-ju avti 90% komponent identicnih in dirke zmagujejo predvsem nastavitve, gume, soferji.. kot 2. od teh avtov ki si jih nastel noben ni ravno nevem kasna legenda.
(Xandrej to kok je mela 2.0 xantia konjev je pa res dobr argument.. Mitsubishi je mel takrat NA 1.6 masino k je bla za skor 30% mocnejsa od citroenove (pa ne pozabit alfe, bmwja...))
Citroen pac ni sportn avto.. zdj je samo se uprasanje ce je udobn res tok bol kot drugi al spi na stari slavi....
čakej, čakej.... kaj si to htel reč? da majo avtomobili v WRCju MED SABO 90% enakih sestavnih delov???? torej, po tvoje ma WRC Xsara 90% enakih sestavnih delov kot recimo Mitsubishi al pa Škoda? moram reč, da kej tak bebavega še nisem slišal!!! mogoče majo 90% enakih sestavnih delov z istoimenskim serijskim avtomobilom, ki ga lahko kupiš v trgovini! še Peugeot 307 WRC, ki je koncernski avto nima 90% istih sestavnih delov kot Xsara WRC!
se pa opravičujem, če sem te narobe razumel :P .
drugače se pa strinjam! navkljub trikratni zaporedni zmagi ZXa na Paris-Dakarju, WRC rasturačini zadnjih let, zmagam Xsare kit car nad WRC konkurenco v letih pred uradnim vstopom v WRC in zmagam DSa in SMa na rallyih v debeli preteklosti, Citroenovi avti niso športni avti! majo tu pa tam kak urnebesni hot hatc, kot je bil AX GTI al pa Saxo VTS, pa kej takega, kot sta Xsara VTS in C4 VTS.... niso pa nigdar načrtno delali na tem imageu in nimajo modela, ki bi ta sloves nosu! ni avta srednjega razreda izključno podrejenega športnim karakteristikam, kot so M3, Alfine GTAjke, S4, Lancerji EVO, Impreze WRX....
tudi tale Xantia Activa je bla bolj namenjena športnemu UDOBJU! to si lahko pogledate na onih slalom slikicah zgorej... poglejte koliko bolj modeli v Golfu, pri ENAKI hitrosti na ISTI progi "polagajo" ovinek, kot pa v Xsantiji!!!! aktivno podvozje so v XMa, Xantio, C5 in v bodoči C6 vtaknili IZKLJUČNO zaradi udobne in varne vožnje. da pa se zaradi tega da v kak ovinek bolj prtisnit, je pa sam dobrodošel stranski učinek :P !
Spyker je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Samo tisti najbolj zagreti Citroenovci bi izbrali raje C6. Vsaj po večini. Mojemnenje.
Sam nisem zagret citroenovc, pa bi vseen mel rajši C6 kot pa A6 ki ga ima že vsak tretji privatnik. Pa še ukradu mi ga ne bo noben.
Noben ti ga ne bo ukradu? Seveda da ti ga bo, če bo vedel da je avto vreden 15 mio sit (oziroma kolikor pač že je). Če je vreden tok kot Audi mu pomen ravn tok kot če bi ukradu A6 al pa C6, cena je ista. Le da je povpraševanje po A6 večje kot po C6, to je pa res.
No sej drgač sem pa napisal da je tako samo moje mnenjeŠe vedno mislm da bo C6 pri Citroenu totalna polomija...lahko samo upamo da ne bo
Samotar je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Samo tisti najbolj zagreti Citroenovci bi izbrali raje C6. Vsaj po večini. Mojemnenje.
Sam nisem zagret citroenovc, pa bi vseen mel rajši C6 kot pa A6 ki ga ima že vsak tretji privatnik. Pa še ukradu mi ga ne bo noben.
Noben ti ga ne bo ukradu? Seveda da ti ga bo, če bo vedel da je avto vreden 15 mio sit (oziroma kolikor pač že je). Če je vreden tok kot Audi mu pomen ravn tok kot če bi ukradu A6 al pa C6, cena je ista. Le da je povpraševanje po A6 večje kot po C6, to je pa res.
No sej drgač sem pa napisal da je tako samo moje mnenjeŠe vedno mislm da bo C6 pri Citroenu totalna polomija...lahko samo upamo da ne bo
Lej Saabi tut niso glih pocen, pa kakšen je procent ukradenih proti audiju ?
HajdukS je napisal/-a:Kot 1. je saabov neprimerno manj, c6k bo tut bol malo in take avte ni smotrno krast ker je velka moznost da te dobijo...
kot2. na bosanskem/črnogorskem/albanskem... trgu je trenutno veliko vecje povprasevanje po mercedesih audijih in vw.
Walker_P je napisal/-a:Evo folk ce se niste zasledili ga Cirac ze ima. Ce pa kerga kej vec zanima nej pa na citroenov forum pogleda!!! Upam da bo kmal pr nas v prodaji. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Citroenar je napisal/-a:mgas XLR je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Ja mojemu sosedu pa je včeraj na A4 mašina zaribala 1.6 z 56 000 prevoženimi. Toliko o tem (redni servisi na pooblaščenem servisu)... Kaj se je komu pokvarilo be bedasto pisat... Ker nepokvarljivega avtomobila še niso naredili, ko ga pa bodo pa ga kupim pa če je made by avganistan mi je čisto vseeno.
Nekateri nekaj pluvajo pa sploh stvari od blizu niso videli. Glede športnosti in Hydravlike: Pridite pubeci pa idite kaki ovinek proti kaki Xantiji Activi ali Hydro activi pa bote se naprej pogovarjali... Samo en kratki tes proti dojčland uber ales. Dalje pa menda nebom rabil...
enaka hitrost enak ovinek
Zaključek
Tolko glede športnosti in lehi hidravličarja.
TO KAR KAŽETA SLIKI ŠE NI NUJNO DOKAZANO GLEDE TEH SLIK JA MOŽNIH TISOČ RAZLAG nPR: AMONTIZERJI ZRABLJENI GUMI "FOTOMONTAŽA" MOŽNI STA LE DVE STVARI DA JE RES ALI DA NI
Zakaj bi bili izrabljeni mortizerji znucane gume itd če sta oba avtomobila novega iz trgovine.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zakaj bi pa potl delal primerjave XANTIA in golf
![]()
![]()
![]()
Na internetu obstajajo tudi dokazi in posnetki primerjav med Golfom in XANTIO![]()
BMW Motorsport je napisal/-a: Človek, pa ti primerjaš to s VW!! To je še veš kolk daleč od vrhunca nemške avtomobilske industrije... Citroen je pa kao en najhujših francozov. Sploh pa je golf en najbol precenjenih avtov to pa ja veš.
Sh3bO je napisal/-a:Eno stvar sem že sam ugotovil. To kar pišejo angleži ne verjamem nič. Od raznih motorevij in oddaj. Mislim da je nemogoče, da bi se audi toliko nagnil, xantia pa pri isti hitrosti v isti ovinek skoraj nič. Lepo vas prosim... To je tak nonsens da mi gre kar na smeh.
Sh3bO je napisal/-a:Eno stvar sem že sam ugotovil. To kar pišejo angleži ne verjamem nič. Od raznih motorevij in oddaj. Mislim da je nemogoče, da bi se audi toliko nagnil, xantia pa pri isti hitrosti v isti ovinek skoraj nič. Lepo vas prosim... To je tak nonsens da mi gre kar na smeh.
drugmirko je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a: Človek, pa ti primerjaš to s VW!! To je še veš kolk daleč od vrhunca nemške avtomobilske industrije... Citroen je pa kao en najhujših francozov. Sploh pa je golf en najbol precenjenih avtov to pa ja veš.
na, evo še tebi, ker je link ene tri strani nazaj.... tu je ne primerjajo z Golfom, ampak z ubervozeki enakega razreda:
http://www.citroen.mb.ca/Documents/Car/1.html
simpatično in objektivno, sedem strani dolgo in z vsemi tehnikalijami opremljeno branje izpod peres neprizadetih angležev
edit:sem šele zdej opazu, da sem takrat namesto tega linka nalimal url slike Suzukijeve Vitare :P . se opravičujem, če je kdo sredi oštre debate mislu, da se delam norca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov