peroRS je napisal/-a:2012 so imeli pa bobne, to je res, tudi 105-konjska TSI in TDI (ve vem pa kaj je imel 1.4TSI).
Edino 1,4 tsi je imel od začetka proizvodnje rapida 4x diske.
peroRS je napisal/-a:2012 so imeli pa bobne, to je res, tudi 105-konjska TSI in TDI (ve vem pa kaj je imel 1.4TSI).
moj-avto je napisal/-a:Zdi sem mi da so motorji 1,2 nekam švoh za Octavijo?????????
Kaj menite vi????????
moj-avto je napisal/-a:Zdi sem mi da so motorji 1,2 nekam švoh za Octavijo?????????
Kaj menite vi????????
sonic je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Zdi sem mi da so motorji 1,2 nekam švoh za Octavijo?????????
Kaj menite vi????????
Pa si ga vozil? Jaz sem vozil Golfa 6 z motorjem 1.2 TSI (105 KM) in ti povem da nikakor ni prešvoh, je za vsakdanjo uporabo več kot dovolj, vsekakor na cesti opazno bolj suveren kot nekdanji atmosferski 1.6 bencinar.
In ker Golf 7 ter posledično najnovejša Octavia v tem kontekstu nista bistveno drugačna avta (rang teže/velikosti), bi moralo to biti več kot dovolj za osnovne potrebe.
Nikoli pa ne veš povsem zanesljivo, dokler ne testiraš.
srcnik je napisal/-a:86 konjsko verzijo se da čipat na 130 konjevKar je pa kljub majhni prostornini več kot dovolj
srcnik je napisal/-a:86 konjsko verzijo se da čipat na 130 konjevKar je pa kljub majhni prostornini več kot dovolj
Blinder je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Zdi sem mi da so motorji 1,2 nekam švoh za Octavijo?????????
Kaj menite vi????????
že 30 let se zmogljivosti motorja ne merijo z prostornino
moj-avto je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Zdi sem mi da so motorji 1,2 nekam švoh za Octavijo?????????
Kaj menite vi????????
že 30 let se zmogljivosti motorja ne merijo z prostornino
A prostornino uporabljajo samo za davke, takse, itd?
.com je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:86 konjsko verzijo se da čipat na 130 konjevKar je pa kljub majhni prostornini več kot dovolj
japajade... tako kot je pero napisal... vsi bi imeli iz 1.2 1000 konjev...
potem lahko jaz svojo 122km varianto čipnem na 230 komot![]()
![]()
moje mnenje... najbolj švoh motor(pa nima veze, ali je dizel ali bencinar) ni primeren ... in bi se ga izognil...
zmeraj je konjev premalo, nikdar preveč... vzameš lepo srednjo varianto, pa si miren pa ziher
divjak888 je napisal/-a:nedvomno je boljša kot golf gti, a najbolj verjetno se bo zataknilo pri ceni.
danatory je napisal/-a:Ne vem, če je kdo že omenil. Nova RS naj bi imela kot opcijo tudi 4x4.
divjak888 je napisal/-a:nedvomno je boljša kot golf gti, a najbolj verjetno se bo zataknilo pri ceni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov