Ceed je napisal/-a:@odprti clio Če imaš kakšne stereotipe jih zadrži zase. Poštarski ali ne, s ključem ali s kartico je Generation osnovni model Meganeja, Authentique pa je isti šrot.
Zakaj bi? Ko sem se zanimal za nakup Golfa, nisem na nobeni avtohiši slišal ene čez Renaulta (ali kako drugo znamko). Ko sem kupil Renaulta, niso na avtohiši vlačili po zobeh nobene znamke. Ko sem se zanimal za Bravota (v istem obdobju kot za Golfa), so pri Fiatu govorili o Fiatu in ne drugih.
Ko pa sem bil na Kii, so vedno pljuvali Renaulte - tudi danes, ko sem se vnovič znašel na KMAG-u. Pa model ni samo grajal Renaulta, oh kje pa - avto je samo Kia, VAG koncern je itak totalni crap. Kot tudi Ford.
Pa toliko še dodam, ko sem šel čez isto izobraževanje, kot vsi ostali na KMAG-u, nam je bilo strogo zabičano, da ne smemo nikoli grajat druge znamke. Pika, fertik, konc! In če sem se česa naučil, je to da ste fani in / ali prodajalci Kij izredno pristrasnski. veliko bolj kot VAG-ovci ali mi, Renojevci. Jaz iskreno napišem, da ima Renault problematičen Delphijev sistem, da so težave z motorji zaradi predolgega servisnega intervala, da čitalci kartic radi zahinavijo kot tudi tipke na kljukah (oboje se da sicer odpravit z zanemarljivim stroškom!) in da sta znamki uničila sloves 2.2 dCi in 3.0 dCi motorja. Sloves, ki ga je že načel 2.0 ide. Samo, guess what? Delphi imajo tudi druge znamke, kot tudi zloglasni EGR ventil. Že samo 3.0 dCi motor si delijo še z enim koncernom. Turbine pri dieslih so, ne boš vrjel, iste znamke kot pri drugih motorjih....
Ko pa se napiše, da Kije rustajo na gepekih, hinavi volanska letev ipd. Mah, škoda mojih tipk. Pristranski ste, brez kančka objektivnosti! In potem bentite...
PS: sem pa bil danes v novem ceedu - in mi je notranjost zelo všeč (top oprema).
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.
Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.