Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

lukp
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lukp Če nov 05, 2009 6:35 pm

Nova Astra pride v Slovenijo 15. Decembra :) komaj čakam, čeprov ni dvoma da bo golf boljši.

goranTNT
Novinec

Napisal/-a goranTNT Če nov 05, 2009 6:39 pm

Definiraj boljsi? Sploh ne vem, kako lahko to pisete, se preden je avto v prodaji ter brez, da bi vsaj avto vozili. Mamo pa res hude "eksperte" tukaj.

lukp
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lukp Če nov 05, 2009 6:52 pm

Bral sem vzporedni test v Avtobildu VW Golf 1.4 TSI 160KM in Opel Astra 1.6 Turbo 180KM in je golf osvojil 1. mesto. Tako da, po tem sklepam da je Golf boljši. Nisem pa rekel da je Astra slaba. Drugače je več kot odlična ta nova Astra.

goranTNT
Novinec

Napisal/-a goranTNT Če nov 05, 2009 8:10 pm

En test in to sploh WV-jevo usmerjen Autobild se ne pove nic. Cas bo povedal svoje.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Če nov 05, 2009 9:23 pm

goranTNT je napisal/-a:En test in to sploh WV-jevo usmerjen Autobild se ne pove nic. Cas bo povedal svoje.

Tako je čas bo povedal svoje. Sem pa prepričan, da bo takih testov veliko sploh zato, ker sta tako velika konkurenta.

lp

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Če nov 05, 2009 9:50 pm

lukp je napisal/-a:Bral sem vzporedni test v Avtobildu VW Golf 1.4 TSI 160KM in Opel Astra 1.6 Turbo 180KM in je golf osvojil 1. mesto. Tako da, po tem sklepam da je Golf boljši. Nisem pa rekel da je Astra slaba. Drugače je več kot odlična ta nova Astra.

nemška revija, VWju gre bolje, ima večji imiđ.. jasno da bo boljši v tem testu.:roll: Men so te nagrade še pred prodajo čisto brezveze, kajti čas bo pokazal ( koliko prodanih modelov, porodni problemi...). Notranjost pa ima za moje pojme tu mač gumbov :shock: , sicer je pa zelo všečna !!!

Uporabniški avatar
Northary
Nov uporabnik

Napisal/-a Northary Pe nov 06, 2009 11:10 am

Gosic se strinjam. Srednji del konzole mi je zelo lepo speljan samo res preveč gumbov "game boy" :lol:
Slika
Every day for us something new

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe nov 06, 2009 2:19 pm

Vidim, da večino moti št. gumbov na sredi armaturke. Na OF je nekdo napisal, da jih ima Astra H 32, nova Astra pa 37, ne vem pa, pri katerem radiu je štel (al pri običnem al pri navigacijskem).
Slika

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Pe nov 06, 2009 4:02 pm

Glede gumbov je tako, da je to stvar navade in osebnega okusa. Mene to ne moti tako zelo. V bistvu če pogledam na konzolo me estetsko sploh ne moti večje število gumbov. Glede samega upravljanja pa tudi ne more biti tako zelo zakomplicirano in je to stvar navade.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Pe nov 06, 2009 4:10 pm

Saj nepravim da je to lahko slabo, ampak šokiralo me je: toliko gumbov. Sama armatura mi je pa res bomba, ni dovgočasna, zanimiva in pa volan se mi zdi da je isti kot v insigni in res sede v roke :P Brm brm :D

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Pe nov 06, 2009 4:10 pm

ja saj gumbi niso tako velik problem, samo zakaj bi morali biti če je lahko vse rešeno kot ima BMW. Najležje je natlači polno gumbov in tako oblikovati nekaj kar bi bilo zahtevno, če jih nebi bilo

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe nov 06, 2009 5:07 pm

ker se je nekaterim zdelo preveč komplicirano (vsaj za upravljanje ventilacije)
Slika

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So nov 07, 2009 12:51 am

komaj čakam, čeprov ni dvoma da bo golf boljši.

V dveh zaporednih postih nabiješ res veliko felerjev. :clapclap :tomidelej:
1) kateri golf "bo" boljši. A Golf 7?
2) AutoBild je, grdo rečeno VWjev tovarniški magazin in njihove primerjave, še posebej v "Golfovem" razredu popolnoma irelevantne in nepomembne. Bo potrebno počakati na nek bolj objektiven test.
3) Boljša od obeh je Honda Civic. To pa zato ker sem jaz tako rekel (DrBild). :tomidelej:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So nov 07, 2009 9:47 am

Dr.M3 je napisal/-a: Boljša od obeh je Honda Civic. :tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 So nov 07, 2009 11:02 am

hladni je napisal/-a:civic ja seveda...ni in ne bo nikoli.
Pač po slovenskem razmišljanju je armaturka super lepa in razgibana in zgleda kot igrišče, v premium avtih kot naprimer bmw in včasih celo nova a4 pa pravijo, da je pusta. WTF? Je pa čista kopija korejskih avtov ala kia,hyundai...celo chevrolet ima skoraj enako!In to vsaj mene strahotno odbija.
Zanemarimo slovenčke...na tujih trgih je važno, da je avto funkcionalen...in zato je golf na prvem mestu, ker dobi največ točk iz vidika prostornosti,funcionalnosti,preprostosti,stroških,vrednost rabljenega. Td ne vem kako bo s prodajo, namreč kakšnen gospod srednjih let je ziher ne bo kupil, mladi pa imajo vedno manj denarja. V Nemčiji se baje bojijo ople kupovat, ker ne vejo kaj sploh bo z samo tovarno. Pa nehajte se prepirat glede astre in golfa, ker vsakemu ugaja drugo. Tisti, ki začuti filozofijo vag koncerna, astre nikoli ne bo kupil. Zakaj že? :lol:

In ta je kakšna?

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So nov 07, 2009 11:43 am

sašo5 je napisal/-a:
Dr.M3 je napisal/-a: Boljša od obeh je Honda Civic. :tomidelej:
Slika

Si debilček? Si se že peljal s Hondo Civic? Govorim za aktualni model? Kvaliteta je odlična. Saj vemo, da preziraš vse kar ni nemškega. Ampak prosim, umiri se malo ker izpadaš i****.

vrednost rabljenega

Seveda. Saj tudi za novega preplačaš to razliko. Na koncu si nekje na nuli. :P

hladni: astra G je bila itak feler. ;)

Mater ste odvratni VAG fanboyi (sašo, hladni...). NImate svojega foruma, kjer lahko drkate na znak VW? Je res treba tega Golfa ter Passate (nov je daleč od stare kvalitete mimogrede) in podobno povsod vlačit?

hladni: predvidevam da je tudi 2.0TDI s pokajočimi glavami in ostalimi problemi kvaliteta? Večina a4 tistega letnika pa ima ravno ta motor. Yes we can :P :clapclap Odlična filozofija. Potem so pa Renault 1.5dci bili gnoj. :roll: Tole sranje so pa v precenjena premium vozila vgrajevali pri VAGu ... filozofija nategovanja kvečjemu.

In da. Nova Astra bo boljša od Golfa. Logično. Gre za precej novejši model. In tudi Opel končno plava ponovno na površje.

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 So nov 07, 2009 11:54 am

Dejstvo je, da to kar danes dela VAG je v direktni kontradikciji z njihovih sloganom iz časov Golf 2 GTI ->"Not many things in your life are reliable as a Wolkswagen."

P.S. Tisti, ki ste goreči zagovorniki kvalitete in zanesljivosti VAG vozil očitno nikoli ne pogledate teme "Okvare in pomoč", glih sedaj je tema polna TDI problemov. Open your eyes.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So nov 07, 2009 12:05 pm

Vidim, da ste že začeli kdo je oh in sploh pa avta še zunaj ni. Res pa, da če malo spremljaš a.com vidiš, da nekateri res dlje od vw ne vidijo.
Prosim naj mi ne zamerijo nekateri uporabniki ampak tako poveličevanje ene znamke je res za v otroški vrtec, pa naj bo to vw, renault ali fiat. (samo primeri, da se kdo ne bo spotikal).
Kar pa se tiče uporabnika @hladni. V večini primerov (90 %) on pluva čez vw grupo in tukaj ne moremo mimo tega, da jih napol sovraži. Ali pa se motim.

Kar pa se tiče astra g (si jo lastim) pa lahko rečem, da glih polom ni bila ampak daleč daleč od bratove štirke, ki je mimo grede polna štiri leta starejša od moje opelice.
Kaj želim povedat: vrednost in kvaliteta se pokažeta šele po pretečeni določeni časovni dobi.

Še enkrat: ne sodimo prehitro kaj in kako bo ko bo! Na koncu pa moram še povedat, da vseeno mislim, da bo astra morala biti presneto dobra in kvalitetna ( v kar ne dvomim), da bo dosegla golfa. Ampak pustimo se presenetiti.

lp

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So nov 07, 2009 12:51 pm

1x za vselej: kdo je prvi vrinil H O N D O v temo o Astri :?: :?: :?:

debilček ali D E B I L :?: (prvi sem jaz, drugi se bo že prepoznal)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So nov 07, 2009 12:54 pm

hladni je napisal/-a:celo chevrolet ima skoraj enako!In to vsaj mene strahotno odbija.

A si mogoče pomislil, da gre za isti koncern!?

hladni je napisal/-a:Td ne vem kako bo s prodajo, namreč kakšnen gospod srednjih let je ziher ne bo kupil, mladi pa imajo vedno manj denarja.

No, s tem se ne bi strinjal. Mal poglej, kakšen folk (starostno) se vozi v Astrah H, pa boš videl. Veliko mladine pa se vozi v GTC-jkah.
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov