Dr.M3: s tem da je bil model B6 popolnoma drugacen od B7 se strinjam... sej je tudi
vmes minilo 5let razvoja itd... no nekaj pa te bom popravil, da pa vseeno ni tako
drugacen (ne govorim o vizulanosti) pac pa o podvozju in tehniki... namrec oba imata
podobno zasnovo podvozja, ki se soupada s 6 generacijo.
Dobro Mactron poglej. Jaz sem vedno mislil, da je B7 samo facelift od B6 (ker tudi oglaševali so avto kot facelift). Notranjost je pri obeh praktično identična (po tem sem sklepal da je facelift, ker v nov model vedno vpeljejo novo dizajnirano notranjost). Če pa Audi ta dva priznava kot popolnoma ločena modela potem je bil pa "avto crap". 2 modela ki sta skupaj preživela 7 let proizvodnje (

), torej 3.5 leta na model... Ali pa je bil B6 že v štartu zastarel? Kot da bi letos dobili "novo" BMW 3er (ker so dobra tri leta od predstavitve)... Upam da je videti na kaj ciljam...
4 leta staremu modelu ne spremeniš zunanjega videza v popolnosti kr brezveze.

Očitno so pri Audiju menili, da je zadeva zastarela (pa še nova 3er pred vrati). Ali pa so še lovili svojo oblikovno identiteto.

. 4 leta staremu avtu pač ne spremeniš obliko brezveze. Ne zamerit Mactron ampak to so neke čisto vredu debate.
Razen če ima Audi drugo taktiko. V 7ih letih popolnoma spremenimo avtomobil. Najprej obliko, potem tehniko. Torej v bistvu popolnoma nov model dobimo šele s tretjim novim modelom.
Evo ene dve dobri sliki iz WIkipedie (klasična limuzina):
B7:
B8:
Tudi pri limotu je izredna podobnost med obema modeloma. Na prvi sliki spremeni luči ter odbijač in dobiš nekaj, kar bi težko ločil od novega modela.

Sploh tukaj v beli barvi je videti v tem primeru skoraj isti. Zato pa tudi pravim, da je nakup xenona obvezen.