Gosic je napisal/-a:No, imajo pa v Citju razstavljeno tudi veličastno Opel Insignio. Ko sem se vsedel vanj, sem imel placa nad glavo točno za en moj prst. Verjetno bi se moral jit ostričt. Ko sem izstopal, sem se še zabil v n. ogledalo. Je pa zanimivo, da sem imel pri optimi nad glavo prostora kolikor češ. Visok pa sem 190cm.
Sumim da po uvodnem motorju, pride cena, nato armatura.. Ja čas je za prostornost. Kaj bo naslednje? Verjetno Nexen gume.
zany je napisal/-a:Vse lepo in prav ampak....tukaj pa so včasih pretirana ogorčenja ko nekdo kakšno besedo reče čez kio
odprti clio je napisal/-a:@King1 - malenkost
Gosic, nisem cisto proti tebi veš. Že pri Laguni se lahko ustaviva, ker sem prepričan, da je nekonkurenčna v tem segmentu - in Optimi in i40 in Insignii. Žal pa je Rio po mojem mnenju za določenimi modeli; se v svojem cliu veliko bolje počutim. Pa sem resno razmišljal o menjavi za Ria 1.4 16V luxury, samo bom raje počakal na clia IV - sploh pa za tisto ceno. Tisti popust tud za tank goriva ni...
PS: sem pa danes imel poun kufer hvalospevov VW...
odprti clio je napisal/-a:
PS: sem pa danes imel poun kufer hvalospevov VW...
odprti clio je napisal/-a:Sem ja - se je tebi oče smejal, ko si se usedel na zadnji sedež?
mirkos je napisal/-a:Jutri imam probno vožnjo, pa bom nalašč vprašal prodajalca katero ML je avto? 99,9% sem da bo rekel, da je absolutno ML 2012
AudiFreak je napisal/-a:mirkos je napisal/-a:Jutri imam probno vožnjo, pa bom nalašč vprašal prodajalca katero ML je avto? 99,9% sem da bo rekel, da je absolutno ML 2012
Letnik 2012 ne more biti, modelno leto pa je lahko 2012 ali kak je s tem?
Polo78 je napisal/-a:AudiFreak je napisal/-a:mirkos je napisal/-a:Jutri imam probno vožnjo, pa bom nalašč vprašal prodajalca katero ML je avto? 99,9% sem da bo rekel, da je absolutno ML 2012
Letnik 2012 ne more biti, modelno leto pa je lahko 2012 ali kak je s tem?
Točno tako.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov