ni, ni lepi moj.... tisto je bil fotošop NA OSNOVI Z17 Zoe koncepta! kar je pa nekej popolnoma drugega

... in kot je videt iz tapravih fotk niti ni tak grozno v temo brcnjen fotošop! generalno obliko in buhtlast sprednji del je zelo lepo nakazal! seveda, če odštejete oversized "dirkaške" elemente predimenzioniranih odbijačev inkolesnih odprtin! tisti za v trgovine bi mu znal bit še bolj podoben....
speedfight je napisal/-a:drugmirko pa pejt ti poslikat k si tuk "pametn"

Jst mam slike

Sam po pravic povedan si jih ne upam dat gor

Tko da si lahko tiho glede tega
HA! ziher da bom tiho ja.... slike si mel in jih nisi postal? kaj naj ti rečem.... podgurc zamusani!

? :P
pa še to ti lahko rečem.... če bi jaz živel pri fabriki bi jih tudi mel! pa tudi na netu bi končale!
ker se pa sam parkrat na leto tam mimo pelem v in iz rodne pripizdine, mi pa kej drugega kot vrat spahnt s poskusi, da bi kej vidu čez ograjo (na ktero so navezali še temnozeleno mrežo) na tistih tristo metrih ceste ni ratalo!
no, ampak nekej malega ti odpustimo, če si v revozu v službi! vsej direktno se s takimi stvarmi ni za zajebavat, še posebej, če si kej podpisal ali obljubil! bi blo neprofesionalno! če si pa doma v eni od hiš z druge strani ograje ti pa ne gine vsej forumsko ćebovanje za posedovanje in nedeljenje slikic teh "kačjih nog"!
a vi bratje po citroenu ne pretiravajte! zdej bo že vsak avto z napihnenimi blatniki in odrezano ritjo C2!? JOK! naš je lepši! in njegov največji čar je v tem, da tudi njegova tanajbl plešata verzija zgleda enko "hudkurčno", kot koncept, ki ga je napovedal (minus šank na strehi in 18 colske šlapice)! tukej žal najbž nebo tako!
Twingec pa ni slab! če bo taboljša "kupevna" verzija zgledala pol tak dobro kot tale koncept so zmagali!