ilyerik je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:ilyerik je napisal/-a:A prav vidim, da so končno dali kontrole za tempomat na volan?
To je mel že Golf 4, seveda za doplačilo
A res? Haha, sem bil preprican, da ne oz. so me tako prepricali v salonu. Na volanu naj bi bile zgolj za radio in telefon. Jah, stupid me, ker tega nisem natancno preveril.
V bistvu so ti prav povedali. Golf 4 je imel pri navadnem 4-krakem in 3-krakem volanu obvolansko ročico za tempomat, za doplačilo pa je bil 4-kraki multifunkcijski volan, ki je imel gor tudi tipke za upravljanje tempomata.
Golf 5 in 6 pa sta imela le obvolansko ročico za tempomat.

Marek_ je napisal/-a:
Velik dosežek je tudi "nova" konzola climatronica tista prej je bila za kozlat, ko sem imel v Passatu naštimano temperaturo več od 22C sploh nisem videl koliko je bilo naštimano ker je vrtljiv gumb zakrival številčnico iz mojega položaja za volanom (nižje rasti), tako sem se moral vedno premikat proti desni, da vidim katera magična cifra se skriva za gumbom.
Toliko o brezmadežni ergonomiji in priročnosti, ki je vedno za vzor ostalim...
Vse spremembe, ki jih narediš na climatronicu ti označi še na enkranu od radia, tako da ne razumem, zakaj bi se moral sklanjat, da vidiš nastavljeno temperaturo.