Evo od petka ponosni lastnik nove M3 G120 revolution v eternal BLUE mica barvi. Ta barva ji paše, tak strupen zgleda, tako da mi ni žal, čeprav ga prej še nisem nikoli videl v tej barvi (bi dal kakšno fotko pa je avto že umazan

) Prej sem imel Peugeot 508 sw 1.6.THP...Mazda mi je zaenkrat res super...zdi se mi bolj udobna od Peugeota (oba sta iimela 18 colske gume) in tudi v ovinke se mazda pelje res fenomenalno. Menjalnik je boljši, lepo se pretika pa še krajši hodi so in to se mi res dopade. Prav tako se mi vsi ti pripomočki, ki jih ima dopadejo...od teh prepoznavanj znakov do blind spot asistenta, pa da se avtomatsko zaklene, ko greš od avta, itd...super...luči še nisem imel priložnost sprobati, peljal pa sem se danes že po avtocesti. Prvi občutki so super, avto se mi zdi zadosti močan, brez problemov do 140km/h, pa sem ga vozil do 3ooo obratov, kar bom vztrajal nekje do 500 km potem bom šel proti 4000 in nekje pri 1500 km ga bom začel normalno voziti oz. ga bom stisnil v prestavah...porabo mi zaenkrat kaže pri 6.8 l kar je super

. Tankam in bom tankal OMV 100 plus. Tudi ozvočenje je čisto solidno (BOSE), moram priznati da se mi dopade malo več basa

(čeprav pri domačem HI-FI ju ga imam rajši manj). Pesmi prepoznava BP in hitro (ne delujejo pa FLAC datoteke, na žalost). Nisem še uspel vsega pregledat, nekaj si moram še nastaviti...Zaenkrat res nimam pripomb, super zadovoljen, in če mi bo služil bom naslednja faceliftana spet moja

...prav tako mi ni žal da sem vzel 2.0 bencinarja, res je super enostavno ga voziš skoraj kot dizla (z lahkoto pod 2000 obratov pa teče kot namazan in potegne brez problema), res je veliko boljši kot ti turbo kavni mlinčki

...toliko zaenkrat
2002 (2007-2008) VW Polo 1.4MPI; 2008 (2008-2011) Renault Megane Grandtour 1.6 16V; 2011 (2011-2017) Peugeot 508 SW 1.6 THP; 2017 (2017-2021) Mazda 3 G120; 2021 Mazda CX-30 G150;...