maniaxxx je napisal/-a:Čist kot info ti povem, da je danedanes bolj kot ne pri vseh avtih podobno, tudi pri tako opevanem golfu ni nič boljše, ponekod celo slabše.
Kak I30 te pa zanima, mene je tudi zanimal, pa razen, da zdaj ne mislim še menjat avta mi je tudi predrag, dobim focusa za manj denarja pa je MENI OSEBNO boljši avto.
tomzzi je napisal/-a:@maniaxxx
Ja očitno je res tako. Tudi o Focusu slišim podobno. Saj to so malenkosti... Samo jezi me pa to kako določeni ljudje trdijo nekaj kar nikakor ni res. Res je potrebno avto fejst pregledat pa šele potem vidiš, da ni vse tako kot pravjo. In ravno to me je "razočaralo" in sem si potiho rekel... To je to? Tudi jaz bi moral zdaj dobro premislit kaj mi je najbolj pomembno in seštet pluse in minuse obeh preden bi se odločil za nakup/menjavo. V tem trenutku ne bi mogel rečt kot iz topa, da je pa res boljši avto in vreden menjave.
Je pa tudi res, da ni bila top oprema. Ampak dvomim, da je sama kvaliteta izdelave in plastike kaj drugačna od vstopnega modela. Dosti razlike najbrž da ni.
Glede na to, da sem imel slabe izkušnje z dizlom... Pa tej DPF filtri in podobno sr#nje sem razmišljal o bencinarju. Natančneje 1.6 120KM in opremo Comfort. Style je že skorajda brezveze, ker je polovica stvari noter katerih pa resnic na ljubo ne nucam. Je pa jurja dražji.
Saj po videnem me ni prepričal zaenkrat. Ga bo potrebno vozit.
@King1
Ja to sem tako na hitro opisal par plusov in minusov. Sem verjetno še kaj spustil.
Polo78 je napisal/-a:@tomzzi, dober opis avta, a pri ocenjevanju kvalitete izdelave je vendarle potrebno nekaj vedet: Ta se v največji meri pokaže med samo vožnjo in ne ko je avto v mirovanju (v salonu npr.). Namreč prav v vsakem avtu bo že ob zmernem dotiku plastika zaškripala pa naj bo to VW, Fiat, Mazda, Mercedes, Audi, Hyundai, Opel ali karkoli pač že. Plastika je pač plastika in ima svoje fizikalne zakonitosti, ne vem zakaj bi tu nekateri radi odkrivali toplo vodo?! Le sama vožnja pa bo šele pokazala kako je ta plastika sestavljena skupaj, ali je kvalitetno ali pa ni (prisotnost "čričkov", škripanja itd.). Zatorej pri dajanju tovrstnih zaključkov, je testna vožnja NUJNA!
Polo78 je napisal/-a:@tomzzi, dober opis avta, a pri ocenjevanju kvalitete izdelave je vendarle potrebno nekaj vedet: Ta se v največji meri pokaže med samo vožnjo in ne ko je avto v mirovanju (v salonu npr.). Namreč prav v vsakem avtu bo že ob zmernem dotiku plastika zaškripala pa naj bo to VW, Fiat, Mazda, Mercedes, Audi, Hyundai, Opel ali karkoli pač že. Plastika je pač plastika in ima svoje fizikalne zakonitosti, ne vem zakaj bi tu nekateri radi odkrivali toplo vodo?! Le sama vožnja pa bo šele pokazala kako je ta plastika sestavljena skupaj, ali je kvalitetno ali pa ni (prisotnost "čričkov", škripanja itd.). Zatorej pri dajanju tovrstnih zaključkov, je testna vožnja NUJNA!
~toMmy~ je napisal/-a:Zadnjič sem si podrobno ogledal notranjost in (na žalost) še vedno ergonomsko in/ali oblikovno zaostaja za evropskimi izdelki, če že ne zmoti slabo izpeljan sredinski naslon za roko ali pa "brezoseben" dizajn notranjosti, pa totalno pokvari vtis kakšno predpotopno stikalo, posebno tisto spredaj na lučki na stropu. Ne me narobe razumet, gre za odličen izdelek, le "dodane vrednosti" nima praktično nič.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov