lukp je napisal/-a:Bral sem vzporedni test v Avtobildu VW Golf 1.4 TSI 160KM in Opel Astra 1.6 Turbo 180KM in je golf osvojil 1. mesto. Tako da, po tem sklepam da je Golf boljši. Nisem pa rekel da je Astra slaba. Drugače je več kot odlična ta nova Astra.
komaj čakam, čeprov ni dvoma da bo golf boljši.
hladni je napisal/-a:civic ja seveda...ni in ne bo nikoli.
Pač po slovenskem razmišljanju je armaturka super lepa in razgibana in zgleda kot igrišče, v premium avtih kot naprimer bmw in včasih celo nova a4 pa pravijo, da je pusta. WTF? Je pa čista kopija korejskih avtov ala kia,hyundai...celo chevrolet ima skoraj enako!In to vsaj mene strahotno odbija.
Zanemarimo slovenčke...na tujih trgih je važno, da je avto funkcionalen...in zato je golf na prvem mestu, ker dobi največ točk iz vidika prostornosti,funcionalnosti,preprostosti,stroških,vrednost rabljenega. Td ne vem kako bo s prodajo, namreč kakšnen gospod srednjih let je ziher ne bo kupil, mladi pa imajo vedno manj denarja. V Nemčiji se baje bojijo ople kupovat, ker ne vejo kaj sploh bo z samo tovarno. Pa nehajte se prepirat glede astre in golfa, ker vsakemu ugaja drugo. Tisti, ki začuti filozofijo vag koncerna, astre nikoli ne bo kupil. Zakaj že?
sašo5 je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a: Boljša od obeh je Honda Civic.
vrednost rabljenega
hladni je napisal/-a:celo chevrolet ima skoraj enako!In to vsaj mene strahotno odbija.
hladni je napisal/-a:Td ne vem kako bo s prodajo, namreč kakšnen gospod srednjih let je ziher ne bo kupil, mladi pa imajo vedno manj denarja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov