killah bee je napisal/-a:Splošna omejenost in zaprtost ljudi in ne moč sprejemanja nekaj novega malo drugačnega![]()
To si mislim o nekaterih uporabnikih tukaj gor![]()
se podpišem pod tole

Dejch je napisal/-a:C6 mi je naprimer lep, sicer posebn ampak lep. Tale Laguna pa zgleda, kot nek slab poskus posebnosti in ne morm vrjet, da so tole skp spacal pri francozih. Tole zgleda bol korejsko kokr francosko. Men v glavnem niti priblizno ni vsec.
Nixxon je napisal/-a:Meni tale avto vedno bolj izgleda kot da bi ga izdelal Citroen.
esem je napisal/-a:Se povsem strinjam, tale Laguna je spredaj predvsem poseben zmazek.
Lignage je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Meni tale avto vedno bolj izgleda kot da bi ga izdelal Citroen.
![]()
Citroën še nikoli ni naredil medlega avta, še posebej pa ne tako medlega kot je tale nova Laguna.esem je napisal/-a:Se povsem strinjam, tale Laguna je spredaj predvsem poseben zmazek.
Mislim, da ne bi bilo treba kaj veliko spremeniti, pa bi ta Laguna izgledala odlično. Res škoda. Žal so se izkazali za nekoliko nerodne dizajnerje, ki imajo sicer dobre ideje![]()
lp, mm
Joie de vivre! je napisal/-a:Četudi je medel, zakaj ne bi mogel spominjati na citrote? Konec koncev ni prvi Renault, ki se mu to dogaja (R4, R30, kangú..)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost