to so sam površni PS-i:D upam, da bo grandtour zadaj čimbolj podoben Laguni Grandtour glede sedan sem pa zelo skeptičen glede na spy fotke; najbrž bo imel povsem drugačno masko od ostalih Meganeov, verjetno bo podobna novi Thalii in Safranu....
SpeedyRS je napisal/-a:Upam, da nebo sam en ror ozadej Res grdo zgleda. Dva manjša kot pri II RS-u izgledata najbolje.
to je pa čist res! en sam res mal čudno zgleda pričakujem difuzor nekaj se je govorilo da bo mel motor 250KM, spet drugje pa piše, da bo motor ostal enak kot je v zdajšnem R26 (230KM). a kdo ve kaj je na tem?
benf1 se mi zdi d bo sedan mel isti predn konc k navadn. ce mau bul pogledas zamaskiranga megana sedan vids da so luci bol nazaj zapotegnjene (isto k pr navadnemu), safrane ma pa drgac. grandtouri majo pa ze usi bol naravnost odrezan zadek taku d mislm d bo pr tem isto.
tale rs me je pa mal razocarou, zadn konc sploh. tle bi pasou difuzor pa na usako stran avspuh, spredn konc pa podobnu k trophy ampk ne taku agresivnu. sm je se upanje k mislm d je tule šop (feltne mi zelu cudnu delujejo).