don CONSIGLIO je napisal/-a:Dauče je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Dauče je napisal/-a:Don mi sam poveš (če veš) kako se im un auto salon fiatov v gorizi??
se mi zdi da auto...![]()
tnx
Aguzzoni...se mi zdi. V glavnem na Via Terza armata.
LP,
don CONSIGLIO
tnx Don![]()
drgač sm ga šu gleat v soboto in auto zgleda res bombastičnotako na zun kot not,edino razočaranje so zici (mnogo premehki oprema emotion,sport je najbrš druga pesm
) ,tesnte vožne pa majo sam ub petkih pa pondelkih??? tko da nism furu
![]()
cene so me pa tut presenetle v pozitivnem smislu,cena osnovnga modela je v it cca 10500eur,najačega jtd130 pa "samo" cca14700sam če ga v slo prpelš morš pa še 20% več plačat
kaj nism italjan
Običajno so cene novih Fiatov v Sloveniji nižje kot v domoviniObstajajo že primeri, ko so nekateri Italijani prišli kupit starga Puntota v Novo Gorico (je bla neka akcija). Se splača počakat.
Sej ni res, da je treba plačat 20 % več?
LP,
don CONSIGLIO
Tilen je napisal/-a:Se opravičujem malo za oftopic: kako pa je s prodajo rabljenih Puntov v Italijo? Se da iztržit kej več? Konkretno tale spodaj v podpisu...
Slash83 je napisal/-a:Btw: BMW Motorsport - je ta poznavalec oz. si ti poznavalec že na bilokaterem forumu pohvalil kateri avto ki NI BMW??
Pa če ti je avto tako grd, zakaj se potem tako obremenjuješ z njim in objavljaš tolko strokovnih postov?? Se bojiš konkurence iz Turina?
Drugače pa: če že München pol FC Bayern München-to je kvaliteta:)
BMW Motorsport je napisal/-a:Slash83 je napisal/-a:Btw: BMW Motorsport - je ta poznavalec oz. si ti poznavalec že na bilokaterem forumu pohvalil kateri avto ki NI BMW??
Pa če ti je avto tako grd, zakaj se potem tako obremenjuješ z njim in objavljaš tolko strokovnih postov?? Se bojiš konkurence iz Turina?
Drugače pa: če že München pol FC Bayern München-to je kvaliteta:)
Ti že veš... Keep on driving your F(ehler)I(n)A(llen)T(eilen).![]()
Ne res, kdaj pa vi low budget-car fani pohvalte kšn res kvalitetn avto ala BMW npr.??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov