drugmirko je napisal/-a:e, čakte malo... one ma 180 konjev in je čistokrvni hot hatch. nekej takega, kot recimo Mini Cooper S ali Clio RS. cene takih avtov se gibljejo med 20 in 25k evri, odvisno od opreme, moči in tega, kolko si lahko posamezna fabrika špoga zahtevat zanj. kaj se zdej čudite če bo ta 24 jurjev... sicer ni najmočnejši od teh malih "paglavcev" ampak na koncu koncev ni niti plešast! in sedemstopenjski DSG je tudi vreden kakega jurja...
jaz bi za ta denar sicer rajši vzel Minija al pa Cliota. oba sta carska avta! in tudi tale Polo je najbrž tudi....mam pa probem s Polovo notranjostjo. zgleda mi prbližno tak zabavna in privlačna kot kak srednješolski laboratorij za kemijo, z debelo učitlco in poln mozolastih štreberjev
drugmirko je napisal/-a:jaz bi za ta denar sicer rajši vzel Minija al pa Cliota. oba sta carska avta! in tudi tale Polo je najbrž tudi....mam pa probem s Polovo notranjostjo. zgleda mi prbližno tak zabavna in privlačna kot kak srednješolski laboratorij za kemijo, z debelo učitlco in poln mozolastih štreberjev
207cc je napisal/-a:Mislm da je cena okol 21.500-22.000 € za tegale GTI-ja čist realna
KONKURENCA:
Clio RS -> 20,120€
Corsa OPC -> 21,500 €
207 RC > 19,400 €
Mini CooperS -> 23,300 €
Oblika je tako in tako relativna in nima smisla diskutirat kater je lepši
Pa ne glejte (eni) samo na številke v smislu kako se Polo 1.4 180KM lahko kosa z 2.0 200KM Cliotam........ 0-100 recimo je pr obeh 6.9s
Tko da po mojem mnenju je avto čist konkurenčen pa tut cena je tm k je bla za prčakvat (po moje no)
rok46 je napisal/-a:Clio RS...
podvozje CUP, 17 col feltne... cena: 17.724 evrov za tolko ga dobiš če veš kje iskat in če se kej znajdeš, cena brez recarotov je 16.950 evrov! tolko o ceni cliota!
za dobra 2k evrov več od polota, dobiš megana RS-a s CUP paketom!
mislm da ni potrebno nič več dodajat in razglablat o ceni
In koliko od vas super-duper internetnih d(i)rkačev je že peljalo kakšen močnejši avto z DSG menjalnikom...po komentarjih sodeč očitno (še) nihče?!pskoda je napisal/-a:Moje mišljenje je zelo podobno lexer-ju vglavnem v vsem sploh v DSG-ju ki ne paše zraven in veliko večji adrenalin dosežeš z ročnim menjalnikom, z DSG-jem je čista tuga samo na gas tiščiš in to je to, za moje pojme je to babji avto
Ne, da si ga ne upajo narediti ampak tak "zadržan" design naredijo z razlogom, ker to njihovi kupci ne samo pričakujejo ampak tudi želijo! Nekateri imajo raje prikrit športni design, kot pa ricer dirkalnike z ogromnimi spojlerji...ampak očitno to marsikdo na tem forumu še vedno ne more dojeti?!pskoda je napisal/-a:Pri VW mi gre najbolj na živce, ker se ne upajo naredit bolj razgiban avto oz obliko, dizajn.
Tattoo- je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:Clio RS...
podvozje CUP, 17 col feltne... cena: 17.724 evrov za tolko ga dobiš če veš kje iskat in če se kej znajdeš, cena brez recarotov je 16.950 evrov! tolko o ceni cliota!
za dobra 2k evrov več od polota, dobiš megana RS-a s CUP paketom!
mislm da ni potrebno nič več dodajat in razglablat o ceni
Še dobro, da primerjaš AKCIJSKO ceno za Cliota RS s POLNO ceno po ceniku za Polota GTI...da o tem, da je to NEMŠKA cena niti ne govorim!![]()
Nekateri ste res tako pametni, da vam že škoduje...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov